Jump to content
tsilev

Монтиране на DVR kamera

Recommended Posts

Здравейте,

става въпрос за Honda CR-V 2015. Mонтирал ли е някой, ДВР камера в оригиналната кутия на предното стъкло, зад огледалото за обратно виждане? Мисля, че там има място и 12V захранване за да се вкара камера, от тези без дисплеите (дори и в разглобено състояние). Визуализацията евентуално може да става на таблета на колата или чрез WiFi на телефона. Има подобни камери, без батерии, а с кондензатори и такива които следят пътното платно (което, не е много важно). Идеята е да е вградена, за да не трябва да се сваля и закачва постоянно и да не привлича недоброжелателни погледи.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислил ли си за камера от този тип на Viofo. Линкът е към същата, която аз ползвам и съм супер доволен от това как изглежда на стъклото на Акорда, но не знам каква е ситуацията с тази оригинална кутия и дали ще влезне вътре.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,

Едва ли ще намериш камера, която да влезе в кутията, аз поне не съм виждал компактна и качествена. Освен това капака на предното стъкло е слабо място, лесно се разхлопва и започва да се отваря сам!

Аз съм си монтирал Transcend DrivePro220, следи линии, разстояние до предния автомобил и т.н., но тези функции съм ги изключил, защото са доста досадни сигнализациите :) . Има и WiFi, но много бавно се работи през телефона и обикновено свалям картата за копиране на файлове.

Монтирал съм я до кутията и не я свалям. Захранването съм го взел от буксата за запалка в подлакътника, прокарването на кабела е много лесно, в тази тема съм го описал, има и снимки:

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази VIOFO WR1 Wifi DVR Full HD 1080P наистина е "по-малка, по-лека и по-добра" предвид, че е с кондензатор и без дисплей. Дано някой сподели дали е вграждал нещо подобно. Постоянното сваляне и поставяне е неудобство. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е никак трудно да се върже към предпазителите в купето. Аз го предпочитам пред това да си ползвам запалката за захранване. Ако има функции за записване при удар докато си паркирал или други подобни, можеш и да я вържеш към предпазител с постоянно захранване, което си е хубаво удобство, стига да си спокоен с консумацията на ток.

  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...