Jump to content
Bidjo

Тема за обсъждане автомобили (CR-V) от обяви

Recommended Posts

На 18.12.2018 г. at 22:21, Emicha написа:

Аааа.... тя не е моя:) , просто проверявах в Бултрако дали няма някакви акции-промоции 

Да де Емич то е ясно.Просто изказ.

Редактирано от dindin
може и по-съкратено
  • Хаха 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

N1 отпада по отношение на данъка, промениха Закона за местните данъци и такси с последните, широко обсъждани промени в Закона за корпоративното подоходно облагане. 

 

Днес четох, че Обединените идиоти ще правят популистка промяна - колите на газ да плащат наполовина данък. Казвам популистка, защото се явява постфактум на вече приетото законодателно изменение 

 

Ще я видя аз тази черничка мацоранка в петък, ако успея с ДДС прспадане, ще дойде доста прилична, като цена. Пък и в Пловдив слагат някаква течна фаза едни пичове, забравих им името сега..

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И в София слагат течна фаза ,даже е колега от форума каращ Интегра.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Добре де, моля някой, съвсем сериозно да ми обясни каква е реалната разлика която настъпва със фейслифта при ЦРВ 3 БЕНЗИН? Освен визуално, технически има ли нещо? Какви са тия цени по 35 палки?! Има съвсем читави 2007/8/9 г. кожа, автомат и тнт за по 9/10 к евро.

2. Защо да предпочетем ръчната кутия пред автомата при бензина? Освен лично предпочитание от типа "аз автомат неща" и да речем има няма литър по-малко разход какво друго? За мен такъв автомобил трябва да е автомат.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Ако не се лъжа главното е при дизела - нов двигател D-TEC.  При бензина откъм двигател не мисля, че има нещо съществено.

Американският 2.4 има един проблем с т.н. VTC actuator, който не знам дали е решен с фейслифта. Става въпрос за шум при студено запалване.

Иначе фейслифтът идва с повече варианти на интериора. Но голямата разлика в цената идва според мен от по-малкия пробег.

Аз лично преди да гледам годината гледам кой е собственикът, как е каран и поддържан автомобилът и какъв е пробегът.

 

2. Задължително автоматик! Хората се вживяват и тръшкат за всякакви "екстри", а най-голямото удобство и удоволствие за мен е именно автоматът, особено за градски условия.

Редактирано от note

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Тоест говорейки за бензин железарията е една и съща. Разликата е в леко промонени брони и някой глезотия вътре. "Сухото" е едно и също и както казваш най-добре е да се гледа състоянието.

2. Абсолютно съм съгласен. Автомат 100%. Доколкото разбирам са като цяло безпроблемни. Иска си просто обслужване когато и както трябва и това е.

3. Виждам, че всяко второ црв 3 с парктроник има проблем с преден десен датчик. Защо точно с него? Какво има там, че се скапва? Лесно ли се подменя? Може ли с такъв от Китай или си иска оригинала за ...стотин лева?

Редактирано от dindin
Предходно мнение не се цитира.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно преден десен датчик на парктроника:

- И при мен, той беше проблемен и го смених с такъв от Китай за 18 лв.:), без да свалям бронята.

Първоначално сработи и после пак започна да дава проблеми. Е накрая когато свалих бронята , за да сваля фаровете, видях къде е проблема, отстраних го и сега вече почти 2 год. си работи безпроблемно.

Проблема се оказа, че бяха прежулени/разкъсани жичките които отиваха в датчика и след като ги запоих и изолирах всичко е както трябва. 

 

п.п. И към колегата, ако гледа тази черната:

-Изискай да видиш цялата и история, какво е правено, ремонтирано и обслужвано - те я имат още повече ,че е поддържана гаранционно в Бултрако , съответно ще можеш да придобиеш представа и за километрите, защото всичко записват.

  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси, Емич! Мисля утре да отскоча до Бултрако и да видя как ще протече комуникацията.

