Jump to content
foraki70

Мнения, помощ за Хонда Джаз от обяви

Recommended Posts

При фейса са по-издръжливи! Също така зависи и от цвета на колата и колко на юг е карана.

 Абе ако е на 300 +  хиляди естествено, че ще "хлупа около оста" ;-)

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реалните километри са тези от обявите + 100 000км! В някои случаи може и повече да са.

Приблизително сметката е:  броят на годините на колата умножен по 20000 до 25000 (км/година).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е 2005 преди фейслифта. Докарана и взета на късмет с външни забележки. Волана беше захабен - ако се кара от жена без ръкавици след 40-50К се захабява от кремовете. Колата е от Флоренция и се оказа чук ! Никакви забележки вече 60к от които 40к на газ /БРЦ за 1300лв./ Единствено съм сменил МАП сензор - 30 кинта. В момента ми гори 7.4 / 100 ГАЗ !!! при 50/50 градско/извън. Ако колата е читава и я глезиш с хубави консумативи се отплаща - сменям масло на 7к /съвет на Маркони/ - ПетроКанада 5/30

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едната кола, която съм посочила по-горе е също от Флоренция. Предишният собственик бил жена. Колата ми допадна много, но нали съм Тома неверни, си мисля, че щом ме излъга за годините, опита се да ми пробута документ на италиански с дата от Януари 2018г и да твърди, че тогава е минала преглед, щом свали за кратко твърде голяма сума, не е много за вярване и останалото. Изглеждаше ми така сякаш е пребоядисана наскоро и с подменени уплътнения, но може и да греша. Отказах се да я купя и се питам дали не сгреших...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На снимките изглежда чудно!

Трябва да се види, пипне и чуе на живо. Да се огледа внимателно за следи от удари и пребоядисване. Да се провери как работи и как върви.

Трябва да се огледа за ръжда отдолу - швейцарка е.

Реалните й километри са 257360 км. минимум!

Ако няма истинска сервизна история и ако няма данни дали е сменяна ангренажната верига, значи е за смяна и на верига.

Верига се сменя след 200 000 км.

Може да се пазариш да свалят цената и поради тази причина.

Въобще за всеки кусур искай да свалят от цената. Пазари се нагло като циганче. Не им се давай на автоджамбазите. Те и без това ще си вземат своето. Няма да са на загуба.

Най-важното условие е парите да са в ръцете ти и да можеш да платиш веднага! Иначе няма да ти отстъпят много от цената.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не може да се генерализира по подобен начин,прекалено е крайно подобно мнение за километрите.Това става като градските легенди :).

Наистина търсете автомобил със история,или да сте с някои които познава спецификите на модела.

Синята изглежда добре на снимки :).

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 1 час, pepur написа:

Не може да се генерализира по подобен начин,прекалено е крайно подобно мнение за километрите.

 

Статистиката за средно навъртани километри на година в западна Европа показва истината. Не си измислям!

  • Харесвам 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един интелигентен и сладкодумен търговец от Варна, който внася коли от Швейцария ме убеждаваше, че там разстоянията са малки и е напълно реално да са на под 200000км за разлика от Германия. Освен в оторизиран сервиз как другояче би могло да се разбере истината за километража?

Други смятат, че не толкова км са важни, колкото обслужването.

Май е по-добре да си купя лично от Германия с нов преглед...

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Платежоспособността на българина се покачва. И това е видно по парите, които е готов да плати за една 10-12г кола. Когато аз купувах първия ми личен автомобил преди десетина години, платих около 4000лв. И той беше във възрастовата категория 10-12г.

Относно цените на употребяваните автомобили в Германия - някаква представа може да се добие от сайта https://www.dat.de/gebrauchtfahrzeugwerte.html#/start

След бързо въвеждане на примерни данни се получава подобен резултат:

Jazz_2007.thumb.jpg.6a62fd10d3dc86583ffa2b1f5f057466.jpg

 

 

Това е ориентировъчна цена. Всеки дилър/търговец иска да купи колата под тази стойност и после да я продаде с около 1000€ печалба. Реално развитието на покупко-препродажба в Германия за примерния автомибил би изглеждало така:

1) закупен от собственика за около 2 000 - 2 200€ от дилър/търговец;

2) обявен за продажба за около 3 300 - 3 500€

3) сключена сделка с новия собственик (часно лице) за около 3 100 - 3 000€.

