Jump to content
357MAGNUM

Въпроси за напреднали ?!?

Recommended Posts

Здравейте Другари ,

изминаха 30к километра от както цепих двигателя за да сложа една щайга пинизи изпратени ми от фена ( ПОКЛОН пред грамотността и коректността ти ! )

оказа се , че този макет на кола . Въпреки ежедневния ми тормоз ще живее .

И след като ще живее съм решил да го приведа в приличен вид . Имам няколко питания , но реших да ги обединя в обща тема за да не спамя форума с 1 кило редове . Моля предварително да ме извините ако някъде има отговор на мой въпрос . Четох доста , но не съм ги видял :

 

1. Стопа на спойлера не свети на 3 места , моля ако някой го е пипал да потвърди предположенията ми и притесненията ми .

С оглед на външните белези . Предполагам , че се свалят черните капачето под спойлера там ще намеря винтове след като ги отвия ще трябва да го изтегля назад . Кое ще се счупи ? Да изчакам ли да стане по зле ? Какви крушки ще са ми необходими или е като при Ваг-ина грум платка с диоди ?

 

2. Актуатора на задна лява врата чат пат не сработва , като хвана палчето и му направя една чекия 30-40 хода после по 1 месец си работи , мога ли нещо да направя или да не се занимавам с глупости ?

 

3. Някой подменял ли си е говорителите отпред и отзад , какви размери са , определени пинизи при ваденето (предимно отзад) ?

 

4. Колата ми е закупена от скандинавец ОЛИГОФРЕН , който не си е поръчал подгрев на огледалата а прибиране . Което естествено щрака и почти не работи . Има ли смисъл да ги отварям да се опитвам или ще видя евтината бяла пластмаса на хонда станала на пастет ?

 

5. Кранчето на парното ми не се движи , тая тел която проследявам зад преградата какво я движи и може ли да се оправи ?

 

6. Карам на газ и ми свети ламбда сонда 2 , естествено не се отви изрязах я барабар с гайката махнах "катамализатора" сложих си права тръба боцнах една дупка 2.5 мм заварих 25мм дълга водопроводна тръбичка 1/2 и върху нея заварих ламбадата барабар с отрязаната и гайка . 5 месеца нищо после почна да присветва през седмица накрая си светеше 5 мин след търкане на чека . срязах тръбата (малката , демек дистанционера) и установих ,че вътре се е напълнило със сажди . Има ли някаква залъгалка тип платка защото не мисля да заварявам  тоя готор през половин година .

 

7. ГОЛЯМАТА МИСТЕРИЯ . имам странно чукане отпред ляво точно под почивалката за левия крак , като детско чукче по наковалня . Натюр железо в железо

дигам на подемника биалетчонки бетон , шакнири стомана перник , тампони кат силиконово дилдо , магаре стегнато като снага на абитуриентка . имам лек улфт в рейката , но е минимален а и чукането е когато си иска без никаква зависимост ама абсолютно никаква ? Предложения ?

ЖОКЕР ! от както се появи това забелязах , че като се изгавря на първа докато ми подскачат предните гуми при боксуването това се чува яко и често докато не пусна газта да се укроти.

 

П.С. Моля само смислени отговори !

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По 7 питане провери да ли не са пантите на вратата.при мен  имаше токово чукане и се оказа това.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По т. 3: 

 

 

И също https://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=162574

 

По т. 5 имаше някъде из форума адекватно решение, но не мога да го изровя - ако някой колега се сети, нека помогне. A офтопик по т.4 - скандинавците са склонни към олигофренизъм като цяло :D

 

Поздрави!

 

 

  • Нагоре 1
  • Объркан 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...