Jump to content

serafim4e

Фен
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от serafim4e


  1. Здравей Наско!

    Поръчвам следното:

    Линк: https://ato24.de/en/honda-dual-pump-fluid-ii-0-946-l.html

    Вид и количество: HONDA DUAL PUMP FLUID II 0.946 L - 1брой

    Стойност на поръчката: 16,20*2,15=34,83лв.

    Линк: https://ato24.de/en/honda-manual-transmission-fluid-0-946-l.html

    Вид и количество: HONDA MANUAL TRANSMISSION FLUID 0.946 L - 2 броя

    Стойност на поръчката: (2*13,95)*2,15= 60лв.

    Стойност на поръчката общо: 35+60=95 лева

    Плащане: Наложен платеж

    Начин на получаване: Спиди

     

     

     

    • Харесвам 1

  2. Здравей!

    Линк: https://www.ato24.de/en/castrol-edge-professional-5w-30-a5.html

    Вид и количество: CASTROL EDGE PROFESSIONAL A5 5W-30 MOTOR OIL 1*4L +1*1L

    Стойност на поръчката (34,55+8,95)*1,9775=86,02лв.

    Начин на плащане:

                                        - Парите ще бъдат преведени по банков път в ОББ

    Начин на получаване

                                        - Лично в кв.Малинова долина

    Клубни поставки: Имам вече

    • Харесвам 1

  3. Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html

    Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC 5W-30 1*5L

    Стойност на поръчката: (1*29,95Е)*1,9775=60 лева

    Начин на плащане:  Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД

    Начин на получаване: Лично в кв. Малинова долина

                                        

     

    • Харесвам 1

  4. Продавам зимни гуми, употребявани, 185/65/14 BF Goodrich G-Force Winter, DOT 1218. Гумите са на  сезон и половина, купени от БГ гуми и още в гаранция. Бяха на колата за първи път 01.11.2019, после за вотия сезон само ноември и декемви (колата отиде на скраб, а новата  е с големи гуми). Нямат никакви забележки, не са лепени или пък с други дефекти. Тъй като пиша всичко, мога да кажа, че са под 10 000 км.Продавам ги комплект - 4 гуми по 40 лв, общо 160лв.

    Могт да ги транспортирам до Люлин 6, където работя, иначе са в Божурище. Попова 0884951577, ако не вдигам - работя и ще върна обаждане, може и на вайбър или пък тук.

    206.jpg

    207.jpg

    208.jpg

    209.jpg

    210.jpg

    211.jpg


  5. Здравейте

    Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-30.html

    Вид и количество: PETRO-CANADA SUPREME SYNTHETIC  5W30 1*5L

    Стойност на поръчката: (1*29,95€)*1,9775=60лв

    Начин на плащане - по банков път в ОББ

    Начин на получаване - лично, в Малинова долина

    Благодаря!

    • Харесвам 1

  6. Благодаря за помощта! Налях вода в двата края на решетката - веднага изтече  и не и е текло на педала.Като я мия също не ми тече.Ще видя къде да я закарам, за да погледнем под решетката. Още веднъж много благодаря колеги!


  7. Здравейте колеги! Имам странен проблем и не знам дали да се плаша. Тази сутрин запалих и тръгнах след 50м кривнах малко и ми се изля вода на десния крак, който беше върху газта. Малко вода, но ми се случва втори път, но тогава не му обърнах внимание, може би защото беше малко и беше валяло току що и въпреки че се зачудих какво става, го отдадох на вода върху педела. Този път обаче водичката беше повече и разбрах, че имам проблем - не може да ми тече в колата. В неделя карах по магаистралата валя дъжд и нищо не се случи. В понеделник валя като се прибирах от работа и нямаше теш, а днес 2 пъти, защото след 1 км при един завой пак леко ме намокри. Предполагам някъде се събира вода и в даден момент се излива на педала на газта. Пробвах на вкус и мирис - няма вкус, за мирис не съм сигурна, че аз ту имам ту нямам обоняние. Цвят няма също. От какво може да е? Предполагам някъде има гумено уплътнение, което е сдало багажа, на предната кола имах едни тапи,ако са стари и оръфани - тече вода където не трябва.Лично аз не съм имала, но други да. С хондата как стоят нещата не знам.Предположения, решения?Благодаря!


