Jump to content

жоро123

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

жоро123 last won the day on Май 26 2023

жоро123 had the most liked content!

Обществена Репутация

17 Neutral

Относно жоро123

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA CRV 2.0 i AT 2010
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Варна

Последни посетители

462 профилни разглеждания
  1. Въпреки липсата на препоръки от колегите проблема се реши успешно. Оказа се износени предни накладки, японците вместо датчик са сложили някаква ламаринка, която почва да дрънчи при износване на накладките. Надявам се да съм в помощ на колегите. Безаварийно шофиране.
  2. Само да добавя, че като натисна спирачката звукът изтънява и изчезва.
  3. Не е от самодиагностиката, по скоро ми мяза на слаба връзка или проблем с някой ел. елемент
  4. Здравейте колеги, отскоро се появи шум, като от стар звънец на врата ( дзррр) някъде отпред. Хонда ЦРВ3 бензин автомат 2010г. Шумът се появява само на ход и то не винаги.Когато спра или дори намаля шумът изчезва. Маслото на скоростната кутия е червено и с нормално ниво,миналата година е сменяно заедно с филтъра намиращ се под въздушният филтър за двигателя. На паркинг и неутрал не се появява. Отварям капака отпред,слушам,гледам всичко е добре. В момента на тръгване не се чува, а минута две след това и то не винаги и на различни предавки. Времетраенето на звука е различно, от секунди до няколко минути. Моля дайте насоки, къде да търся проблема. Благодаря предварително.
  5. Здравейте колеги, пиша този пост за хората,които сами ще си сменят филтъра на АСК на ЦРВ3 фейслифт бензин за да ги улесня в процедурата. За да се достигне до филтъра трябва да се демонтира изцяло кутията на въздушният филтър. За целта се маха горната част, след това самият въздушен филтър,остава долната пластмасова кутия,която е захваната с един болт ( 10 мм.камък), а от вътрешната страна на два гумени тампона върху неподвижни болтове с контра глава тип "гъба". Задната част се издърпва нагоре по-смело и тампоните излизат без проблем. Сега вече има достъп до хидр.филтър и с помоща на клещи освободих стария филтър и набързо монтирах новия съблюдавайки посоката на движение. Успех на всички,които сами си обслужват колите, а на другите колеги пожелавам съвестни майстори. П.С. Специални благодарности на Владо CARPERA, че ми помогна с нужната информация.
  6. Здравейте колеги, преди да пиша прерових всичко и не открих такъв проблем разискван тук. Затова ще съм ви благодарен,ако помогнете. Колата е ЦРВ 3, 2010, 2.0, бензин,АТ. Проблемът възникна от няколко дни, при завъртане на ключа в контакта, точно преди да стартира двигателя се чува едно "дззззт" и чак след това двигателя стартира. Шумът се чува някъде около волана отдолу. Този проблем не се проявява всеки път,ако отида на майстор може и да не се чуе, затова се обръщам към вас за помощ и насоки за ремонт. Благодаря предварително на отзовалите се.
  7. Здравей, преди четири месеца си купих ЦРВто автомат от тази автокъща. За сега освен смяна на консумативи и предни амортисъори, да чукна на дърво, друго няма. Човека е точен, дори ни помогна с транзитните номера до КАТ Пловдив. Така че, пожелавам ти успех.
×
×
  • Създай нов...