Jump to content
desko

Проблем с дисплей и менюта - не работят

Recommended Posts

Здравейте колеги, нуждая се от помощ. Колата е Акорд 2.4, 2006, фейслифт с навигация. Проблема е следния: едновременно изгасна информационния дисплей за температура и радиостанциите, радиото спря, не мога да влезна в аудио менюто от копчетата отстрани на дисплея, а също така и не мога да влезна и в менюто за регулиране на степените за духане на климатика. Климатика работи, може да се регулира температурата, да се пуска и спира. С две думи не работят менютата за аудио, сд/aux,  степените за духане на климатика и информационния дисплей, изглежда като, че ли им изчезна захранването!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега.

 

Провери добре буксите отзад са слаба връзка, ако не става пробвай с презапояване на крачетата на малкия дисплей над навигацията.

 

Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега, а свързана ли работата на малкия дисплей с радиото и управлението на степените на духане на климатика, тоест ако той не работи и другите неща също не работят така ли?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не би трябвало да са свързани. При нашите акорди се срещат два проблема – малкият дисплей прекъсва/спира да работи и големият екран (навигацията + менютата за климатика и радиостанциите) спират да работят. Двата не са свързани и е възможно да е случайност, ако са се случили едновременно.

 

Пробемът с малкия дисплей се оправя с презапояване на лоша връзка, а проблемът с големия – най-често с почистване на оптиката на DVD-то, което чете диска с картите за навигацията. След почистване, ако не се подобрят нещата, се насочваш към смяна на DVD ROM-а.

 

В случай, че това са проблемите при теб, има писано във форума, потърси.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...