 

Ако колата е предназначена за износ, то някой източноевропейски джамбаз би получил този автомобил за 2 000 - 2 300€. И то само ако е в много добро състояние. Такива автомобили обаче не са търсени от източноевропейския джамбаз. Масовите автомобили натоварени на платформи с полски, румънски и български табели са с видими дефекти по каросерията (напр. след претърпяна катастрофа). Там цените започват от 300€ и стигат до 1500€ в зависимост от отценката на щетите.

 

Относни пробега на автомобилите - винаги давам сравнението с двата автомобила в моето семейство. Единия изминава на година около 9 - 9500км, а другия около 50 000км. След 10г автомобила единия ще е на макс. 95 000км и ще е от първи собственик с пълна сервизна история от сервиза на дилъра - всяка година по около 300€ за обслужване. Колко сте готови да платите за такъв автомобил, който всеки работен ден (около 220раб.дни/година) изминава по 40км - 20км отиване и 20км връщане, всяка вечер нощува в гараж и е с всички екстри за модела (без нави)?

 

Когато купувах новия автомобил, исках да оставя предичшно използвания при дилъра и да доплатя разликата до новия. Самия дилър излезе честен и ми каза, че цената която може да ми даде няма да ми хареса. Въпреки, че беше от втора ръка с перфктна сервизна история и без забележки - ми каза че може да ми даде макс. 2 500€. Най-високата оферта в Германия беше 2 700€, като не съм пускал обява да го продавам в интернет пространството в Германия. В марката на българския форума описах всичко и поставих цена от 3 500€, като в това влизаше и докарването от мен до БГ. И това за перфектен автомобил на реални 160 000км и 10г. Познайте какъв беше интереса  - никакъв. И така този автомобил го получи роднина в БГ и вече за почти две години и около 30 000км се радва на безпроблемно ползване. Дори още гуми не са купували, защото двата комплекта били в много добро състояние.

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с Германията и прегледа го забрави веднага. Кола с ТЮВ на реални километри и тази година няма да ти е по джоба.  Да, Швейцария е малка страна и както знаете е разделена на три кантона. Колите изминават доста по-малко километри като цяло, за разлика от останалите Европейски държави. Ако свързвате Швейцария само с рекламата на шоколад милка, ще Ви помоля да се ваздържате от толкова категорични мнения! Това за ръждивите коли от там го разнасят последните пет - шест години тия дето внасят скрап от Италия и Австрия. А относно катастрофиралите коли......... ми евтините не си заслужава да се реставрират. Ужулена броня, натиснат калник примерно, да. Ама да градиш някой евтин кош от нулата си е чиста проба загуба на време и пари. Да не говорим, че винаги си личи правеното у нас.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здравейте колеги!

Решихме, че е крайно време вече да обзаведем и жената с личен автомобил. Съответно търсим, малка, градска, икономична, абе тъй да се каже "дамска кола". По принцип се оглеждаме за Honda Jazz, Kia Picanto, Toyota Yaris и Hyundai Getz, но... като че ли все към Хондата си ни дърпа :) 

Затова, бих искал да се допитам до вас за следните обяви: 

  1.  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11513523905555311&slink=6e4tgn 

  2.  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11514718456058076&slink=6e4tgn 

Някой случайно гледал ли е някоя от тези коли "на живо" и би ли споделил мнение? А даже и никой да не е ходил да ги гледа, бих се радвал да споделите мнение и само по обявите? А и относно първата, предлага се от автокъща Exotic Cars е, намира се в обеля. Някой има ли мнение или някакви отзиви за нея - доволни/недоволни клиенти, коректни/некоректни... и т.н. ще съм благодарен за всякаква информация.

 

Благодаря предварително!

Поздрави!

Редактирано от mitaka_t

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата кола се продава от - ""Публикувана в 17:18 часа на 17 декември, 2017 год.""  Беше на 5900 в началото. На твоя въпрос отговарям с въпроса: Ако беше ногу арна дал щеше още да виси? :-))) В момента е на цената на читав екземпляр от преди фейслифта. Имай предвид, че е Швейцарка и транспорта + митото и ддс са около 1500-1600 лв.

