nedy67 0 #1 Публикувано 3 Юни, 2016 Компютъра отчита че два сензора са повредени и се чудя от къде е най добре да търся! Някаква идея? 1.P 1298 -electrical load detector, 2.P 0325- knock sensor За Honda CR-V 2003 г.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 3 Юни, 2016 ELD се намира в кутията на външните предпазители.Датчика за детонация седи на блока.И двата ремонта изискват професионална намеса.По добре се ориентирай към някой хондаджия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #3 Отговорено 3 Юни, 2016 ELD се сменя бързо и лесно с нов такъв. Това е много често срещан проблем При мен след смяната спря да изкарва P1298. По спомени 2 болта държат шина, на която е намушен и май имаше и букса отдолу която се махаше. Имаше даже Хонда бюлетин за тоя проблем някъде в нета на PDF. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1046 #4 Отговорено 3 Юни, 2016 Виж и кабела към нок сензора,прави проблем често при този мотор,а не самият сензор.Ако ти е счупен самият сензор тогава търси втора употреба-стават от К -серия,а вероятно ще стане и от Н и В сериите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedy67 0 #5 Отговорено 4 Юни, 2016 Обиколих няколко морги но нещо няма такива автомобили! Същите сензори са /доколкото разбрах/ и на civic 2001-2005 но и такива липсват! knock sensor има в ebay някакви от Китай за 10-15 долара но нещо ми се струва съмнително! Иначе ELD го свалих, сваля се лесно 4 болта, и сега карам без него. Ами ще търся! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #6 Отговорено 4 Юни, 2016 Нов ELD беше пак по спомен към 28 долара от общите поръчки, предполагам в Бултрако ще е на близки пари. Аз бих го сменил с нов, стар от морга е възможно да е пак прецакан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове