Nikolay89 1 #1 Публикувано 25 Февруари, 2019 Здравейте колеги днес претърпях много гаден инцидент с колата ми.. На кратко оставих я на паркинга и след 2 часа, гледам че е ударена доста лошо.. Вратата на багажника тотал щета.. Искам да попитам дали някой колега няма багажник за Сивик 7 110 коня 5 врати.. Извинявам се ако темата не е за тук! Цвета няма значение просто да е здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #2 Отговорено 26 Февруари, 2019 (Редактирано) Търси по обяви в нета. Има доста с десен волан, които се продават на части. Даже може да намериш с твоя цвят. Редактирано 26 Февруари, 2019 от ruil4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony® 100 #3 Отговорено 26 Февруари, 2019 Пробвай се на моргата в Виница-само за Хонда е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #4 Отговорено 13 Март, 2019 Колеги нуждая се от помощ! След смяната на багажната врата с нова и прехвърлянето на частите от старата спря да ми работи централното? Оставих я в сервиз за боя и да я оборудват.. И не ми бачка централното? Някакви идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay89 1 #5 Отговорено 15 Март, 2019 За триене.. Скъсан кабел при монтаж на вратата.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове