Jump to content
Nikito82

Избор на кола

Recommended Posts

Преди 1 час, 5 GTT написа:

 Изглежда добре според мен за тези пари, но не знам как е с ръждата отдолу.

Скокнах аз до там. Викам, "да ковем железото докато е горещо", макар че колцата беше умрела от студ, но запали чакмак.

Не пуши, моторчето работи нормално, съединител има и лагера му не вие. Почна и да стопля, а климатика не пробвах (под 0-лата е вън), но чиляка каза че работи. :)

Интериора е чист, но велура по предните седалки е на фитили - особенно на лявата. По предното стъкло (отвътре долу) имаше капки вода - предполагам от конденза. В багажника (под мокета) е сухо - има си "патерица". Волана и ск. лост биват.

От долу (на коляно) не видях сериозни язви от ръжда, но веждите са правени (и пак са за ремонт). Има гнило и на лявата врата - външно на долния ръб - коъ знае какво е вътре като разтапицираш. Пантите на вратите са ОК. Предната броня е леко навътре (по фаровете), но не видях сериозен ремонт - крепежните болтове са си с класическите за ЕГН-то ръждиви глави. Задната броня е здрава, но е за боя, която като цяло си е равномерна.

Не можах много да я карам, но на "мачкане" по калниците - амортесиори има. :) По чакъла не чух сероизни тропания от окачването.

Предните дискове са ръждиви, но нямаха голям ръб. Отзад е на барабани и кой знае какво има вътре, но едвам я отлепих от място!

И 2-те външни карета тракат, а за вътрешните си трябва скорост и газ, но си няма номера, та да я настъпя по шосето. Там и окачването щеше да си обади, че дупки по него - дал Бог.

На разумен пазарлък е склонен, а може и да ти я докара - само ще си платиш нафтата.

Та така с таз колца. За тинейджър бива, но той пък ти е син, както и Сивика. :)

 

 

  • Харесвам 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ти благодаря! Така, както я описваш се замислям. Тези седмици ще си ходя на село в белоградчишко. Ако още не е продадена ще я видим. Благодаря за помощта!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми, то за тея пари чудеса не стават.

Гледам, има още една такава в Монтана и е спортно бяла. На синята и без това и свети чек-а на мотора и като давах газ забиваше муцуна.

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11601309316070631&slink=hzz0zt

2 пъти по-скъпа е, ама си е регистрирана, обслужена - може да е 3 пъти по-хубава и пак ще си на далавера, а може да се окаже и коледното чудо / подаръче за синковеца ти. Само не тръгвай с пари за жигула, на лов за читав Сивик. :)

 

 

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази бялата е боядисвана скоро или?

Аз ако търсех сега 2x повече пари e нo бих отишъл да я видя, бялата поне изглежда добре +- 1к още за ремонти ако излезне нещо и ще стане доста добре. Най- добре да дадеш малко повече пари и да вземеш от тука във форума ще знаеш че е доста по-голям шанса да попаднеш на поддържана кола. Сега видях и стара тема на колега си продава акорда за същите пари, като аз миналата година като си търсех още си я продава, бях я избрал последна обява ако не намеря да взимам неговата. Има ли и нещо на колата или защото няма газова и се продава за 3.5к си е много за такава кола във момента ?

 

https://forums.hondabg.com/topic/109666-honda-accord-седан-6-та-генерация/

 

Редактирано от Fen8

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази обява я прочетох  няколко пъти  през последните дни. Обаче Сивика е за предпочитане,  особено  с повечето коне, но нещо ги няма... А и сина иска хечбек. Къс и лек... А за това, което пишеш го знам, Харвито го купих преди 7 години на таван цена от мобилето. Имаше само една на същата, даже с газова... Но държах да не е карана на  газ и да е италианка... 

Редактирано от 5 GTT

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако синковеца е далеч от свое си семейство - вземи му белия Сивик - та да го мислиш.

Ако е по-улегнал - Акорд 6 е естествено по-добрата кола - дори жената повече го харесваше от 7-мото комби.

  • Харесвам 1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При Сивика 8-ма генерация след около 200,000 км пробег актуатора на робота може да изключи и да те остави на пътя без милост.Това и на мен ми се случи  след като изминах 2,000 км след покупката.Има едни четки  в него ,които  свършват

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...