Jump to content
ферХОНДЕTO

Подгряване на задното стъкло

Recommended Posts

Здравейте, колеги!

Честита Баба Марта!

След покупката на ферХОНДЕТО започнаха да се показват многото неработещи, счупени и липсващи неща, които джамбазинът Джамбо се кълнеше, че работят и ги има. В тези кучешки студове няма как човек да огледа и види всичко. Повечето от тях вече са оправени, сменени и набавени, но има и още. Едно от тях е подгряването на задното стъкло. Италианската 60+ годишна вещица е возила куче отзад и то е надраскало зверски задното и задните странични малки стъкла, съответно е прекъснало лентите за подгряване на задното стъкло и работят само най-горните две. Някой има ли идея как се оправя това, разбира се без да се сменя задната врата или стъкло? Нищо не намерих по темата, не само тук (имайте предвид, че английският ми не е най-силната страна).

И за да не отварям още теми, липсва ми кората под двигателя (ако изобщо има такова животно), защото не намирам такъв артикул в сайтовете за НОВИ части, да не говорим за употребявани (предлагат само страничните). Видимо (поглед отдолу) трябва да я има. 

Също така ми липсва дясната (гледано отпред) кора на предния капак. Остава неработещо дясното ел. стъкло (не реагира нито от неговия бутон, нито от шофьорския). Може би е само предпазител (а дано!).

Скобата, която трябва да фиксира акумулатора, я няма или е счупена (също не я намирам като резервна част, а не ми се връзва със сезал)

Други неща, които ги няма, а ми се струва, че трябва да ги има, са някакви кори ПРЕД задните колела (вижда се грозна ръбеста ламарина) и малки кори на предните врати, които да закриват кабелите за ел. огледалата.

Предварително благодаря на всички, които искат и МОГАТ да помогнат!

Редактирано от ферХОНДЕTO

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://avtopolis.net/bg/lepilo-pulsar-volt-za-lepene-i-vzstanovyavane-na-nagrevatelite-na-zadnoto-stklo-prodava-em-komplekt-druzhba-bul.-cvetan-lazarov-85-0884333261.html
Нещо такова би трябвало да помогне. Не съм го пробвал и не знам дали върши работа.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колега! Някой ако е пробвал това чудо, моля да сподели впечатления. Отново подчертавам, че не става дума за едно - две - три прекъсвания, псето ги е прекъснало (без да ги броя) поне на 100 места...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом е толкова повреден нагревателя, едва ли ще успееш да го възстановиш, да не говорим че ще изглежда ужасно, защото колкото и добре да очертаеш и облепиш реотаните възстановените места ще са малко по-криви, по-широки или по-тесни от оригиналните. Това лепило е в случаи когато имаш 2-3-4 дребни прекъсвания. Предполагам имаш каско, ако е така удари го леко с върха на чук или тесла да се пръсне и отивай при застрахователя да ти го смени. Масово застрахователите работят с възлагателни писма за стъклата и ще те пратят дирекно в сервиз, няма да се занимаваш да търсиш стъкло, къде да го сменяш, и да чакаш после пари, а смяната ще отнеме около час.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...