 За втората кола нямама мнение. Само едно нещо ме подразни, бе като продаваш кола па фани малко я зачисти и направи читави снимки да му се невиди! Егати толкова ли е трудно и скъпо?!? Хубавото при регистрираната кола е че няма да изваждаш първоначално едни 400-450лв. Може да се пробва спокойно и все пак са положени някакви грижи да е в кондиция(Не винаги!). Лошото е че е превзела безброй дупки и тротоари.

П.С. Какви са тия • Въздушни възглавници - Задни??? Странични и предни - да, ама чак пък задни ;-)))

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Благодаря за отзива, колега ;)


Всъщност, успях през уикенда да отида да видя първата кола. Еми... меко казано НЕ става. Ще споделя това което видях, за информация на други желаещи (ако има)...

  Относно техническото състояние, не мога да кажа много. Запали без проблем, мотора изглежда работеше добре - равномерно, нямаше претрисания, прекъсвания и т.н. Всичко това от "погледа" на НЕразбирач. Казаха, че е необходимо обслужване - масла, филтри и т.н. Климатика не работеше. Може и да е само за зареждане, но въобще не започна дори хладно да духа, на най-ниската степен, колкото и да го поизчаках.

  Външния вид - мога да кажа само 3 думи - ръжда, ръжда и пак ръжда. Нямаше врата (долу по ръбовете и от вътрешната и от външната страна), вежда, праг и ръбче/ъгълче без избили точки ръжда. Под капака... малко бяха детайлите, които не бяха ръждясали, вече не само точки ами стабилна ръжда. Наведох се да видя отдолу доколкото можах - цялата генерация беше брутално ръждясала. Без да се вдигне колата, нямаше как да видя добре, но предполагам останалата част от пода няма да е по-различна.

  Интериора - не изглеждаше лошо. Беше прана (което може би е нормално за автокъща) и все още не изсъхнала, дори много мокра на места. Вдигнах задните седалки и като се опрях на пода ръката ми буквално плувна във вода. Толкова много изби от мокета. Отзад при резервната гума беше пълно с вода. За разлика от повечето други дето гледах, тази беше с 4 ел стъкла. Не ги пробвах дали работят, но... честно казано след огледа на външния вид загубих всякакъв интерес към колата. За мен колата не си заслужава. Аз поне не бих я взел.

 

Относно втората обява... звънях, говорих със собственичката. Колата е била внос от Италия, тя я кара от... май каза 2-3 години (надяваме се да не излъжа, но мисля че толкова каза). Уж я обслужвала редовно. Като попитах за външни забележки, каза че имало дребни и най-добре да се види на место, за да си прецени заинтересования "колко са дребни". Нямала ръжда. Със зимни гуми е в момента на 1 сезон. Летни няма за момента (изхвърлила ги, след като сложила зимните, защотто вече за нищо не ставали). На една от снимките се виждаше някаква бяла лепенка на задната врата. Попитах дали е залепена, за да прикрива нещо. Каза, че уж не е... имало и на двете врати, просто си залепила по едно бяло цветенце... :) Това е което ми каза по телефона, може би има смисъл да се види, но... нямах време да отида до Ст.Загора да я огледам "на живо". 

Редактирано от mitaka_t

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Веднага се набиват на очи лъснатия до блясък двигател. Чак маркучът на климатика ми се струва лъЗгав от силиконовия спрей на продавача. :) Няма толкова чисти пластмаси над бобините. На снимката от шофьорската врата ми се струва, че воланът доста светлее в лявата си част. Възможно е от светлината, но таблото е доста почерпено със силиконец, а салонът - твърде светъл, вероятно пран. 

Обявата е гръмка, с десетки удивителни... Ако сте в близост, погледнете я, но поне с едно наум.

Редактирано от RustyGun

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за бързия отговор! Далече съм от Плевен. Моля ако някой се натъкне на читава кола, да свирне :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, че е лъсната - няма значение. Всички ги лъскат!

На мен тая колица, поне на снимките, ми изглежда читава.