  8. Лесно я свалих,но после докато улуча гнездото...скъсах си нервите. Крушки си купих от Кауфланд на Осрам. Оказа се че крушките в долната си част са стъклени, а не с метал както на работата ме уверяваше един колега. Смятам да си полирам фаровете+ фолио само не мога да избера сервиз,защото никой не си хвали майсторите или дава инфо само на лични. Аз си намерих едно добро предложение като цена в олх, само не знам колко е читав майстора,освен това идва и на място.

     

    IMG_20210709_062620.jpg


  9. Много ви благодаря колеги! Друго си е да видиш.Страхотни сте! Ще се пробвам и ако не мога, тогава на сервиз. Те сигурно ползват някакви инструменти, нали са мъже с по-големи ръце. Може да взема и някой инструмент от работата, нещо от рода на мека щипка с извити браншове. А H4 ли са ми крушките на фаровете? Да взема да си купя една за резервна, че взехме да щъкаме по разни черни пътища далеч от  цивилизация. Дори се чудя дали да не си купя някакви по-силни крушки, че нещо са слаби.Предполагам заради пластмасата на фаровете - доста "млечна" е станала. Гледах клипове как ги полират и някак не мога да си представя, че моите старички фарове ще станат като тези от клиповете, щото толкова замазани фарове като моите не видях.Още веднъж благодаря за отделеното време и енергия на всички!Успешна седмица!


  10. Момчета извинявайте, но нищо не разбрах.Втори път огледах фара откъм двиг. сектор, няма начин без да сваля тялото на фара да стигна до габаритите. Аз съм жена и пак не мога да си напъхам ръцете до там, където мисля, че е гърба на габарита. Може би трябва да сваля акумулатора? Не мога да направя снимки - пробвах, нищо не се разбира от тях. Май този път ще ходя в сервиз и за съжаление едва ли ще го направят пред мен, за да се науча:(  Благодаря ви!


  11. Здравейте момчета! Изгорял ми е предния ляв габарит. Рових  из нета и не намерих клипче къде се намира това чудо. Може ли някой да ми даде линк към клип или пък да качи снимка, къде е мястото от което се стига до крушката на този габарит?  Благодаря! (Да не се излагам да ходя в сервиз за смяна на крушка).


  12. Момчета да се похваля - сложих си радиото от старата кола, което беше с флашка. Колега по- горе ми изпрати клип как става и там имаше една пластмасова джаджа за сваляне на радиото. Оказа се,че това са комплекти от различни джаджи все за сваляне на радио на кола. Аз не си купих такъв,безсмислено е от финансова гледна точка, затова пробвах със стара кредитна карта - влизаше ъгълчето, но е меко и се нащърби, с шпатула за преглед на гърло - дебели са и не влизат. Стана с пръсти - като отвъртях винтовете,си пъхнах върховете на пръстите в дупките на винтовете,напънах и стана- панелът се отдели.  Радиото, от предната ми кола, също излезе лесно, с две плоски отвертки, много халтаво стоеше на шините, които са доста бутафорни. Въобще радиото на Хондата и шините са класи над радиото,което сложих. Купих преходна букса - 15 лв. От елдибг и всичко е ок. Странното е, че букса за Хонда црв 1 има на много места, за црв 2 само в един магазин,имам предвид в интернет. Не било толкова трудно, само си трябват инструменти и ако не беше излязло с пръстите като го дръпнах, вече се чудех с какво друго  мога да го излъжа. 