 

Страничен въпрос: отпада това предложение за данъка на газифицираните автомобили..

 

https://fakti.bg/bulgaria/351010-propadna-predlojenieto-za-polovin-danak-za-kolite-s-gazovi-uredbi?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като предишен собственик на преди фейслифтова ръчка и сега фейслифтов автомат, все бензини....

 

Броните и двете са различни - предната ясно видимо, при задната страничните панели вече са част от самата броня.

Определено има разлика в обезшумяването - фейслифта е по-добре в това отношение.

Автомат или ръчка - разликата в разхода съвсем не е литър нагоре за автомата. Мога да дам пример за Варна - ръчката, колкото и да я ръчкаш, в топло и студено и дори все на къси разстояния - разход по борд компютър най- много 14/100 и то пряко сили. Това е градски разход във Варна. Автомата под 16/100 - мисията почти невъзможна, без значение как е каран - леко и спокойно или газ/спирачка.

Извън града разхода е почти идентичен - 8-9/100.

Автомат или не - твърдо автомат, макар и с по-голям разход. Тръгването тип тролей, реакцията в режим kick-down,  автономната работа на темпомата и .... отпочиналия ляв крак си струват разхода според мен. Споменатия разход е бензин.

Проблема със съединителя на компресора на климатика би трябвало да е отстранен при фейслифта също.

 

Сигурно има и още нещо което пропускам.....но на първо четене толкоз.

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет,

 

Реших да споделя впечатленията си от днешния пропилян ден.

 

Направих тест-драйв на ЦРВ от 2017 г. ето това: https://www.bultraco-sofia.bg/avtomobili_s_probeg/honda-cr-v-20-vtec-lifestyle

 

Цялостно впечатление: крайно разочарование. Първо, пластмасите изглеждат по-евтини и от тези на моя 13-годишен Форд Фокус. Второ, не зная дали се дължи на факта, че гумите бяха летни, не зная и на колко атмосфери бяха надути, но тази кола вози изключително неприятно. Не съм си играл с инфотейнмънт системата и прочие, но, честно казано, не ми харесва дисплея, по-привлекателна ми е конзолата на 3-ката (лични преференции). Отзад ми се стори не чак-толкова просторна, колкото си мислех, че ще е. Задните греди пречат много на видимостта по диагонал, но пък има камера за задно виждане, която върши супер работа. Багажника е доста просторен, това поне ми хареса.. Като цяло, за момента не съм склонен да дам тези пари. Не знам дали бих дал повече от 25 хиляди лева за подобна кола. А, и друго важно нещо - скоростите влизат много "хрупащо", не са "мазни". Винаги има едно такова усещане, че нещо не е както трябва, винаги малко насила стават нещата. Това беше отблъскващо. Инак, двигателя не се чува толкова, мислех, че ще е по-шумна, така че от към обезшуменост е ок.

 

След това гледах ето това: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21542618756801245&slink=95yif4

 

Дори не се качих да я карам, изглежда тотално изсипана и крайно уморена. При въртене на волана на място има едно хрупане, което не искам и да знам от какво е. Скоростите тук влизат с осезаемо усилие. Не зная дали е от колата - карах веднъж за кратко 3-ка бензин/ръчка, но не си спомням добре впечатленията от скоростите.

 

ВЪПРОС: нормално ли е да има ръжда по двигателя и разните там чаркове, ламаринки и болтове в двигателния отсек? При този автомобил ръждата е супер обилна.