Трябва да се огледа на място и отгоре, и от долу, и да се има предвид, че е на реални 268 000 км и, че е за смяна на верига, освен другите консумативи.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютна джамбазка обява, колата може и да си заслужава, но по начина по който е написана обявата става ясно какъв човек я продава и че не може да му се вярва на нито една дума. ESP, EBD, Подгряване на пръскалките на чистачките, Спирачен асистент (Brake Assist), 10 бр. Аербек, Както се казва WTF човече, такива екстри никога не са се предлагали в тази генерация на Джаз и естествено и в тази бройка не съществуват. Искрено се смях на "По двигатела няма течове на масло и не е мит" а на снимката която е сложил трябва да го гледаш само слънчеви очила, а тази екстра ми е любимата "Оргинално тонирани соларни стъкла"  че то аз не знам модел на коя да е марка след 1990г.  да не е с такива. Да не говорим че с тези брони и фарове няма как да е 2005г, ама това май е най малкия проблем. Общо взето обява за рибки, коя клъвне да и е честито.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На колите в борсите съдържанието на обявите са често "копи-пейст", така, че какво е написано не е важно. Гледа се състоянието на живо за да се направят правилни изводи. Тази изглежда свежа, поне на снимките. Доста често колите от Швейцария са такива, дори и Опел на 17г. от там беше без никакви видни ръжди.

  • Харесвам 2
  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

Мнения по снимки не могат да дадат правилното състояние на колата.Харесвате по снимка, отивате на място и се прави оглед с някой, който разбира.Нищо лично ,но темата заприлича на мобиле.бг.

Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знам, че сте прав, но понеже тук четящите и пишещи са с богат опит и биха могли да помогнат на такива като мен с напътствия. Мислех, че темата е за това - все пак е озаглавена Мнение-помощ за Хонда Джаз от обяви.

Извинявам се и благодаря  на всички, които ми помогнаха! 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
On 2/22/2018 at 8:12 AM, MAD DOG said:

Здравей.Вместо да гадаем по снимки,посочи от кой град си,може покрай теб да има нещо читаво на някой колега за продаване.Тази последната на снимките поне изглежда прилично обаче...само като видя как е написана обявата с тия многоточия и удивителни...никак не обичам гръмко да ми рекламират нещо,обикновено се оказва напудрено лайно."Уникат"...сигурно е единствена бройка в света и е ръчна изработка...да не говорим за цената,за мен е висока.Ако харесаш нещо в Стара Загора,свиркай,ще го погледна.Поздрави и успех с търсенето,голям филм е намирането на читава колица...

Здравейте харесах тази Хонда Джас моля за мнение.Гледам че вие сте от Стара Загора.

 https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11518587044683469&slink=6ilg25

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая първата напудрената от Плевен не е докарана на собствен ход! Има няколко останали транзитни номера и ги върти на различните коли които предлага. Начина по който описва това което продава е меко казано смешен. ""Усещане за нова кола"" - Абе брато, 2018 година сме! Стига вече с тия малоумни определения! Пределно ясно е ,че от края на 2004 вече излиза фейса на 1.4. Да, възможно е да е регистрирана 2005 та. Това обаче може да се провери на място, ако някой иска да я гледа. Преди дни бях на авто изложението в Женева и толкова лъсната кола и там нямаше. Егати майтапа.

 Относно втората обява, дето е автомат на 56,087 км за 5,589 лв. ??? Ми ако е така, значи човека ви прави страхотна услуга. На тия километри - обаче леални тази кола във Швейцария струва около 5500 - 6500 франка. Щото там хората гледат километрите и състоянието на първо място. Годината не ги притеснява толкова.

 Третата кола, която интересува колегата tony65 лично на мен ми допада. По книжката има печати на сервиз в Италиянската част на Швейцария. Това означава, че почти няма ръжди тъй като доло е по-топло и почти не пада снеговалеж. Цената е доста прилична, НО трябва да се разгледа на място!

А колегата dandilov бих попитал един, два въпрос -  Как така по снимка определяш изминатите километри? Лично ти твоите коли от къде ги купуваш? Имам предвид ходиш в чужбина и от там директно пазаруваш или са ти разказвали как става? Според мен не е коректно да си толкова категоричен в материя която не ти е много ясна. Нали така? 

П.С. Не го считай като заяждане или опит за умаловажаване на познанията ти. Конфронтация е последното нещо което търся в този форум!

