Jump to content

denis

Фен
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от denis


  1. Здравейте колеги!

    Имам няколко дребни проблема и се надявам да намеря решение тук. Автомобила е Сивик 6 ген. хечбек, автомат

    1. Предпазния колан на шофьорското място не се прибира. 

    2. Не ми светя крушките, които осветяват централната конзола в областта на парното. Разбрах, че трябва да се свали централната конзола. 

    А какви са точно крушките за да ги купя преди да започна с разглобяването?

    3. Има ли подсветка на скоростния лост, там където са изписани скоростите ( 4 степенен  автомат)?

    Благодаря предварително!


  2. Благодаря колега!

    По отговора ти разбирам, че няма разлика в размера на стъклата, защото моите упасения бяха, че е сменяно стъклото с такова от японския сивик и се получава разминаване в размерите. 

    Смяната на механизма е доста по-лека задача от намиране на дефицитно стъкло. 


  3. Здравейте, 

    От скоро съм собственик на Сивик седан произведен в САЩ. 

    Знаете ли дали има разлика в размерите на частите по купето (калници, фарове, стъкла и т. н). 

    Прави ми впечатление, че едно от страничните стъкла не уплътнява много добре и остава лека фуга в страни по края на стъклото. 

    Ако има разлика в размерите на вратите и стъклата между двата модела, това обеснява не доброто лягане на стъклото. А може и причините да са други. 

    Ако някой знае нещо по темата ще се радвам да сподели. 

    Поздрави! 


  4. Здравейте, 

    Имам Сивик 5г. 1.5. Колата е с оригинален касетофон "Pioneer" с надпис "Honda" на отвора за касетките. Касетофона работи, работи и трансмитера, който съм включил към запалката, но радиото не работи. Чува се само шум, все едно не е на станция. Отзад касетофона е свързан посредством една шорока букса. Не трябва ли да има отделен кабел за антената, който да се връзва към касетофона или нещо бъркам? Благодаря предварително! 

     


  5. Здравейте колеги, 

    Имам Сивик 1.5 седан. Проблема който има се състои в това, че чистапките ми не работят, когато лосчето е в положение "INT", т. е през определен интервал от време. Някой имал ли е подобен проблем? 


  6. Здравейте, 

    Искам да ви попитам какъв точно тип са кутиите, които се слагат на 7г. Хечбек и мнението ви за тях . Намерих откъслечна информация и със сигурност съм пропуснал нещо. Личния ми опит с автомати на Хонда е със Црв 1г., Сивик 7г. Седан, Акорд 8г.

    • Харесвам 1

  7. Здравейте и за много години!

    Снощи като си тръгвах от работа, няколко секунди след като запалих колата ми изписа Check Sistem LKAS. Някой сблъсквал ли се е със същия проблем? Колата е Акорд 2.4 автомат, ако това има значение. Благодаря предварително. 


  8. Багажника определено е недостатъчен, като обем. И аз съм с малко дете и ми идва малко малък, но колкото и да е голям винаги ще е пълен, така че...Колата е шума за класа си според мен и шума идва като чели най- вече от гумите.  Разход извънградско около 10/100, но ако караш 140-160км/h, определено ще е повече.

    Малко е мудна, но има достатъчно пъргавина за изпреварване, което е ок.

    Подръжката и е съвсем нормална според мен. Да, могат да възникнат евентуално проблеми, но при кои автомобили не е така.  Аз съм нямал до момента гореописаните проблеми с изключение на разхода на масло, но това май се отнася за всички 2.4 двигтели на 8 ген.

    В крайна сметка не е лош вариант за семеен автомобил. 

    Успех от мен!

×
×
  • Създай нов...