Jump to content

Dimitar Petrov

Фен
  • Мнения

    117
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Dimitar Petrov


  1. За Дидовците все хубави неща съм чувал, но за ходова част - Идвайки от терапията, минаваш светофара на Мир, продължаваш към военна болница и на 200м в дясно, казва се ФАВОРИТ. Имат и машина за реглаж на мост, а не като на други майстори дето ти сменят половина ходова част и те пращат да се сучеш по пътищата да си търсиш реглаж, че да те усучат още 50лв.


  2. И аз има същия проблем. Разглобих таблото и залепих пластмасата дето държи жилото до копчето, но след няколко употреби пак се откачи. Накрая взех ръчно да места клапата. Проследяваш къде е закачено жилото(поне при английския сивик е под волана и леко зад централната конзола)има едно метално лостче и се стараеш да го движиш, по направлението на жилото. Успех.


  3. Някой може ли да ме просветли с какво се прави компромис за да се постигне по-ниската цена на по-евтините ГИ.

    Не съм специалист, ама това е все едно да си купиш телевизор SONY или NEO, с подобни характеристики разликата в цената е по-две. И двата могат да ти служат безотказно 10-15год. ама да се развали NEO-то е малко по вероятно от колкото СОНИ-то.

  4. Здравейте. Имам предни и задни амортисьори свалени от англичанка.2х30лв.=60лв. - задни амортисьори.2х10лв.=20лв. - предни амортисьори(десен блокирал).Намират се във Варна. тел:0897891767 - Митко


  5. Здравей колега. Моята Хонда заводски е с 195/55/15. Зимните ми гуми са 195/60/15 и при пълен завой, леко опират в пластмасовата кора от към двигателя, но тя е мека и няма проблеми, сега ще ги слагам за 4-та година. Мисля че размера 195/65/15 ще дойде голям.


  6. И при мен е скъсан гумения маншон и влиза вода, корозира и започва трудно да се движи. Изкараха го и го минаха с шлайф, сигурно го истаниха половин мм. и много мазгоч , като го сложиха. Сега 1 г. няма проблем


  7. VTEC успокоителите не струват 200лв бройката. Те са 4 броя и цената на бройка е около 8-10$, НО...зависи от тракането. Виж/Чуй клипчетата от линковете. При мен трака така. Не е от VTEC успокоителите, защото ги почистих и се движат чудесно (както и преди да ги почистя, ама викам айде...така и така съм ги свалил)

    При мен тракането е различно. Успех с разрешаването на проблема.

  8. Здравейте.И аз съм питал, къде ли не. От две места чух за в-тек успокоители(това е за хондите с в-тек). Стрували към 200лв. бройката. Не било проблем и така да се кара, ако не ви дразни. Но зависи от вида тракане, така е при мен.Успехи.


  9. Колега според мен ако ти е изпуснал амортисьора, няма да е клекнала а да е надигната. Амортисьора дърпа колата на долу, а пружината бута нагоре. Пробвай да е натиснеш и пуснеш рязко, колата трябва да се надигне и слезе на нормалното си положение, ако се заклати повече значи ти е изпуснал амортисьора.Успехи.


  10. Здравей колега.И аз имах същия проблем, оказа се че са скъсани маншончетата на водача на спирачния апарат. В резултат, на което влиза вода корозира и почва да задържа. Изкарай и напълни го с някаква смазка.

×
×
  • Създай нов...