Jump to content

Recommended Posts

Здравейте, предстои ми монтиране на газов инжекцион на моят Акорд VI. За сега съм се спрял на обикновена бутилка тип пура залепена за задните седалки. Ще се радвам някой, който кара такъв Акорд или е монтирал ГИ да сподели кой е по-добрият избор на бутилка.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е 40 л, на мястото на резервната гума. Събира 32 л. Достатъчно е, за всякакви обиколки из страната. Резервната ми е тип "патерица" и я слагам в багажника само, когато пътувам извън града. На предната ми шестица беше "пура", залепена на задната седалка и заемаше неоправдано много място, въпреки, че събираше повече.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз като tonywoolf, бях монтирал тороидална 42л на моят Акорд VI и можех да използвам целия си багажник. Патерици има изкл. компактни, като моята можеше да стои или изправена или вътре в купето в зависимост от вида и обема на багажа. Имал съм други автомобили с цилиндрични бутилки, никога вече не бих си сложил такава :)

  • Нагоре 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой слагал тороидална в акорд 8 - комби? Как точно са се случили нещата, виждам че под капака на багажника е добре оформено и ще се наложи рязане сигурно.... ще съсипят дъното на всяка цена. Поне колко литгра е оптимално за по-малко поражения и все пак да е достатъчно да издържи другия край на БГ. 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...