Jump to content

Николай Георгиев

Фен
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Николай Георгиев

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda civic VIII 1.8 i-vtec
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Бургас

Contact Methods

  • Skype
    Niksang1

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте, карам сивик 8 генерация 1.8i-vtec ръчка с газово. Насочил съм се към акорд 8 генерация комби, но се чудя дали да е 2.4 бензин (съответно с постването на газова уредба) или 2.2 дизел. Попринцип търся с ръчна скоростна кутия. Пътувам по около 1200км на седмица, предимно извънградско (на магистралата със скорост 150-160км/ч, на междуградските 120-130км/ч). Моя Сивик след 3500 оборота (135км/ч) става доста шумен, искам да попитам някой, ако има акорд с 2.4 мотора да ми каже на 140-150км на какви обороти е с ръчната скоростна кутия и дали има пак такова повишаване на шума в купето на тази скорост. И при толкова километри на седмица си мисля че ще е по-добре дизел и от към вървеж спрямо 2.4 (особено на баири) и за изпреварването, но съм доста на кантар още.
  2. Здрасти колега, взех си такава “хитринка” и ще я използвам за включване и изключване на бас каса след контакт. Въпроса ми е на кой номер от бушониерата да го включа?
  3. Здрасти 

    как мога да се свържа с вас за usb модула?

  4. Колеги оправих проблема, оказа че се на едната пластина е имало ценер диод,който беше се разпоил.Махнах го и одрязах едно късо парче от едно болен кабел и направих връзката на пластинките на самия плафон.
  5. При отворена врата на единия ми показва 12 волта, а на другия пише 0.
  6. Относно кабелите, по синия идваше ток, по червения - няма нищо.
  7. Крушката е чисто нова,свалям я от плафона,пробвам я - свети.Слагам я на плафона, не иска да свети. Крушката е жълта,пробвах и с диодна, но тя само премигваше и това беше.
  8. Здравейте колеги, интересува ме на Сивик 8 генерация плафона в багажника на отделен бушон ли е от тези в купето или са заедно? Защото нямам крушка в багажника,сложих обаче пак не светна,проверих и до единия кабел идва ток , но до другия не.
  9. Здравейте, някой монтирал ли е блутут и usb система Parrot на Сивик 8 генерация към оригиналното радио? Ето и линк и дали е по-добро от Wefa,Yatour? https://www.amazon.com/Parrot-MKi9100-Advanced-Bluetooth-Hands-Free/dp/B001JL5WA2
  10. И аз си мисля че е от СД-то, защото ако беше от дислея щяха да ми изчезват пиксели, а не да ми светят всичките.
  11. Свети като го дам на контакт на 1 или 2 положение на ключа.
  12. В началото на миналия месец като стоеше на слънце колата ми светваше така диспеля, но след около 30 Мин се оправяше(това стана 2-3 пъти в различни дни).А сега от 1 седмица почти свети постоянно. Даже аз не съм я карал от 5 дена и колата седи на сянка, и преди малко минах да видя дали има промяна,но дисплея си свети пак.
  13. Колега изключих СД-то нямаше промяна, пробвах и с комбинацията с бутоните - пак нищо(свети) и акумулатора изключих, стоя повече от 1 ден с изключен акумулатор и пак свети дисплея като закачих акумулатора.
  14. Аз бях сложил 5.6V ценер диода и транзистора не знам колко беше мощен. Сега взех 6.2V ценер диод и по- голям транзистор с радиатор.Ако ги сложа тях дали ще има някакъв проблем?
×
×
  • Създай нов...