Jump to content
borko 30

Олющени лайсни на стъклата

Recommended Posts

От година постепенно ми се олющи това гуменото покритие на лайсните на стъклата ,дето е закрепено за вратите в основата на стъклата .Лайсните не можах да ги сваля -опитах ,но ми се струва че ще се счупи нещо отвътре ,с какво да ги боядисам ,има ли такова като оригиналното покритие някъде по магазините или нещо заместител ,че лъсна неръждавейката отдолу и грозно стои като цяло ?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, много гадно са хванати тези лайсни. Аз моите като ги сменях, се пробвах да ги изкарам отгоре и на трите им счупих последните крайни(сини щипки), които са залепени за самата лайсна и после не можеш без тях да ги сложиш пак. Намират се на половин сантиметър от края на лайсната, където свършва с едни като капачета. Само на едната врата успях да я сваля без да я чупя, но нея я бях разкостил цялата и свалил прозореца. За мазане не мога да ти помогна, аз ги смених с нови, но са си бая пари, по спомен около 350-360 лева за четирите. Много ги захабява безконтакното миене.

 

Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от 1-2 години ходя на мивките на самообслужване -дето са с автомати за по 1 левче за всяка дейност ,мия си я сам и съм най-доволен ,обаче явно препарата им е много силен и наистина от него пада това покритие .С какво ли може да се боядисат :unsure: ,за нови при тази цена ,много пари са наистина:wacko:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не знам даже дали все още ги произвеждат.  Аз от както съм ги сменил ходя на автомивка само при еди познати и те ми я мият ръчно с шампоан на Мегуаерс и после само плакнат, след това ги мажа от време на време с една паста на Аутоглим за защита на гумени уплътнения. До сега направо са си като нови. Задължително вземи някви мерки защото това гумираното е едно цяло и на моята едната направо се откъсна от едната страна и остана дупка към прозореца. Безконтактното миене е опасно и за лака на боята, задължително след това някаква вакса слагай за защита, а черните пластмаси пък ги избелва и захабява.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...