Jump to content

temil

Фен
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от temil


  1. Здравейте фенове на Хонда. Бихте ли ми препоръчали истински майстор за чисто новата ми "втора" употреба  Хонда хрв. По специално за ходовата част, че като мина по паваж чувам всякакви звуци отдолу. В гуглето са показани 4/5 сервиза, но в разговорите с тях установих, че едни наблягат на гърнета, други смяна на масла без течности, трети диагнастика , а пък четвърти правят всичко на всички марки автомобили !?.....Най ме е страх от "майстори". Обичам си колата и не искам някой да се учи на нея. 

        Надявам се във форума на честни колеги, които няма да ме изпратят за зелен хайвер


  2. Забравих да кажа че всичко работи и климатика и парното . Само трудно се въртят. Имам чувството че са замърсени /клеясали/ тези механизми   Не знам дали това жило може да пречи Не виждам логика. В един сайт за резервни части казват ,че може да се почисти с не много агресивен препарат, но де да го зная този препарат  и как става това .


  3. Здравейте знаещи, можещи и патили колеги! 

               Аз съм чисто нов член на този прекрасен форум , с чисто нова/стара Honda hrv 124 к.с. 2000г.   Предполагам,  знаете, че при покупката на кола втора употреба радостта , никога не може да е пълна . За това се обръщам към вас за помощ.

     В панела за климатика липсва врътката/ключето за насочване на въздуха , а и ключа на температурата трудно се върти. Въпроса ми е

        1/ Мога ли да почистя  или смажа и КАК тези механизми ,след като си купя липсващата врътка или

        2/ Да сменя целият панел . Къде и кой може да го смени !?? Имайте в предвид, че нищо не разбирам от тези коли !

    Благодаря предварително на отзовалите се!

    IMG_20221108_170604.jpg

×
×
  • Създай нов...