Jump to content

Иво Маринов

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Иво Маринов

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Габрово

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Масов проблем при тези Хонди е компресора на климатроник,кормила рейка, увиснала задница. Като всеки автомобил и този си има своите проблеми, като сложиш газ ще ти се налага да регилираш клапаните на двигателя през 40000 км.
  2. Колега пробвай в някое по реномирано автотапицерско ателие, където претапицират тавани, има добри специалисти, които си разбират от работата и са сваля ли тавани от доста марки и модели автомобили, за едното сваляне на тавана, не ми се вярва да ти искат някаква баснословна сума. Поне само попитай.
  3. Тегаво се кара с десен волан, както се изказаха колегите трудно е за изпреварване и т. н.,но всичко е въпрос на свикване. Покрай поне малко на някой познат ако имаш такъв с кола с десен волан и ако ти е окей си взимай. Аз лично съм карал няколко месеца кола с десен волан, но друга марка е да ти кажа честно не ми беше комфортно. Сам си прецени.
  4. Колега каква примерно може да е цената на нови. Другия ми варянт е да търся някакви втора употреба от някоя автоморга. Благодаря за отговора, ако не намеря варянт за капачки просто няма да ги махам въпреки, че не ми харесват.
  5. Здравейте. Колеги искам да попитам, как да демонтирам напречните багажни греди от тавана на Хондата. Колата я закупих скоро от Холандия, модел Хонда CRV модел 2009г 2.0i бензин автомат 4х4 на малко километри. Автомобилът така го закупих, от собственик, но грешката е моя, че не го попитах и не взех ключета за демонтаж. Интересувам се как да ги махна тези напречни греди и като ги махна трябва ли да слагам някакви капачки на мястото, където са били те. Мога ли тези пластмасови капачки да ги закупя от представителство на Хонда или от друго място. Дайте ми съвети и насоки. Реките са оригинални на хонда, така е закупена колата от първия и собственик в Холандия от когото я закупих. Искам да ги премахна, защото са ми ненужни, не съм скиор, планинар, къмпингар и т.н.Щом ги премахна сигурно ще ги продам. Очаквам отговорите ви. Предварително благодаря на отзовалите се.
×
×
  • Създай нов...