 

Другото, което карах днес е една Шкода Супърб. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11544363981982044&slink=95ogdn&fbclid=IwAR0DtFYsHx8Vq-9UY0MzVCERlXVZ_UWqzSf68nA8tlEvigWJL3Y-1WjgdLw 

Впечатления: голяма и добре обезшумена, волана се върти с кутре, но пък малко "нямо" се усеща контакта на колата с пътя, пак се усеща евтинията на шкода, макар и в по-скъпи одежди. Тази специално има някакъв проблем, според мен. Ръчни скорости, по едно време не можех да вкарам 4-та и 5-та. Странна турбо-дупка около 1500 оборота, колата все едно остава във въздуха, спира да диша. Много странно ми се стори, въпреки, че не съм карал много дизели с ръчни скорости. Салонът е ок, шкода като шкода. Багажника ми харесва много като обем, отзад има също много място. Карах тази кола просто, защото исках да направя някаква разлика с ЦРВ-то като пътно поведение (контакт с пътя, шум, маневреност и др., не ускорение и динамика).

 

Качих се и в едно изсипано дизелово мондео, ей така, с идеята да го покарам и да усетя разликата между горните коли. Веднъж бях карал Мондео 2.5 турбо, бензин, т.нар. "Волво-двигател" и ме беше грабнало много - скъпо возене, плътно ускорение без турбо дупка на двигател, много добре обезшумена, като цяло, много над това, което повечето хора може би разбират под "Форд". Та, това, дизеловото, дори не го подкарах, защото беше огризано от времето и ходенето до Луната поне 2 пъти. Волана беше супер твърд (което е ясно какво индикира), двигателя реагираше секунди след натискането на педала на газта. И пак имах по-добро усещане от новото ЦРВ, само, стоейки в тази оръфана кабина. 


Горното представлява нахвърляни набързо и без редакция кратки впечатления от днешния ден, който, за съжаление, ме върна в изходна позиция след 2 месеца чудене и четене каква кола да си взема. Бях решил да се "боря" с Бултрако за черната пловдивчанка, но, сега, по-скоро ще й пожелая всичко хубаво. Може би ще отида в крайна сметка до Стара загора и ще покарам тази предполагаемо нова 3-ка ЦРВ (онази, за скандалните 34 хиляди лева продажна цена), за да усетя, аджеба, истинския дух на Хонда (защото, за мен тази, която карах днес, е отстъпление от принципите, които аз мислех, че марката притежава).

 

Стига ви толкова непремерен спам


Поздрави,

Д

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като идваш към стара загора след скъпата кола ела ще ти дам да покараш моята, ако ти хареса повече (което е сигурно) ще ти я дам за 30к и да ти се свършват мъките

  • Хаха 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 6 часа, Vorpatril написа:

Привет....

......ВЪПРОС: нормално ли е да има ръжда по двигателя и разните там чаркове, ламаринки и болтове в двигателния отсек? При този автомобил ръждата е супер обилна......

 

Относно въпроса ти: нормално е за всякакви коли от Холандия, Австрия дори и от Швейцария.

 

И щом не си усетил 4-та ген. като твоя автомобил , продължавай да търсиш 3-та ген. - все ще излезе нещо читаво, важно е да не избързваш и да не се набуташ с тези 34 х.лв. .

  • Харесвам 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човек ти какви коли намираш и гледаш за 20 к лв? Явно някакви усилия полагаш...Моля те поразгледай малко какво се предлага и за тея пари каква 3 та серия можеш да вземеш. Също така извинявяй ама май въобще не знаеш какво искаш. Седни малко и помисли, реши какви са ти нуждите, кое те влече и така ще си най-доволен. Губиш си времето и нервите.

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, отвори водещия сайт за автомобили и ми кажи в София колко бензинови ЦРВ-та има с ръчни скорости? Сега погледни на тази обявата и кажи, как според теб може да се прецени състоянието й.

 

Не знам тая мантра за цена/каква 3ка можело да се намери от къде идва. Във всички сайтове на запад, фейслифтова тройка на малко км е между 12 и 14 к евро. 

 

Както казваше една позната - то с гледане само не става :). Няма как да разбера какво точно ми импонира, ако не покарам. А какво точно искам, аз знам - да чифтосам мондео с японка :D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявам се за off-topic-а, но съм любопитен Toyota гледаш ли? Например Авенсис.

