Jump to content

Красимир Колев

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Красимир Колев

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Видин

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Няма много избор на бензинки. Май ще се насоча към дизела проблема е че не знам какво да гледам в тях. Допира ми с дизела са служебните камиони.Четох във форума и горе долу схванах, но ако можете ми кажете какво да гледам при огледа на дизелов Акорд.
  2. Не знам. Във Вторник ако реша ще ходя пак. Но и шофьорската седалка беше леко скъсана. Направи ми впечатление, че много конденз изхвърли през ауспуха. Моита кола е на газ и не съм виждал толкова вода. Ако се спазарим може и да я взема зависи на какви отстъпки е готов. Първоначално на пръв поглед видях близо хилядарка а още какво не съм видял.
  3. Мерихме преди палене. Писах по горе че останах с фобри вечатления от него. А за духането от отвора за наливане какво ще кажеш. Да приемем че е пропуснал да сипе масло тогава предишния собственик колко ли е карал така.
  4. Дръпнах щеката и на нея има 2 дупки маслото едвам лизваше щеката. А мисля трябва да бъде между дупките.
  5. Такаа ходих да гледам въпросния акорд пича беше много точен направихме 2 кръгчета и сега да споделя. Имаше малки но не фрапантни външни забелешки на първо гледане са за смяна дискове и накладки. Шофьорското стъкло не се сваля има проблем с машинката. Направи ми впечатление, че маслото беше под минимума и духаше през щеката и капачката за наливане на масло. Нормално ли е това за хондите и колко струва горе долу накладките и моторчето на стъклото.
  6. Мерси човече. Вече цял ден ходя като луд щото упря ножа до кокала. Ще се гледа.Нещо по специфично има ли на което да обърна внимание освен нормалните неща при оглед.
  7. Здравейте регистрирах се с надеждата да ми помогнете при избор на автомобил. Единствения ми допир с хонда е едно crv което карах 20км.Но аз се спрях на акорд 2.0 155 кс. Пускам конкретна обява за да си кажете мнението. Утре ще ходя да я гледам и ако можете да ударите едно рамо. https://m.mobile.bg/details/11552075497864168.
×
×
  • Създай нов...