Jump to content
ehmo

Сензор за 5та врата на Aerodeck 2001

Recommended Posts

Привет, колеги!

 

Първи пост - от няколко месеца съм щастлив собственик на civic Aerodeck 1.4i S. Безкрайно щастлив от колата, въпреки че не е като да няма дреболийки за оправяне. Ама то нямаше да е интересно ако няма.

 

Ето го първия, малко глупав и дребен проблем, който ми къса нервите :D :

Сензора (сензор май не е най-подходящата дума - малката пластмаска, която всички врати натискат при затваряне, която светва плафона/индикатора за отворена врата на таблото) за отворена задна врата (на багажника) при мен или липсва или е твърде високотехнологичен и магически, за да го видя къде е. Но във всеки случай не работи - при отворен багажник, не свети нито лампата на таблото, нито плафона в багажника. Което значи че когато отворя багажника, всеки път трябва да опипвам в тъмното и да включвам осветлението ръчно.

 

Та, въпроса/молбата ми е - може ли някой да си снима въпросното нещо, което се активира при отваряне на багажника, така че да имам някаква визуална идея какво търся?

 

Благодарен предварително!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На японката е скрит вътре в самата ключалка , вероятно и при теб е така. Не се вижда без да се разглоби.

  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрпсното нещо е метална пластинка,поне при мен е така,няма датчици като на вратите.Аз карам англичанка 97 г. Въпросната пластинка е в самия механизъм на "бравата", и е изключителна бъзикня докато я нагласиш.Направена е така,че когато отвориш багажника пластинката дава контакт на купето и всичко светва (таблото и плафона), и когато затвориш "езика" ,онази скоба хваната към купето ,прекъсва веригата и гаси всичко.Работата е голяма бъзикня и много нерви докато уцелиш какточно да я прегънеш ако се е разместила така,че да дава контакт. Трябва ти тънка отверка и клещи "човки",и за всеки случай първо си прегледай бушоните първо;).

  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм, в бравата не се бях сетил да погледна, но има доста логика да е там. Ще си поиграя идните дни да видим дали ще го бъде нещото.

 

Много благодаря за отговорите! 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...