Или още по-добре, като говорим за лимузини - оглеждал ли си се за читав Акорд? Защото виждам, че комфортът ти  е водещ.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изиксването за по-високо ниво на комфорт идва от обстоятелството, че съм с малко бебе и родните пътища, най-вече в града. 

 

Акорд, ако имаше по-голям багажник, щях да съм "за" с две ръце (както и един мои блъзак познат със същите тегоби касателно автомобил за покупка). Авенсис не ме грабна, а и тук няма читави.

 

Благодаря за предложенията и съпричастността (съжалението? :)).

 

Весели празници!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Весели празници!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Црв3 не е комфортна, колега насочи се към нещо друго

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз миналата година щях да  вземе Аутбека 3.0 автоматик,но се отказах.

Колата е евтина,по евтина от Акорд 8,защо ли.Ако си хвърлил око на дизела да знаеш,че на 100 000 км къса вала - фабричен дефект не се лекува,само нов. бензина гори 20 в града,натеб ще е 30 защото показателите на производителя не можеш да постигнеш.За обслужване приготви четвърт от сумата на автомобила.От време на време светкат чекове,лекуват се само в Субару от 800 лв нагоре.Държи се от византийци не можеш ги излъга.Ай честито.Казах ти да не бързаш.Странно нещо,големи хора а вярват в Дядо Коледа.

Весело посрещане на празниците и късмет,ще имаш нужда!

Редактирано от Митко Йотов
  • Харесвам 2
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте и честита Коледа, колеги!

Регистрирах се във форума, за да питам преди, а не след онова, което мисля да правя с уговорката, че съм прочел вече голяма част от мненията относно модела. Днес сутринта ходих да гледам ето това:https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21545851165397302&slink=98xqz3

Впечатления: при температура +4гр. запали безпроблемно, без излишно въртене на стартера и мъка, от страна на акумулатора. ДВГ /2,2 I-CTDI/ започна работа на около 1000об. без тресене, равномерно и без паразитни шумове. След около кратко време /до към 4-5 минути/ съвсем утихна и оборотите полека се понижиха и при пуснато на "ауто" отопление осезателно започна да духа топъл въздух. Ауспухът е чист, без сажди и маслени отлагания. Мирисът на изгорелите газове според мен е, както при работещи нормално филтри и катализатори /в сравнение с други автомобили, които съм подушвал/. Гумите са с ДОТ 1217, спирачните дискове равномерно износени, без дълбоки канали с ръбове по периферията. Маслото бе с ниво близо до 1см над МАХ. Всички светлини работят нормално, ксенонът свети еднакво и на двата фара, с ясно отсичане на горната граница на светлинния сноп. Съдейки по последно отразения преглед в сервизната книжка и темпа на нарастване на километрите, реалното състояние не е много над обявеното.

По интериора нещата са без излишни опити да се прикрият годините, през които не е извършвано основно почистване, т.е нормално за възрастта замърсяване. Щорите на тавана работят без шумове. Кожата около скоростния лост е доста протрита, както и топката му. На място скоростите влизат спокойно, а при опит за тръгване на ръчна и втора предавка, ДВГ тръгва да гасне, без шумове откъм съединител и скоростна кутия. Продавачите са съгласни да се направи и тест в движение.

Има дребни на пръв поглед екстериорни забележки, една от които е спукана коруба на дясното огледало, точно над мигача.

Нещата, които ми направиха неприятно впечатление са:хоризонтална черна черта, минаваща през всички цифри на брояча на километрите /големия/. Сякаш е като изгорели пиксели. Другото е наличието само на един ключ.

Щи ви бъда благодарен за вашето компетентно мнение, особено що се касае за последната част на изложението, което направих.

