Jump to content
to-shiba

Led Bulb

Recommended Posts

Здравейте, интересувам се да закупя Лед крушки (Н1), но при наличие на голям избор не зная какви са добри и какво да избера. Спрял съм се на едни китайчета от Aliexpress , ( тук ) но дали са добри не знам. Предложете вие какви ползвате и дали сте доволни, ще съм ви благодарен. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чипа е правилния. Ако се ползва Филипс стил светлодиоди е супер. Ще светят точно като халогените като разпръскване, но много по-силни и икономични.

Аз лично обаче ти препоръчвам малко по-скъпи крушки. Тези с този пластмасов преходник вероятно ще се счупи и после ходи се оправяй.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

https://www.olx.bg/ad/8000-lumena-led-sistemi-za-farove-h1-h4-h7-led-krushki-CID360-ID7IeRf.html

Eто ти от тук, на 2 пъти по-ниска цена. Но имай предвид, че леда не понася жегите, така че каквито и да вземеш трябва да си подготвен, че ще изгорят ако ги затвориш във фара, но поне тези с този тип чипове са по-надеждни. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз и на Хондата, и на Субаруто съм с ледки никакви проблеми. Но опита ми е от 2 години само такаче не мога да дам коректна оценка.

Тези крушки, които колегата Rakeem е предложил ми изглеждат супер! Няма кво да му мислиш особено за 25 лв. Аз като си вземах за Хондата крушките бяха над 100 лв. а по дизайн са много сходни.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро чух че познат сложил лед и си изгорил компютъра на колата, възможно ли е подобно нещо и какви биха били пораженията, ако е дефектна крушката, аз предполагам че бушон най-много да изгори. Иначе горният вариант изглежда добър, като цяло идеята ми е реставрация на целия фар с леко затъмняващо покритие, полиране отвътре и отвън и нови лупи със  дневни светлини и лед крушките, защото вечер ако не включа и фаровете за мъгла нищо не виждам.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затъмняването защо?

Крушки да ти изгорят ECU или TCU не мога да си го представя. По-скоро може да изгори модул за управление на фаровете или нещо, което да е вързано заедно към фаровете. Но като цяло това не би трябвало да се случи. Преди като имах едни дефектни лед крушки просто спря да свети и това е. Според мен това е някакво съвпадение.

За реставрацията не разбрах много много, но ако си с лупи, а не рефлектор по-важно е да се реставрират лупите. Това не знам как става. Има обаче хора, който го правят по-добре от заводско изпълнение. За вътрешните части на фара просто ако може да се изчистят ще е супер. "Стъклото" на фара ако може да се полира от двете страни и да се защити против УВ лъчението ще е супер.

Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...