IMG_20180314_114823.thumb.jpg.41b4a9117757904f1054cc330e2a4fd5.jpgIMG_20180314_114832.thumb.jpg.ea321c1bf5a54a91eaccd65236d0a9fd.jpgIMG_20180314_114752.thumb.jpg.2f4331bc77f422f5b185da3a9e34898b.jpgIMG_20180314_114734.thumb.jpg.4976408bf2eb7b419747d2f9c6c41233.jpgIMG_20180314_114816.thumb.jpg.057ea3a9ca25372b48ed6fd133c0889d.jpgIMG_20180314_114402.thumb.jpg.db91eefda32507ce7ec60108e1b4bf38.jpg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А от Германия как е положението.Дали имат ръжди.Имам познат там гледам в Германия са около 2500евро приличен вид,но незнам дали няма да имат мн.ръжди.Тоя двигател 1,4 с верига ли е.Благодаря предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Преди 5 часа, daniel-atanasov написа:

Как така по снимка определяш изминатите километри? Лично ти твоите коли от къде ги купуваш?

Писъл съм многократно как. Например в мнение №30 от тая тема.

Ако някой се опита да ме убеждава, че километрите в автокъщите ни са реални, ще се усмихна и ще си тръгна, а заблудата ще си е за негова сметка...

Моите коли ги купувам от нашенските авто-джамбази. Последната е от Горубляне. Гледам на място подробно всичко. Ако колата ми хареса и спазаря добра цена, тогава купувам.

 

Преди 5 часа, daniel-atanasov написа:

Според мен не е коректно да си толкова категоричен в материя която не ти е много ясна. Нали така?

А защо си мислиш, че тази материя не ми е много ясна? Не е редно да даваш такива мнения за човек, когото не познаваш...!

Аз също не търся конфронтация, а коректно отношение.

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заради мнение като на Даниел Атанасов задавам въпросите си тук. Благодаря за отделеното време!

Тони, всички двигатели са с верига. Голяма част от колите в Германия са гаражни - поне там където живеят децата и вероятността да са ръждясали е по-малка.

 

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма проблем ще Ви помогна с мнение стига да е в моята компетенция. За Германия нямам представа, защото аз от 20 и малко години пазарувам само от Швейцария и може да се каже, че съм леко пристрастен.

 До колегата dandilov -  Изказваш се твърде категорично и заради това реших да те попитах. Точно защото не те познавам, реших да разбера от къде ги имаш тези наблюдения и знания. По никакъв начин не съм искал да те засегна!

 А на Горубляне не съм стъпвал от времето когато пазара беше само събота и неделя в една селскостопанска постройка. Правех компания на баща ми и брат ми, които тогава продавах коли. Но, това няма общо с темата за което се извинявам.

Поздрави и успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Записки по българските автосалони" Част : Не знам коя вече... Зали знаете какъв е знака за безкрайност... Ходих до Ямбол и Стара Загора... 

Бах тук:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11518587044683469&slink=6ilg25 
Колата е що годе добре. Липсва разделителя стъклата на задната врата и последното стъкло преди багажника. 
От Швейцария е, за сега ръжда почти няма, но ако не се обработи скоро ще е като вафла... 
Друго лошо е, че са сложили един без извинение заядлив малоумник да продава... С когото 2 думи не можеш размениш и се държи сякаш си отишъл да крадеш. От 6290 ми свалиха на колосалните 6000... Ще спомена. че чукат клапани ( и то доста изразено!) Отговора беше 
"Ми т'ва да не ти е нова кола...!" Има нещо по окачването, което тропа изразено или е някое гърне. 

 

p-2445-Honda-Jazz-2006.jpg Ето за този разделител говоря. В момента там има доволно количество изолирбанд! 


Автосалон "ПонсАУТО"... До вчера имаха Джаз, който продадоха буквално пред мен. Отидох в ранни зори. Човека се занимаваше с други клиенти и никой никакво внимание не ми обърна. Стоях и се въртях в салона близо 20-30 минути. По-късно дойде шефа с други клиенти и се оказа, че колата е била оговорена... Сетиха се, че имало и друг човек в салона и е дошъл за кола с парите си в джоба, чак като им техлих майните... 

Бях и тук:

 

 

Редактирано от civicgonemad

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Записки по българските автосалони" Част : Не знам коя вече... Зали знаете какъв е знака за безкрайност... Ходих до Ямбол и Стара Загора... Обиколих с. Труд, Пещерско шосе, малко към Асеновград. 