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без опит с дизелова такава, но от прочетеното във форума, ниво на маслото над максимума може да означава грижи с dpf филтъра. Иначе изглежда със запазен интериор. Огледай състоянието на пластмасовите кръгли части по вратите вътре - често те се надраскват бързо. Имаш ли снимка на брояча на километрите на таблото - дето казваш, че е пресечен целия с линия някаква?

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей и добре дошъл,

По мое скромно мнение е прекалено хубаво за да е истина - имам предвид на тази цена за такива километри и оборудване. Един ключ - също притеснително.

Аз лично никога не бих си взел кола от автокъща, освен ако не са ми приятели да я търсят специално за мен, а и тогава с едно на ум!

За мен този автомобил си е чисто тото, не бих рискувал! По-добре изчакай!

Весели празници!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези пари и описанието на колегата - защо не.Сома километрите на всички коли които ги продават в БГ около 150 000.Предполагам колегата го има на предвид.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата 101% не е на реални километри, защото моята кожа е по запазена а автомобила е на 250к. Ако искаш мога да ти пратя снимки на лично.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 1 час, Митко Йотов написа:

За тези пари и описанието на колегата - защо не.Сома километрите на всички коли които ги продават в БГ около 150 000.Предполагам колегата го има на предвид.

Не знам освен за километрите за какво друго са излъгали джамбазите? Сервизната книжка вероятно е фалшифицирана - т.е. никаква история. Вярно, че Хонда са корави машини, но знае ли се кой и как я е трошил? И да изсипеш 13 х. лв.  за кола над 250 хил. км. не ми се струва оправдано.

 

Аз съм на принципа - от автокъща и агенция за недвижими имоти бегай далече!

 

Между другото, когато се оглежда коженият салон трябва много да се внимава. Кожата на седалките е естествена само където опира тялото. Останалото е изкуствена кожа. Ако кожата на шофьорската седалка и врата, които по принцип заминават първи, изглежда нова и твърде добре изпъната, според мен или колата е новичка, или е претапицирана и отгатването на километрите става невъзможно. Естествено при претапициране навсякъде слагат изкуствена кожа, което трудно може да се види веднага.

Ако на другите места още стои оригиналната кожа, разликата се усеща по нюансите на цвета, по шева и на пипане. Виждал съм го при кола, която трябваше да е на 80 х. км., а всъщност май над 200.

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги абсолютно всяка една кола която се вкарва в БГ от автокъща е с върнат километраж, това го казвам най отговорно. Има два големи центъра на автоджамбазите  БГ единия е в Сливен другия в София. Колите след това се пръскат към по големите автокъщи в страната. Километрите се връщат още в Италия, Австрия, Германия дори и да си я вземете от автовоза километража е върнат. Най лошото е да попаднете на кола която двойно е върнат от 450 на 250 и след това на 150. Ако вкарвате кола от Италия искайте да ви кажат италианския регистрационен номер.(Targa)  по тая тарга като напишете в андроид маркера (Targa check) и инсталирате приложението може да видите колата на колко е била преди година две и по този начин да предположите за реалния пробег.

  • Благодаря 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята кола я купих на 160к внос от Италия, след проверката на Тарга приложението ми даде че началото на 2017 е била на 230к затова предполагам че реално колата е била на 260к и са върнали първата цифра от 2 на 1

 

Това си е масова практика, кола на реални 150к няма как да вкара търговец защото Германеца - Италянеца иска висока цена и нашия автоджамбазин ще я продава вечно

  • Харесвам 1
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И моята е сваляна с едно 100к.

Приложението дава инфо дали има инциденти с автомобила в близките 5 години, въпросът е дали постъпват всички такива данни където трябва...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кола и Жена - всичко е на късмет :)!

Към колегите писали по-нагоре, един два въпроса:

 - Ако във въпросната обява, цената беше 18/20 х.лв. (а не 13/14 х. лв.), - какви щяха да са коментарите тогава?

