Jump to content
lookcho

автокаско

Recommended Posts

след няколко дни ще ти кажа дали още съм доволен от армеец ;) досега плащаха и ремонтираха , но сега май имаме проблемче и ... иначе само малко протакат , но това си е нормално за застраховател , те от всяка минута печелят от инвестиции и на това протакане им се базира 30% от печалбата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз, залагам на "Лев Инс" ;) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Аз, залагам на "Лев Инс" ;) !

то хубаво автокаско, ама гледам че ако ти откраднат нещо и не е счупено по време на кражбата не го плащат.. после идва и момента с джантите и гумите...там са едни 1500 лв, да кажем хубава джанта с хубава гума - и тях не ги плащат! Споделете как е при Вашия застраховател! Редактирано от sirakoff

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм към Булстрад и съм супер доволен на старата кола си я избих 3 пъти на тази още не съм но не е късно ;) А за джантите кой ти каза че не ги плащат, дори и да са втора ръка ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в булинс плащат за крива джанта и повредена гума и без протокол от кат.... те затова ти зимат 8% автокаско....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а нещо за цената да кажете ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

имам същата кола,застраховах я в generalli (пълно автокаско)преди 2 седмици и ми излезе 280 ако трябва да съм точна + гражданската.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тия ми е интересно на какъв процент застраховат и после какво ще ти платят. мойта я застраховах върху 6000 лв и ми излезе кам 420 само каското

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Draik

И аз си направих в Generali застраховаха я за 5800 и каското ми излезе 360 лв но това е каско без гражданска. Иначе съм доволен плащат си хората. С предишната си кола претърпях ПТП и ми платиха даже повече, но не плащат откраднати детайли от колата с изключение на включени такива с фактура.Ако са счупени ги плащат на 100% от фактурата иначе не.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дида, аз също мисля да отида в Дженералито, бяха ми казали че цената е около 5% от оценката, сподели ако межеш колко точно е и дали условията при повреда са плащане по фактура от сервиз където те пратят или просто на оценка на щетата, а за ремонта ти си береш ядовете? Според мен това условие е най-важно :unsure:

Предполагам условията в договорите са горе-долу еднакви.При мен беше че над 10годишните коли се изплащат пари по оценка САМО.До 10-годишни има опция , да е по оценка или в посочен от тях сервиз.До 3-годишни - само в сервиз.Това в БГ Имоти, 94-а седан май на ~5000 ми го оцениха, имах произшествие - изплатиха всичко и парите които ми дадоха даже бях 50лв отгоре... А, гражданска + каско излязоха 320-350 не помня, някаква далавера имаше ако се правят заедно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тия ми е интересно на какъв процент застраховат и после какво ще ти платят. мойта я застраховах върху 6000 лв и ми излезе кам 420 само каското

имам същата кола,застраховах я в generalli (пълно автокаско)преди 2 седмици и ми излезе 280 ако трябва да съм точна + гражданската.

Дида, аз също мисля да отида в Дженералито, бяха ми казали че цената е около 5% от оценката, сподели ако межеш колко точно е и дали условията при повреда са плащане по фактура от сервиз където те пратят или просто на оценка на щетата, а за ремонта ти си береш ядовете? Според мен това условие е най-важно :unsure:
колата я оцениха на 3800 но тъй като я купих с гражданска трябва6е да застраховам апартамента за да хвана намалението от 35% на автокаското и вси4ко ми излезе приблизително 280.С другите не6та се занимава мъжа ми ,но 6те разгледам документите и 6те ви кава какви по-то4но са условията при повреда и как се изплащат щетите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колата я оцениха на 3800 но тъй като я купих с гражданска трябва6е да застраховам апартамента за да хвана намалението от 35% на автокаското и вси4ко ми излезе приблизително 280.С другите не6та се занимава мъжа ми ,но 6те разгледам документите и 6те ви кава какви по-то4но са условията при повреда и как се изплащат щетите.
трябва да направи6 при тях или застраховка на апартамента или гражданската за да хване6 35%-ното намаление на каското съ6то сега разбрах 4е липсва6ти не6та по колата не изпла6тали .Не знам как е при другите застрахователи ,сега не съм си в нас като се прибера 6те прегледам документите и 6те ти кайа о6те инфо.До скоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм при "Армеец". Оцениха колата на 5500, като над 5000 имаш право на сервиз. Излезе ми около 380лв застраховката, което са 7% от оценката. При скючване на ГО печелиш 5% отстъпка, при ГО и повторно каско, като изминалата година не си имал щети стават 10%. Ако се спазариш може да докараш до 15-20% отспка :unsure:Ползвах го сервиза и съм доволен (при щета си избираш сервиз в който да ти оправят колата от каталога на застрахователя, застрахователя издава "възлагателно писмо" с което писмо отиваш при фирмата и ти вършат работата).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз залагам на ДЗИ много съм доволен.Имам пълно каско+гражданскаДосега съм имал 3 щети и винаги като са ми плащяли съм бил отгореЕдно авер4е си я надраска цялата и му я платиха+

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз все още избирам компанията, но съм се насочил към ДЗИ или Витоша.ходих в офиса на витоша да искам някакви условия да прочета-нищо не ми дадоха, за разлика от дзи.иначе навсякаде се стремят да я застраховат на по-малко.ако има някои към витошата нека каже плюсове :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

А пъс аз за ДЗИ съм чувал много лоши неща :)Имаше преди няколко месеца публикувано коя компания колко % от приходите си е "върнала" изплащайки щети - ДЗИ беше убедително на "дъното" с почти двойно по-нисък процент.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivoboy_stz

Вчера проверявах за Каско в Дженерали и в Булстрадв Дженералито ми оцениха колата колкото и в Булстрад 10% от стойността й като нова - 2850 лв.В Дженерали няма промоция на Каско+Гражданска 35% отстъпка от Каското, това е било в началото на година, а сега за да ползваш промоцията или Живот или Имущество. Откраднати части не изплащат, освен тези за които имаш фактура, ако валяк ти смачка колата ти дават 2850, щети ти се плащат по експертна оценка понеже колата ми е 93 година, незнам точно но мисля че за тези до 95-96 се изплащат по фактурата на ремонта. В Булстрад имат различни застрахователни суми, при щети стойността е същата 2850, но при кражба или пожар е двойно т.е. 5700. Иначе попитах как определят тия експертни оценки и ми казаха че за кола като моята, "дърта барака :)" ще ми дадат около 20% от стойността на новия детайл ако става въпрос за подмяна. Въобще оставам с впечатлението че тия застрахователи са такива пирамиди, че се чудя дали да се женя за тях!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...