Jump to content

milbor2

Фен
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от milbor2


  1. http://omanual.ru/Honda/Accord/7/040000.HTML- колеги този сайт вече не може да се отвори в стандартен браузър. Беше ми доста полезен.

    Някой пробвал ли  как може да се ползва отново.Може би има нов адрес ,  ако някой знае да сподели.


  2. Колеги моля за помощ.

    Имам служебна кола дачия дъстър 2011  год , дизел,90 кс. Понякога не иска да запали и пали или чрез дърпане или чрез спрей  впръскан в тръбата.

    при диагностика излезе грешка error df885. Понякога светва чека ,  но по често светват подгревните свещи и тогава леко се покачва температурата на двигателя.

    Човека който поддържа колите казва че бил някакъв датчик, сменен е ,но проблема остава.  Понякога губи мощност, но рядко, колата върви , но светват чека и подгревните свещи - от време на време. Дразни ме че пали или не пали когато си поиска, понякога с дни си пали нормално, друг път 2-3 пъти през деня не иска да запали.


  3. Здравейте колеги, наскоро ми се появи грешка  Р2138/ губи мощност и влиза авариен режим/, и тук във форума колега беше споделил че се е оправила чрез напръскване на конекторите със контактен спрей.При мен може би временно проработи. След диагностика показва  грешки Р2138 и Р84-01.

    В същото време жената по невнимание чукна предната броня и трябваше да се демонтира и поправи. Появи се  триъгълник-въпросителен и от време на време светваше VSA. Преди грешката  Р84-01/ беше се появила след смяна на АБС датчик/ и я оправих със пиновете  4-9  и педалите , но сега не иска да се изтрие.

    Питането е - възможно ли е от свалянето на бронята - понеже има датчици за паркиране/ допълнително сложени/  да дава тази грешка , между другото пробвах да я изчистя , но пак се появява.  Възможно ли е грешка Р2138  да дава тези проблеми и ако се смени датчика за корелация на газта тези грешки да изчезнат.

    Благодаря предварително.

     

    р2138.jpg


  4. преди 50 минути, milbor2 написа:

    Здравейте колеги , отскоро започна да се появява грешка Р2138, светва чека и колата губи мощност.

    Чека светва и угасва периодично без никаква видима причина- сам светва и сам изгасва.

    Дайте съвети  и насоки къде да търся проблема .

    Колата е Хонда акорд 7 - 2005 г; 190 кс ;  газ бензин, двигател К24А3

    P2138- Throttle/Pedal Position Sensor/Switch “D”/”E” Voltage Correlation - това точно показва

    р2138.jpg


  5. Здравейте колеги , отскоро започна да се появява грешка Р2138, светва чека и колата губи мощност.

    Чека светва и угасва периодично без никаква видима причина- сам светва и сам изгасва.

    Дайте съвети  и насоки къде да търся проблема .

    Колата е Хонда акорд 7 - 2005 г; 190 кс ;  газ бензин, двигател К24А3


  6. Колеги някой да предлага тези две брони за хонда акорд 7  - 2005 г, бензин, 190 кс., фейслифтова.

    А ако ги има и директно сиви, още по добре.

    Мойте май не подлежат на поправка или поне тук в града /гр.Свищов/ никой не се наема да ги поправи.

    IMG-4d65dbcebd916874db427e58fc8dfab1-V.jpg

    IMG-b847d44792ca4efa7f2e82e67410e786-V.jpg


  7. Колеги,  имам едно придърпване- пресецване   при 1700-1800 об.

    На какво може да се дължи това че малко ме дразни.

    Сменени масло и всички консумативи, реглаж на клапани преди 500 км.

    Май го прави и на газ и на бензин , но не съм много сигурен.

    Поздрави

     

    Колата е от подписа


  8. На 5.06.2023 г. at 10:26, ceco_accord написа:

    "2023

    Най-после е избран изпълнител за тунела под Шипка. След няколко дена челната машина замазва свредела и спира. Чуват се възклицания „Бах мааму”, „О, майн Год”. Полиция отцепва района. Проектът се променя, копае се на друго място, но се повтаря същото. Идват геолози и установяват , че тунел няма да има. Цялата основа на планината е плътен слитък самородно злато с тегло милиарди тонове.

