Jump to content

Emicha

Фен
  • Мнения

    3312
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    46

Профилни коментари публикувано от Emicha

  1. Привет адаш.

    Не обичам да се обяснявам, но след заключването на двете теми, мисля че имам право на отговор.

    Първо знам правилата на Форума, знам моите права, знам и правата на Модераторите, както и това ,че те винаги когато преценят , могат да изтрият, или заключат дадена тема  - а това въобще не го оспорвам и напълно ви подкрепям, в стремежа да поддържате някакъв що годе приличен ред и тон тук (въпреки че няколко пъти не съм бил съгласен - но съм се съобразявал).

     

    Та изчитайки по твоя препоръка, това което съм написал във въпросните теми, (относно обидите и езика които визираш), считам , че погледнато през моята призма и очи, почти всичко е на ръба на допустимото.

    Е казвам почти, защото може и да има някое по-остро определение, но то е било предизвикано  от момченцето ( и да знаеш това е комплимент - де, на мен да ми викаха така, щях само да се радвам), който изписа купищата  безполезни мнения, като във всяко от тях, си позволяваше по няколко пъти да ми слага определения и епитети, къде, къде по-обидни.

    Това ставаше и в случаите когато тактично си замълчавах, отговарях кратко и ясно без излишни обиди ( естествено това което съм сметнал за правилно и както аз го разбирам).

    Но дори и в такива случаи, в последващи мнения той отново си позволяваше да напада и обижда - и тук само да спомена не само мен, а доста от старите и уважавани колеги на форума.

    Минат няколко мнения, без да съм коментирал каквото и да е , пак съм му в устата и пак старата песен.

     Е адаш, някой може и да си трае , но аз не мога.

    След като заключихте първата тема, пак останах без право на отговор, затова си позволих , да пиша в точната си тема .

    Там се постарах , съвсем прилично и сдържано да коментирам , разяснявам и тълкувам (колкото е възможно и на база това което знам), ситуацията и както си забелязал всичко си вървеше нормално, докато пак това момченце не се появи и не направи всичко възможно , да заключите и тази тема.

     

    Дали ще я отключите - все ми е тая (ако не я отключите , винаги мога да пусна нова), но се чудя защо пък да го правя?

    Идеята ми, да пиша в тази тема беше, само и единствено продиктувано от желанието , аргументирано да се стигне до решаването на този измислен"казус", белким някой вдене нещо и да не пострада в подобна ситуация.

    За жалост, нивото на днешните момченца и момиченца взели книжка за 15 минути  е такова, че е по-добре човек да си стои само в къщи , а не да се движи по улиците.

     

    Последно:

    Пожелавам на всички безсмъртие  и късмет - особено когато шофират .:thumbs1:

     

     

×
×
  • Създай нов...