Jump to content
sttekata

Подмяна на твърда връзка (стоманена тръба) на хидравликата

Recommended Posts

Колега, я качи снимки на тая тръба (ако все още пазиш де), защото моя маркуч е леко спукан и капе, ама тая дължина от 60см която описваш, не разбирам за коя тръба става дума.

 

Благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маркуча за високото налягане от хидравлична помпа към рейката е комбинация от тръба и маркуч! Щом капе е за смяна/детска болест на 15 годишните ни коли/. Фирма "Веста - Ви" Стара Загора ти подменя маркуча, като използва твоята част от тръбата, кербова + всички успокоители и т.н. и става много добре! Правих при тях преди 2 седмици! Използват много качествени маркучи! Много колеги се оплакват, че след смяната се получава шум при въртене на място на волана- при мен го няма! 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Полезна информация, но като съм от Пловдив ми е трудно да се метна до Стз и да чакам да ми се прави нов маркуч с частите от стария. Сега звънях в Бултрако и ми обявиха 10 дена чакане и цена от около 600 лева за оригинален маркуч. В момента се опитвам да го откача тоз прословут маркуч и да го водя тук при едни братлета, които се хвалят че ги правели 1:1 с оригиналните. Ще пиша като има резултат.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста сервизи от Пловдив правят при тях маркучи! Цялата работа по маркуча им отнема около час и половина! Работят и с куриери! Ако имаш желание мога да съдействам да ми го пратиш, правят го и ти го връщам на адрес! Цената им  е 50 лева за маркуч! Направо символична на фона на оригиналния! Свалянето е тегаво, но само на скобите/едната/, които държат часта- тръбичката. Другото е кората и кутия на въздушния филтър!

Редактирано от shopa

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...