Jump to content

kyna

Фен
  • Мнения

    85
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

33 Neutral

Относно kyna

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    CR-V III 2.0i 2009 A/T R20A22
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  • Интереси
    Електроника, компютри и Автоматизация

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.linkedin.com/in/kaloyan-kanev-29a94868
  • Skype
    kynata

Последни посетители

1466 профилни разглеждания
  1. Виж да не е биалетката за сензора за регулиране на фаровете. Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
  2. Това което пишеш все пак трябва да провериш дали камерата получава седем волта и дали връща сигнал ако тези неща са окей тогава остава да зададеш в навигацията типа на камерата. Вече на две навигации съм го правил това когато се използва оригиналната камера дисплея светва показва картина но на много квадрати но черна никога не съм виждал. За да влезеш в опциите на камерата включи на задна когато се появи екрана за заден ход задръж с пръста върху дисплея и ще ти се появи менюто за настройки. По това което пишеш по-горе трудно се ориентирам Какво си направил имам чувство че си подал 12 волта на камерата.
  3. Явно имаш проблем със сензора, който е на предния носач вдясно той трябва да разбере че колата е клекнала отзад, отпред се е вдигнала за да наведе фаровете.
  4. Здравейте, колега!
    Искам да ви попитам няколко допълнителни въпроса относно Android мултимедията за Honda CRV.
    Може ли да ми нашишете телефонен номер за връзка с Вас?
    Благодаря!

  5. Аз бях така като тебе и си сложих китайска навигация но не ми се занимаваше да монтирам нова камера оставих си оригиналната не е проблем ниската резолюция кара се на заден. Само имай в предвид че оригиналната камера е на седем волта и ще трябва да сложиш в конвертор от който да свалиш напрежението от 12 на 7 волта. Ако решиш и ти така да направиш прегледай ми старите постове слагал съм инфо Как да се направи.
  6. от AliExpress - в линка качих още една папка в която си бях записал web страницата и вътре снимки NaviFly - M400
  7. Здрасти, Да става аз съм си ги направил, само ти трябват малко познания по ел. за да може да се свърже някои кабели след като използваш адаптера, които ще получиш с китайската навигация. А за задната камера: Тя е на 7V - всеми си DC/DC конвертор за да я захранеш през него - нагласяш го на 7V , аз използвах този: https://vikiwat.com/modul-dc-dc-konvertor-ponizhavasht-123-35vdc-3a-3-bg.html Приложени ти изпращам повече инфо за сигналине на ориг. навигация. Лично си бях писал с друг колега следното: на линка съм качил снимки от връзките, които съм правил - кабели също така, схемите на колата и по кои схеми съм работил, също и схемата на връзките на навигацията, която имам https://drive.google.com/drive/folders/11basvFYLYW88Nqn4oKcGFZscJlqVkYg0?usp=sharing основните неща ги има с преходен кабел, който идва с навигацията ->трябва да вържеш: 1. камерата с DC/DC преобразувател https://vikiwat.com/modul-dc-dc-konvertor-ponizhavasht-123-35vdc-3a-3-bg.html от сигнала за задна 2. бутоните на волана 3. захр. за субуфера ---- друго не се сещам аз работих по тази схема: виж G-drive линка - в розово е кабела, който ще дойде с навигацията и вържеш към ориг. инсталация/ букса - в оранжево съм белязал какви допълнителни сигнали съм взимал от другите букси
  8. Сваляне и чистене :) кората се сваля там където е за 3ти стоп. от ляво или дясно с отверка почваш да откопчаваш. Тази вечер сменяж крушка на 3ти стоп и ако знаех щях да снимам.
  9. И при мен така се случи - издържа доста преди да се разпадне съединителя на климатика. Вероятно ще трябва да смениш и компресора - при мен се наложи. оправих съединителя и след това компресора отказа.
  10. Подавамам Андроид навигация, която беше в колата ми, но ми подариха нова и тази вече ми е в повече :) Има леки следи от употреба, работеща- за Waze, gmaps, слушане на youtube, mp3 и CD е перфектна. Към нея има и камера за задно виждане. ето и линк от къде съм я взел и повече инфо за нея: https://www.aliexpress.com/item/32704114784.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d2qRvlJ Актуални снимки ще пратя на лично при интерес.
  11. Да и аз съм така, само дето малко бавна вече. Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
  12. И при мен беше по същия начин - последователност като при тебе. Опитах с ремонт но само се набутах с пари и време. Направо взимай нов компресор и не се занимавай с глупости. Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
  13. Даммм, познат проблем. За ремонт е. Sent from my Redmi Note 7 Pro using Tapatalk
  14. От Али може да си взмеш: https://www.aliexpress.com/item/32883734694.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.154d4c4dsuOQJd както и сензора, че вероятно о той ще е за смяна: https://www.aliexpress.com/item/32995395824.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.154d4c4dsuOQJd моя дойде, но чакам сега да дойдат и шарнирите и тогава ще ги сменям.
×
×
  • Създай нов...