    Световните борси се сриват. Основни играчи от родното публично пространство получават микроинфаркт. Да е тон-два, да го откраднеш, но толкова нещо реже ли се с ножовки? Пък и армията е блокирала всичко и се стреля без предупреждение. Все пак кирките достигат цената на плазмен телевизор, а оксижен се разменя за джип, но пак трудно се намира.

    2024

    България е изплатила всички дългове и кредитира съседите си. Обсъжда се предложението левът да стане общоевропейска валута. Никой не работи, заплатите се получават по сметка от държавата, банките фалират, защото никой не им иска парите. Българските емигранти се връщат у дома въпреки молбите на местните власти да останат и да харчат там парите си.

    „Ролс ройс” откриват завод в Ловеч само за нуждите на местния пазар.

    2025

    Партиите са премахнати. България става президентска република с президент бившия премиер, който е започнал тунела. Той печели всички гласове на трите процента българи, направили си труда да отидат до урните.

    На мястото на Кремиковци започва строежа на Българияленд, увеличено копие на Дисниленд. Македония, Турция и Гърция започват да излъчват новините си на български език.

    2026

    Валери Божинов купува Манчестър Юнайтед и назначава за президент Сашо Томов. Бербатов, Меси и Роналдо идват у нас и спорят за титулярни места в Спортист Своге. В часовете по физкултура се играе само голф.

    България излиза от НАТО и го наема за частна охранителна фирма, за да опази границите си от тълпите напиращи имигранти. Потомците на Балдуин Фландърски и родата им до десето коляно напират да получат българско гражданство.

    2027

    Вестник „Капитал” купува „Файнайшъл таймс” и добава там форум за забрана на използването на латиница във вестника. Страната е залята от испански, немски и френски емигранти, работещи в строителството и туризма.

    Главният офис на Майкрософт е преместен в Правец. На пазара излиза новият „Windwds Bay Ganyo”, който работи само с бълраски гласови команди. Примерно се рестартира с „Abe az shto ne ti….”.

    2028

    ЦСКА и Левски отново отказват участие в шампионската лига. Не им трябват пари и ги мързи да тичат. Тегленият жребий определя Калиакра да представи страната. Отборът проклина лошия си късмет. След месец медиите хвалят Реал Мадрид, който въпреки скромния си бюджет успява да завърши реми със звездния състав на родния представител.

    На границата са заловени първите американски и японски нелегални емигранти.

    2029

    Като първа световна икономическа сила България урежда всички регионални конфликти по света. Понеже отдавна няма армия, достатъчно е нейните пратеници да изрекат „Ако вие не... ще ви спрем инвестициите” и враждуващите страни се прегръщат и отварят бутилка гроздова.

    Тъй като огромни средства се заделят за исторически изследвания и книги, всички ученици в света знаят, че България сама е спечелила Втората световна война срещу Германия, СССР, САЩ, Япония и другите, въпреки подлото бомбардиране с ядрено оръжие на малките сливенски селца Нагазаково и Хирошимово. Все още се спори дали Наполеон е роден в Плевен, или само коренът му е български. Страната ни извежда двадесети пореден сателит, за да могат членовете на антарктическата ни експедиция да гледат директно мача Левски-ЦСКА.

     

    А още не сме изхарчили и половината от златото..."

    изображение.png

     

     

    Това е жестоко.Поздравления


  9. Преди 2 часа, Vicente написа:

    Има много фирми, зависи ти от къде си. Аз знам една в горна оряховица, правят хидравлични помпи, моята там я правиха, правят и рейки. За помпата ми взеха 150 лева, смениха всичко вътре и гаранция една година. За рейка май вземат 250.

    можеш ли да дадеш координати , от Свищов съм и ще ми е близко.

    това ли е https://zadomaigradinata.bg/обяви/обява.php?listing_id=2950

     


  10. Колеги, моля дайте координати на фирма  или човек за рециклиране на кормилна рейка.Мойта тече и засега съм я закрепил, но искам да я оправя.

    кажете от кои сте доволни и де ни взимат майка си и баща си.

    Предполагам ще искат да я сваля и да я пратя по куриер.

     

    Поздрави


  11. Колеги, как се процедира при катастрофа.

    Някой ви е ударил и колата е мазало  или има нужда от доста ремонт за да се оправи.

    Този който е виновен какво му покрива застраховката и какво дефакто се изплаща на потърпевшия, покрива ли бъдещ ремонт  или друга кола- не знам.

×
×
  • Създай нов...