Jump to content

Elenkov

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Elenkov


  1. Аз съм с ЦРВ 2004, с 205/65/16, 

    В документацията на колата има и друг записан размер с който може да се кара, 205/70/15, ама си дойде с 16ки и сега се чудя какво да правя, замислям се дали да не сложа 205/80/16 ама пак не е масов размер....


  2. Здравейте и аз имам проблем с навигация и радио Cr-v 2004.

    Колата я взех с пръщене в радиото и от нито един бутон не можеше да се пипне да се изключи. След като откачих клемата на акумулатора пръщенето спря. Питането ми е къде в София могат да ми отстранят приблема да си слкшам поне радио и да ползвам часовника на навигацията. Благодаря.


  3. Здравейте колеги, отскоро взех едно Crv 2004, 2ка, бензин. Колата я взех с проблем с навигацията и радиото. Проблемът беше, след като дам на контакт радио прихващаше няква слаба честота и пръщеше, а навигацията не запалваше, в началото си помислих, че съм за код, но от Бултрако казаха, че не съм. След това откачих клемата на акумулатора, че ме подлудяваше това пръщене и нямаше спиране, или бутоните не работят. Та питането ми е къде бихте ме насочили да ми оправят радиото и навигацията поне да ползвам часовника. Благодаря.

×
×
  • Създай нов...