Jump to content

Злати

Фен
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Злати

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Хонда црв
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. При ниска скорост 20-30км.ч.по път с леки неравности се чува нещо като потропване, което ме дразни, затова питам за рециклиране или някакъв ремонт.
  2. Здравейте имам лек луфт в рейката засега не тече, незнам дали ще се оправи след рециклирането някой имал ли е такъв проблем?
  3. Здравейте,бихте ли споделили колко е цената на нова рейка за cr-v3 ldtec 2011 и колко приблизително е рециклирането?
  4. Здравейте,наскоро установих че при даване на контакт се появява лек шум,колата си пали,върви нормално, това го чух когато паднаха температурите при първо палене след като измина километър може би и малко при следващо палене не се чува,да ли не е във връзка с някакъв подгревател? Двигателя е 2.2idtec 2011до сега не съм обърнал внимание въпреки че не е първа зима откакто я карам,ако някой може да внесе яснота ще бъда благодарен.
  5. Благодаря за отзива,поръчах си го,сега трябва да потърся клип как се демонтира панела за управление на климатика,ако имате линк ще ви бъда благодарен cr,-v 3 2011
  6. Може ли да ми пишете кой е сайтът защото моят маншон също е за смяна?
  7. Извинявай за закъснението на отговора имах други ангажименти,и ти благодаря за информацията.
  8. В Бургас има ли някой който да монтира мултимедия и задна камера ако се наложи да потърся?
  9. Здравейте,бихте ли ми препоръчали мултимедия андроид за GPS cr-v3 вместо сегашното СД радио.
  10. Здравейте имам въпрос, црв3 има ли отделна раздатъчна кутия за зацепване на задно предаване? Хонда црв 3 2.2 idtec 2011.
  11. Благодаря за информацията,изтеглих огледалото в посока отваряне щракна отвори се малко повече от нормалното,но след натискане на бутончето сработи нормално.
  12. Здравейте,колата ми има повреда в механизма за прибиране на лявото странично огледало,при натискане на бутона работи само дясното огледало а лявото не,но се движи свободно с ръка, молбата ми е ако някой е запознат с проблема да ми обясни как да се може да се оправи.
×
×
  • Създай нов...