Jump to content
Sign in to follow this  
MonsterOOD

Продавам Хонда Акорд 2.4 таурер 2003

Recommended Posts

Здравейте колеги,

 

продавам си една от 3-те Хонди, а именно Хонда Акорд Таурер 2003 с мотор 2.4 Тайп С. Мотора е на 232 000 км. По двигателя не е правено нищо освен масла и филтри. Колата я взех преди 4-5 години на 140 000 нов внос. По нея съм сменял редовно консумативите като съм водил сервизна книжка за всяко нещо. Към днешна дата няма нищо наложително за подмяна може да се кара веднага поне 5 000 км. Последно смених 4-рите диска с накладки (преди 4 к км. масла + филтри). Има инсталирана газова уредба Фобус. Държи се прекрасно и няма разлика във вървежа на колата. Колата е стегната няма хлопане и т.н. Има леки козметични забележки от вънка като съм ги съобразил с цената. Колата се дава с допълнителен комплект алуминиеви джанти със зимни гуми. 

Като екстри има: централно заключване (аларма оригиналната с имобилайзера), ел. пакет, черен кожен салон + шофорска ел. седалка, подгрев на предните седалки, CD със 6 диска премиум озвучаване (2 пищялки, предна линия, задна линия, буфер в багажника), парктроник, ксенон, шибидах, климатроник двузонов (пълнен началото на лятото за профилактика). Колата си заслужава много. Цена само за колеги тук от форума: 6 500 лв. Пуснал съм я и в карс.бг. https://www.cars.bg/offer/c3273794 За контакт с мен: 0898493908 - Мариян. 

IMG_20190922_115303.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Нова цена от 6000 лв. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте, имам нужда от средства. Готов съм да преговарям за цената за колата. Ако някой си търси такъв автомобил, няма да съжалява от покупката. Нищо не крия за колата и винаги казвам всичко за нея. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много моля да ми пишат сериозни хора и да знаят какво искат, че само си губиме времето взаимно. Вече си изпатих и се набутах с пари, че ще правим сделка и накрая се отказва при положение, че е извадена застрахователна оценка, сертификат от Хонда, запазен нотариус, пусната отпуска от моя страна, разходки до купувача да се вози и гледа, и времето..., защото му било казано, че с газовата тоя двигател е аулт и клапаните са били стопени и какви ли не глупости... Мотара на колата е чук няма шумове, тропаници и др. На газ се кара вече повече от 60к километра и няма никакви проблеми. Внимавайте къде четете и кой ви консултира, защото така само се подвеждате и се чуствате измамени. На въпрос, кажи ми честно всичко за колата при положение, че съм казал всяка една детайлност и съм бил абсолютно искрен и честен, ме обижда много и за такива хора колата не се продава! Никога в цивота си съм нямал за цел да прецакам някой. Това е най подлото нещо което може да се направи и да ти се случи, поради тази причина аз никога не бих си го позволил. Колата отново е качена по сайтовете и си чака новия собственик, като го уверявам, че ще се наслаждава на шофирането и няма да барне нищо драматично по нея! Лека вечер.

  • Like 2
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Следващия път преди подобен ангажимнт 1000 лв. ГАРАНЦИЯ ПО БАНКАТА от "купувача"  :)

Edited by iso_eu
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...