Jump to content

Stanimir22

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Stanimir22

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    горна оряховица

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Mного добра идея. Мен лично ме интересуват релси за тавана....ама надлъжни.
  2. Не се вкарвай във филми...1-.От къде си сигурен че е запушен ДПФ. 2- Как прецени ,че има нафта в маслото.3-Това пък за фабричен дефект, да смесва антифриза с маслото е смешно и са пълни глупости. За километрите които си изминал няма как автомобила да е направил няколко неуспешни регенерации. P.S. Проверявал ли си маслото преди.Сигурен ли си че при смяната не са се поовлекли малко. Всички казват ,че събира 6 литра ...ама си е 5,800.
  3. Знам ,че сега ще има много недоволни....CR-V--3 2008г.-дизел. Обикновен въпрос- какво масло ползвате като марка и вискозитет и от кое сте доволни? Без таблици ,сложни схеми и грандомански изказвания. P.S. Изключваме оригиналното -Honda.
  4. За тоя тампон ли става на въпрос..http://avtozone.bg/ТАМПОН-ДВИГАТЕЛ-0312RER-21660-авточасти
  5. Да попитам и аз..Какви са тези акции за които говорите,,че нещо не съм в час явно.Къде може да се прочете нещо по- подробно?
  6. Изхождам от факта,че моето ЦРВ-3...2009 го взех на 145 000 км. След проверка по VIN се оказа на 237 000, което ми се струва нормално.Аз лично правя между 20 000-----23 000 на година така че да не се заблуждаваме.Разбира се не казвам че няма коли на реални километри...но са рядкост.
  7. Реални километри......ха...ха..ха.Ти направо ме убиваш.
  8. liso79 Liso Дълго и със здраве да я караш колега. ПЕНЧЕВ не продават ли скъпичко.? Искрено се надявам да си я минал през сервиз преди да я вземеш,защото съм виждал интересни работи там.
  9. Здравей колега.Налични ли са още надлъжните греди?

  10. За 80 лв трудно ще ги намериш. На мен ми излязоха 150 от Амазон .Дойдоха за четири дни.Ще видим като завали как ще е .
  11. Само на щипки ли се държат или има и лепило? Щипките с лайсната ли излизат?....Благодаря.
  12. Поръчал съм от Амазон, лайсни с уплътнения.Някой май беше писал ,че ги е сменял.Би ли споделил по-подробно как е свалил старите.Нагоре ли се вадят,.....как.Малко не ми е ясно.Ако му се пише разбира се.
  13. В Американския сайт става,аз моя код от там го взех.Само ,че искаха номер на рама и тел. номер,който трябва да си измислиш там от някой щат, и се получава.Поне при мен се получи.
  14. Здравейте.Някой има ли идея от къде могат да се намерят надлъжни релси за тавана на Хонда-CR-V 2008,и как се монтират?
  15. Това ли имаш впредвид....не е ли катализатора?
×
×
  • Създай нов...