Бах тук:
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11518587044683469&slink=6ilg25
Колата е що годе добре. Липсва разделителя стъклата на задната врата и последното стъкло преди багажника. 
От Швейцария е, за сега ръжда почти няма, но ако не се обработи скоро ще е като вафла... 
Друго лошо е, че са сложили един без извинение заядлив малоумник да продава... С когото 2 думи не можеш размениш и се държи сякаш си отишъл да крадеш. От 6290 ми свалиха на колосалните 6000... Ще спомена. че чукат клапани ( и то доста изразено!) Отговора беше 
"Ми т'ва да не ти е нова кола...!" Има нещо по окачването, което тропа изразено или е някое гърне. Леки драскотини по боята. 

 

 Ето за този разделител говоря. Голямата черна пластмаса. В момента там има доволно количество изолирбанд! Вижте по-долу снимката, че явно изоставам с промените във форума и с времето за редакция...! 


Автосалон "ПОНСАУТО"... До вчера имаха Джаз, който продадоха буквално пред мен. Отидох в ранни зори. Човека се занимаваше с други клиенти и никой никакво внимание не ми обърна. Стоях и се въртях в салона близо 20-30 минути. По-късно дойде шефа с други клиенти и се оказа, че колата е била оговорена... Сетиха се, че имало и друг човек в салона и е дошъл за кола с парите си в джоба, чак като им техлих майните... Държат се сякаш продават злато!  Още повече аз бях отишъл или за Джаза или за Ноут-а който още стои. Не си губете времето и с НОУТА фаровете за много напукани! Платовете по вратите висят хич не е каквото е на снимките, няма и гуми! 
Намират се в стария ДАП на единия изход на града. 

Бях и тук:

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11474558627314956&slink=6s72mz . Колата е уж на частно лице , а после се оказа на фирма... Намира се близо до центъра . Смачкан е единия праг. С транзитни, но транзитните са изтекли! Ще ви вдигне един доста възрастен човек. 


Бях и тук... 
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11517985502786618&slink=6s72mz

Явно човека сам си я е вкарвал... За пазарлък почти не ще и дума да става. Стегната кола, никак не е лоша. Някоя от свещите не работи, защото колата препатква и не набира както трябва. Съединителя отделя доста горе! Както виждате в багажника има газова с ВЪТРЕШНА зареждачка, която не знам дали не е забранена...? Проблема е, че бутилката е доста голяма и кората стои много зле в багажника. 
Въпреки тези неща колата е много запазена! Най- читавата, с която се сблъсках до сега и бих я взел, но цената е много висока. 

Има една горе долу хубава в с. Труд. По някаква причина е сваляна предната броня. Няма дискове и гуми, черна на цвят, 2007 фейстлифтова. Уж е на 98 000км. Бих я взел, но не стигнахме до адекватна цена.  Тази я НЯМА като обява! Искат й 7300. Стигнахме до 6500 , но както казах двоумя се...

 

 

p-2445-Honda-Jazz-2006.jpg 

Редактирано от civicgonemad

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 2/22/2018 at 9:29, Новата написа:

Много благодаря за мнението - съвпада с моето! 

От Димитровград съм. Вчера излезе обява в Стара Загора

https://www.cars.bg/?go=cars&p=view&carofferId=2514824

 Човекът каза, че е докарана на собствен ход от Милано. Как Ви се струва?

Вчера ходих да я гледам.Накратко-огледа направен от мен продължи около 30 секунди макс.Страшно изморена и немърлива кола.Избягах бързо.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 3/8/2018 at 23:01, mitaka_t написа:

Здравейте колеги!

Решихме, че е крайно време вече да обзаведем и жената с личен автомобил. Съответно търсим, малка, градска, икономична, абе тъй да се каже "дамска кола". По принцип се оглеждаме за Honda Jazz, Kia Picanto, Toyota Yaris и Hyundai Getz, но... като че ли все към Хондата си ни дърпа :) 

Затова, бих искал да се допитам до вас за следните обяви: 

  1.  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11513523905555311&slink=6e4tgn 

  2.  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11514718456058076&slink=6e4tgn 

Някой случайно гледал ли е някоя от тези коли "на живо" и би ли споделил мнение? А даже и никой да не е ходил да ги гледа, бих се радвал да споделите мнение и само по обявите? А и относно първата, предлага се от автокъща Exotic Cars е, намира се в обеля. Някой има ли мнение или някакви отзиви за нея - доволни/недоволни клиенти, коректни/некоректни... и т.н. ще съм благодарен за всякаква информация.