И втори въпрос:

 - Примерно , ако аз реша да си продам втората генерация, на оригинални 260 х.км. за 13 х.лв. и има подобна за продаване, но лъсната бръсната, напудрена и т.н. - нов внос, на "реални 160 х.км." пак за 13 х.лв. - към коя ще има повече интерес и коя ще се продаде по-бързо ?

 

Много рядко и продавача и купувача  ще останат доволни от дадена сделка - винаги единия ще се прецакан малко повече и това обикновено е купувача. 

Затова е хубаво да се отварят очите, да не се избързва, да не се подаваме на емоцията, да се преценят възможните рискове и чак тогава да се скача .

 

Та гледане на место и преценяване му е майката, защото по снимка не става - това важи и за въпросната обява.

  • Нагоре 1
  • Благодаря 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих ти отговорил така:

1. Ако цената беше 17-18 х. лв. и колата беше с ясна доказуема история, заслужава си да се погледне.

2. Винаги ще предпочета кола от човек, особено от фен!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

 

Някой дали е гледал това CR-V https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21546016666948861&slink=9a0hrb. Изглежда ми доста запазено на първо четене и се замислям дали има смисъл да се вдигна до Пловдив и да ходя да я видя.

 

Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми тя обявата е от два дни. Поне се разбира, че е обслужвана с масло Tотал 5w30 и е от италианската Швейцария.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Принципно грам не вярвам на сервизни книжки, че като се поразходя из Горубляне всяка една кола на 130-185 000км има сервизна от официалното представителство и нито един по-сериозен проблем освен масло и филтри, а като запиташ как постигат по-ниските цени в България спрямо Австрия/Щвейцария/Германия, че и Италия и отговорът е: Ееее, ние дебнем и при добра оферта реагираме веднага!

 

И не казвам, че това CR-V не става, дори напротив харесва ми по снимките и ми се искаше, ако някой от Пловдив го е видял и да каже дали има смисъл да се разходя до там.

 

Поздрави!

Редактирано от Iadiad7788

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре изглежда, но предполагам си даваш сметка, че тази кола не може да е на тези километри...върната е с поне 120/150 000 км.

иначе са я спретнали доста добре! 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 1 час, ibarnev написа:

Добре изглежда, но предполагам си даваш сметка, че тази кола не може да е на тези километри...върната е с поне 120/150 000 км.

иначе са я спретнали доста добре! 

И по какво съдиш че е върнат километража със 120/150 000 ???

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата може да си е на километрите, от време на време вкарвам по някоя кола от Швейцария като гледам да са на малко км,което не е рядкост за Швейцария.Всички имат сервизни книжки и обявеното от продавача съвпада с реалното състояние на колата,Друг е въпроса за коректността на нашите автоджамбази. При проверка в Хонда с вин номера дават инфо за км. и ремонти. Проверил съм някои коли и всичко излиза щом е обслужвано в хонда.

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
преди 2 минути, mytanta написа:

Колата може да си е на километрите, от време на време вкарвам по някоя кола от Швейцария като гледам да са на малко км,което не е рядкост за Швейцария.Всички имат сервизни книжки и обявеното от продавача съвпада с реалното състояние на колата,Друг е въпроса за коректността на нашите автоджамбази. При проверка в Хонда с вин номера дават инфо за км. и ремонти. Проверил съм някои коли и всичко излиза щом е обслужвано в хонда.

Напълно съм съгласен !...на снимките колата изглежда много добре.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От наблюдения върху цената/годината/км .... помисли малко:

При тази цена няма как той да я купи в Швейцария на още по-ниска цена да я докара до тук, да я по стегне, да си сложи печалба и за него и да ти я продаде на тази цена!

Вярно прав си , че може би не са точно 120/150 000, но обикновено за десет години се навъртат около 250/ 300 000

И още - последното нещо, което искаме да те спирам или да се заяждам...

ЧНГ !

Ако те кефи взимаш и караш!

 

Редактирано от ibarnev

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...