Jump to content
tedonsa

Фарове под наем за CR-V 2

Recommended Posts

Здравейте колеги , търся да взема фарове под наем за един ден буквално ми трябват , за регистрация в кат на английско CR-V. Срещу заплащане разбира се. Ако някой може да помогне нека ми пише или за връзка 0879 899 828.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, купи си два фара от някоя разколачена с ляв волан. Спестил си предостатъчно от цената на автомобила. Вложи малка част от спестената сума във фарове. Лично аз не бих искал някой "тарикат" да ми изпича очите нощем с китайски ксенон, сложен направо в рефлектора или с фарове за движение в лява лента. Сигурен съм, че и ти цениш здравето си и комфорта при шофиране.

  • Харесвам 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MLK, разбирам и напълно подкрепям казаното от теб, но на пазара за фарове за CRV, ситуацията е отчайващо десноволанна. Колегата Георгиев от Бургас, едвам намери едни фейслифтови от Германия. Аз, също съм търсил. греда само англичанки и то матирали.

Вярвам, да не кажа сигурен, че колегата, след регистрация усилено усилено ще търси решение на проблема си, така,че да не е трън в очите!

Моят скромен опит с софийския КАТ:  с десен волан съм, отидох първо на реглаж, човека, на стенд свали лъча на пасажерския(при мен) под хоризонталната линия на допустимото (което значи,че по никакъв начин не заслепявам насрещните). След това отидох  КАТ- София там ми казаха, че е наред, но да си залепя едни лепенки, (такива дето продават на ферибота) на правилната позиция на фаровете и минах на 4ти канал.

Успех!

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е, намерих ги по случайност. Сега разрових из Ebay - ите, и наистина втора ръка сякаш са се изпарили. За сметка на това пък има някакви, които излизат по 180 лв някъде с доставката. Скъпи, но пък нови...

Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи как на канала в КАТ ще разберат, че фаровете са дясна дирекция освен по десния волан нямам идея.

За себе си намерих ефтино и смея да твърдя добро решение с фарове за дясна дирекция. По идея на http://www.fido.omsk.ru/foto13.htm изрязах ламаринки от бирена букса и ги адаптирах към крушка Н1. За да не прегряват крушките от близостта на ламаринката, намазах металния цокъл на крушкта и ламаринката с термопаста. засега резултата е повече от задоволителен. Осветеността е добра-поне за мен. Не пържа насрещно движещите се. Не съм в излишни разходи-поне 500лева.

Редактирано от spb1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честита Коледа приятелю,

аз, като минал достатъчно пъти "канала" с фарове на десен волан мога да ти кажа два начина с които се разбира лесно, че си с грешните светлини.

1. С машината която я имат(задължително) всички проверяващи.

2. На око, на определено отстояние от стена, се вижда доста отчетливо, триъгълния лъч който хвърля десния фар, точно в очите на насрещно движещия се.

В КАТ, предпочитат втория начин, защото е по лесен и безпогрешен.

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, имам фарове от лява дирекция в идеално състояние за продаване. Изпращах ги на колега, но ми ги върна, защото според него били от англичанка. Има ли начин да се разпознаят, защото подозирам, че в автокъщата от където купих колата са ги подменили. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...