Jump to content
nedyalkov

Проблем с парното на Хонда Акорд 7, 2.4

Recommended Posts

Здравейте,

Появи ми се някакъв проблем през последните дни, или поне сега ми направи впечатление, тъй като от пролетта почти не съм пипал температурата от 24°C. Сутрин като пусна да духа топло тези дни от едната страна въздуховодите към мен (шофьора) духа топло, от другите два към пасажера, обаче духа студено. Отдолу на краката духа топло и от двете страни.

Въпросът ми е може ли нещо да е блокирало вътре по механизма и да не превключва или да търся проблема от електронното управление от климатроника?

Някой ако е минал през подобен проблем, моля да сподели мнение и вариант за оправяне!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за препратката към темата, но от там така и не можах да разбера дали да търся проблема само в запушено радиаторче на парното или може да е някакъв механичен проблем. Ще трябва да пиша на borko_st89 да каже в крайна сметка как е решил проблема, защото никъде няма завършек с оправянето му!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Същия проблем е и при мен! Отдана се каня да разчепкам въпроса и все не ми остава време. Моля ако разучиш подробности - опиши процедурата. Благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да продължа по темата. Вчера ходих в сервиз, където ми направиха машинно почистване на радиаторите. Човека закачи машината, така че потока да минава първо през радиатора на парното. След 1 час процедура по почистване, нямаше признаци за каквото и да е запушване на радиатора на парното. Накрая във филтъра на машината, боклука от отлаганията, който се беше събрал нямаше и чаена лъжичка. Човека ми каза, че най-вероятно проблемът е от нещо друго, но не и от запушен радиатор на парното.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги.

Да се върна пак на темата. Вчера отново започна вече познатия проблем описан от мен в началото. Някой може ли да ми каже къде се намира клапата с моторчето, която контролира управлението на температурата от страната на пасажера? Намерих схемата, как изглежда, но не ми става ясно вътре в купето ли се намира или отпред в двигателния отсег!

https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=3079&nplgrp=3&cmodnamepc=ACCORD&xcardr=4&dmodyr=2003&carea=KG&ctrsmtyp=6MT&xgrade=2.4 TYPE S&nplblk=B__1720

Редактирано от nedyalkov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...