Jump to content

Галин Абушев

Фен
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Галин Абушев last won the day on Февруари 17

Галин Абушев had the most liked content!

Обществена Репутация

14 Neutral

Относно Галин Абушев

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Акорд 7, 2.4 - комби фейс
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

564 профилни разглеждания
  1. Беше такова на цвят преди да го опресня с още 3,2л.
  2. Не писука все едно излиза грешка, а примигва за част от секундата чека. Ако погледа ти не е върху него сигурно няма и да го забележиш. Поне при мен е така. При колегата, който е пуснал поста в клипа виждам, че се чува звука за грешка при палене.
  3. При мен не виеше с превъртялия лагер. Като позагрее и като е на "P" и на "N" се чуваше едно притропване нещо като "търът търът, търът търът" през равни интервали за части от секундата. Не мога да кача клипа понеже е голям...https://youtu.be/m2nBgtZv6s0?si=WdyClYg-f9wxnd96 Всъщност на този клип звука е едно към едно с моя.
  4. Смених капака на кутията в този сервиз и наистина лагера беше проблема. От сервиза ми казаха, че като са свалили капака, лагера е останал на оста. Аз се опитах на ръка да го сложа в капака обратно, но не става - не е токова голям луфта. Човека каза, че не се сваля кутията, само моста се пуска. Другото притеснително е миризмата на маслото. Каза ми, че мирише на прегоряло. Сега го опресних с 3л.Мисля да си го сменя още един път тия дни с още 3л.
  5. Аз съм с акорд 7 турер 2.4 автомат и при мен го прави същото. Даже съм забелязал, че като е студено го прави почти винаги при първо палене. И със стария и с новия акумулатор е същата работа, новия е юаса 50ач 450а, но при първо палене мн често се появява.
  6. Приятелю от къде намери човек да ти замени неща вътре по кутията. Аз съм от Пловдив и от месеци търся "майстор" да ми подмени левия краен капак на кутията(зел съм си от Япония нов ) и никой не иска. Нищо не се пипа в нея само капака и даже не искат и да ме изслушат повечето. Щом чуят за хонда повече от там нататък не слушат.
  7. @Markonyколега, от другиден ще съм 10-12 дни в Силистра (жена ми е от тоя край). Поръчах си капак и гарнитура към него от Япония и е в мен. Мисълта ми е, ако имаш свободен ден и имаш възможност и желание да мина през Русе да го сменим?
  8. Привет, колега. Може ли да попитам, ако поръчам част от amayama тя къде пристига? На митница ли, в пощата ли, ups ли. Понеже сега в сайта ми дава уж доставка с ups.
  9. Привет, Цецо. Така обяснено вече разбирам за какво става въпрос 😁Благодаря.
  10. Боже, никога не се бях замислял, че такова нещо може да се лепи, а уж четох доста по този случай... От Пловдив съм и вече обмислям начин да дойда до Русе и ако има вариант да я оправим... Тука в Пловдив не намирам човек, който иска да се заеме...
  11. Много благодаря, колега! Колега това са номерата на капака и гарнитурата за 2.4 ат пре фейс нали така? Имаш ли идея дали на фейс 7ма ат чарковете са едни и същи? Понеже и на мен ще се налага да го сменям този капак, ако правилно съм разчел симптомите.
  12. Колега това са номерата на капака и гарнитурата за 2.4 ат пре фейс нали така? Имаш ли идея дали на фейс 7ма ат чарковете са едни и същи? Понеже и на мен ще се налага да го сменям този капак, ако правилно съм разчел симптомите.
  13. Дали си струва, да бъдеш или да не бъдеш 😁И аз като по предния коментар. Понеже чахах близнаци преди почти две години (вече се борим с тях) реших, че ми трябва комби, което е добре да става и на газ. Четох доста, отпадаха модели (не марки не съм комплексар) накрая ги бях свел до 5 модела. Авенсис 1.8,аутбак, октавия 1.8т, мазда 6- 2.5 (втората генерация ) и акорд 7ма.Четох доста и накрая останаха авенсиса, акорда и маздата . Качвах се в авенсис и беше прекалено обрано от към комфорт, доста пластмасово и реших да е акорда. Четох за тях доста тук и се реших да е 2.4 фейс поради причини които на всички са известни. Качих се в първата в Пазарджик, карах я и честно да си кажа не ми хареса... След тва пак отидох да гледам една в Пазарджик и си бях казал, ако не ми хареса остава маздата. Беше доста замаскирана, но пък беше от Испания и нямаше никва ръжда и аз без да му мисля мн я капарирах 😁Купих я и още първите 500 метра ми светнаха абс и вса. След доста умуване и помощ от колегата от Пловдив - @Ivan_Ch разбрахме, че абс модула е от комбито преди фейса и дава грешни данни (задните гуми показваше, че се въртят с 5км по-бързо от предните ) Взех втора ръка и се оправи. По-лошото е, че я взех с тракаща скоростна кутия( и кафяво масло в нея) и по точно най-вероятна причина превъртял лагер в леглото си в капака на кутията(чува се само на P и N) него още не съм го сменял и карам така вече 20к км. Рециклирах рейка още в началото.Сложих газ след като я покарах малко (бях се стреснал понеже при първото смяна на масло майстора ми каза, че датата на производство на филтъра е 2006та година 😁😁😁) но до сега не съм долял и грам масло вече две обслужвания 😎 имам предвид, че не се е налагало. Преди два дни стартера се предаде и утре я карам да го правя, най-вероятно четки и т. Н от доста време я усещах, че пали трудно дори и с новия аку юаса,но майсторите при които отидох отказаха да рециклират "работещия" стартер... Та тва е при мен, аз лично съм доволен от избора си и честно казано пак бих го направил същия, вече с едно наум разбира се. Колата е била адски здрава преди 10тина години, сега все пак са по на 15-20. Акорд турер 2.4 ат 2006.
×
×
  • Създай нов...