    • Харесвам 1

  13. Имам торбичка, но само с дръжката на крика. Ами какво може да има под масичката - очаквам някакви вдлъбнатини, в които има примерно аптечка. Веднъж като срязохме гумата на  м.....та си  и ходих да стопирам на асфалт някой за ключ, ми спря някакъв опел джип и като взе да рови в багажното - на пода му имаше такива вдлъбнатини и там имаше ключ за болтовете на гумите, но супер бутафорен, но още по-зле от моя, който тогава беше купен  от майстора ми и който ние усукахме зверски, но не развихме болтовете. Затова ходя при  гумаджии, които дозавиват с динамометричен ключ дори и да не са ми на удобно и близко място. Само дето се чудим къде да сложим теглича, че запълних терасата с гуми за лятото  и от старата ми кола (още са новички), а не го ли махна от багажника - няма задоволяване на любопитството:))) 

    Джантите са ми железни. Имам по 4 еднакви гуми среден клас за зимата и лятото - вече ги проверих по дот и марка. Добри са.

    Другият ми проблем днес ме вкара пак в чуденка. Когато е студено понякога не се вдига стъклото на шофьорската врата - така ми каза продавачът. Аз не смея да си сваля стъклото като примерно влизам в паркинг с бариера, да не би да не се вдигне и да остане така. Гледахме  с един колега за вратата -  някакъв стъклоповдигач   и беше с хубава цена 220лв примерно и още един по-скъп...https://www.autopower.bg/стъклоповдигач-honda-cr-v-2-rd-2.0-d7341c144.html

    Та не разбрах, това цялото -стъклоповдигачът  съдържа ли моторчето или нещо оплетох частите.Нямаше време да питам още по въпроса колегата - все пак трябва и да работим:) Ако не е моторчето може да ми го ремонтират при Микрон Доцев - били много добри, но ако е моторчето - само ново така ми каза друг. А според мен тази кола е удряна тъкмо от тази страна - има малка вдлъбнатина на панела под фара и кората на вратата е доста изпочупена... Може  затова да не се работи винаги коректно, от къде да знам кой ми казва истината.  Тук чета разни хора как си ремонтират примерно редуктор и съм възхитена и аз искам да мога,но няма да смея да разглобя дори и дори да има клип,  защото няма да мога да сглобя. Трябва ми супервайзор:))))

    Хайде споделете какво може да му има на това стъкло, че да се реша при кой майстор да отида - специализиран тясно или при приятел, който ремонтира тойоти.Благодаря отново!

     


  14. Крик имам в хондата и имам още един от другата кола, ключ също имам от другата кола 19. Остава значи да проверим резервната как е. Иначе все още не съм вдигала масичката да видя какво има там... Но ще се наложи щото някъде там са болтовете от някакви странични планки на теглича. Да видя какви са болтовете и каква част аджеба все още има от този прословут теглич да му се не види...ей така поне за визуалната представа. Не знам дали да не сменяме резервната,че е с алуминиева джанта...като гума пък хич не знам. Предният собственик никога не я е ползвал...При мен на предната кола поне по 2 пъти годишно се случва да се пука гума, а веднъж направо се сряза в един камък насред нищото в Пирин. 


  15. Сега от вкъщи на компа, където ми е най-удобно да кажа, че вентилаторът не тръгва веднага. Разбрах вече защо, понеже сравнявам с другата - при нея веднага започва да работи вентилаторът, а топлото идва малко по-късно като загрее двигателя. Но тук вентилаторът тръгва по-късно и се чудех дали е нормално така.

    А какъв ключ ми трябва за гумите - 19 или 20-ка?


  16. Колеги да се похваля - направиха ми реглаж на клапаните, цена 40 лв. И сега колата не гасне на студен старт. Не можаха да ми почистят дросела,че бил вързан с газовата и трябвало да се сваля всмук.колектор, а познатият ми толкова не смее да пипа,най- вече заради газовата. Остава да оправя стъклото на шофьорската врата да се вдига винаги и да се радвам на хубавата ми кола.

    • Благодаря 1
×
×
  • Създай нов...