 

Благодаря предварително!

Поздрави!

 

Тази също я гледах вчера/номер две от списъка Ви/.Педала на съединителя при натискане почва веднага да вибрира.Обяснението бе,че майстора й счупил някаква част.Ремонта й щял да струва около 200лв.Това според продавачката.Похабена и изморена както отвън,така и отвътре.Тези бели цветенца седят много грозно,особенно на живо,поне според мен.Имаше и други мърляви елементи.Лично аз се отказах.

Редактирано от Gruzinetza

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 8.03.2018 г. at 22:01, mitaka_t написа:

Здравейте колеги!

Решихме, че е крайно време вече да обзаведем и жената с личен автомобил. Съответно търсим, малка, градска, икономична, абе тъй да се каже "дамска кола". По принцип се оглеждаме за Honda Jazz, Kia Picanto, Toyota Yaris и Hyundai Getz, но... като че ли все към Хондата си ни дърпа :) 

Затова, бих искал да се допитам до вас за следните обяви: 

  1.  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11513523905555311&slink=6e4tgn 

  2.  https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11514718456058076&slink=6e4tgn 

Някой случайно гледал ли е някоя от тези коли "на живо" и би ли споделил мнение? А даже и никой да не е ходил да ги гледа, бих се радвал да споделите мнение и само по обявите? А и относно първата, предлага се от автокъща Exotic Cars е, намира се в обеля. Някой има ли мнение или някакви отзиви за нея - доволни/недоволни клиенти, коректни/некоректни... и т.н. ще съм благодарен за всякаква информация.

 

Благодаря предварително!

Поздрави!

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Цитат

Митаче, аз карам Джаз 1.2 . 2004г.

Доволен съм. Возия - за малка кола доста меко.Предимства: верига - много тиха на светофар, имаш чувството че направо гасне. Впечатляващо. Въобще не можеш да е чуеш. Разход в момента ми е 5.5.  с немски 95.

Вътре е учудващо широка и багажника е добре. Задните облегалки се свалят а долните седалки се дигат нагоре. Резервоар 40 литра.

Недостатък : Задължително ама задължително питай продавача или  да ти дадат документ за сменени фронтални еърбеци. Проблема е в сериен дефект на производителя в датчика . Отваряли се  по време на движение. Така ми беше на мене обяснено в немския сервиз на хонда. Имаше акция преди две години.

Получих писмо за от Хонда Германия, до 18 месеца да се явя за безплатна смяна иначе ми свалят номерата без обяснения. Можеш да провериш по всяко време дали са сменени в сайта на Хонда по номера на рамата на колата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет колеги!

Ето, че реших и аз да се ориентирам към "японка". До сега съм карал само дизели и то френски, но....вече съм на друга вълна!

Четох доста по форумите и в зависимост от моите нужди се ориентирах към Jass-a. Избрал съм си Джаза да е II серия след 2008 г. Харесал съм тези 2-та. Кажете си мнението и какво да гледам, щото като всяка марка си има особености?

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11516216120147476&slink=6wuayz

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11511525678088236&slink=6wuayz

Благодаря Ви предварително!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата е била на 240 000 през февруари 2017г.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Първата е била на 240 000 през февруари 2017г.
Къде го провери колега.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 4/21/2018 at 9:15, Gruzinetza написа:

 

Тази също я гледах вчера/номер две от списъка Ви/.

......

 

На 4/29/2018 at 21:51, Nasko76 написа:

Митаче, аз карам Джаз 1.2 . 2004г.

Доволен съм.

....

 

Благодаря за отзивите, колеги!

За мен търсенето обаче, вече приключи :)

Намерихме кола, но... не е Хонда. Взехме Suzuki Swift. Жената ги харесва много повече от Jazz-а, а и офертата беше наистина добра (не говоря за цена), колата не беше за изпускане. 

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
На 5/1/2018 at 20:04, goodybg написа:
На 5/1/2018 at 12:50, gvch написа:
Първата е била на 240 000 през февруари 2017г.

Къде го провери колега.

 От талона на колата

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...