Jump to content

dimkaraganchev

Фен
  • Мнения

    416
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от dimkaraganchev


  1. Аз пък въобще не съм съгласен, че ксенона нагрява, дори малко. Преди бях сложил ксенон на късите на една от колите си, която не е с лупи. Предното стъкло въобще не се затопляше. Впоследствие ги махнах и сложих качествени халогенки. На 2 от колите, които са с рециклирани фарове с лупи на късите, имам ксенон. Стъклата също не се нагряват. Затова има малък проблем при шофиране в снежни условия. Натрупания сняг не се размразява. Ама, който както иска да си го разбира. 


  2. Доста глуповато твърдение. По-скоро, от халогенни крушки изгаря покритието, а не от ксенон. Или ти не си разбрал или бягай от този майстор...Иначе да, аз съм рециклирал фаровете на 2 от колите си, които са с лупи на късите. Ефектът е поразителен. И не бих сложил нищо друго, освен ксенон на лупите.


  3. По принцип, LED могат да се димират. Има такива крушки на 220 V. Доколкото знам от електротехниката, светодиодите променят силата си на светене с промяна на съпротивлението, вързано последователно към тях. Така че, не би трябвало да е проблем. Но все още не съм срешнал LED крушки за фарове, които да се димират. Не знам защо...


  4. Точно затова написах, че не бих сложил друго, освен халогенка на дългите. Поне, докато не се уверя на 100%, че е възможно. Не бих се лишил от такава екстра, като DRL-то в никой случай. Е, освен ако тъпите политици решат да си оправят тъпотиите...

    • Благодаря 1

  5. Честита ви Коледа. От вчера ми се появи проблем с мигачите. Не работят нито левите, нито десните. Аварийните светлини работят. Доколкото разбрах, релето за мигачите и аварийните е едно също. Може ли то да е проблема?

×
×
  • Създай нов...