Jump to content
mariuskara

Ключа за палене не се завърта в патроните на предните врати Джаз 2003г.,83к.с.,бензин 1,4 ,

Recommended Posts

         Имам Хонда Джаз 2003г., произведена в Япония, мотор 1,4 бензин, 83к.с. Пъхам ключа в патроните на предните врати и не мога да го завъртя да заключа.И двете предни врати имат ключалки с патрони. Като влеза вътре в колата и затворя вратите предните и задните ги заключвам с бутоните. От вън пъхам целия ключ в ключалката и не ще да се завърти! Същия ключ заключва /върти се/ багажника и капачката на резервоара. Колеги моля Ви за съвет? От какво са блокирали и двата патрона? Друг ключ нямам. Само един механичен без батерия ми е. Така ми я продадоха. Знам ли колко ключа и какви трябва да има.Аз съм в Плевен. Аларма няма. Предварително благодаря на откликналите колеги от хонда. Лоша случка! Да не можеш да си заключиш колата нормално? Като ще взема да й сложа един катинар ....... Ха ха!

IMG_20190404_200521.jpg

IMG_20190404_200556.jpg

IMG_20190404_200618.jpg

Редактирано от mariuskara

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нормално и стандартно за модела и за Сивик 7 ген. също важи . Предполагам че дистанционно няма и е  ползвано постоянно само с ключ , от което след износване на ключът и пластините в патроните и става така. Ще последва въпрос защо става на контакта и багажника , защото багажника не е ползван много а контакта го очаква блокаж след още известно време работа. Понякога с нарязването на нов ключ се оправят нещата , но трябва не на ръчна машина ,а на електронна за да се възстанови. Другото е подмяна на пластините в патроните. А може пък и да са напъвани от някой доброжелател , и за това да не работят.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега!Значи сам не мога се оправя!Мислих да проверя бушоните? Четох някъде ,че като изгори бушон някой си и блокирвала?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...