Jump to content

atanasoff

Фен
  • Мнения

    79
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

13 Neutral

Относно atanasoff

  • Ранг
    Потребител
  • Рожден ден 1.05.1989

Profile Information

  • Кара
    Civic VIII 1.8 '10
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София
  1. И аз ще изкоча за една бройка веднагически
  2. Аз също ще искам един брой независимо каква е цената.
  3. Май ще отида да я рециклирам наистина и да го приключвам този момент.А относно това колко масло тече - все още не тече, а само ми тропа. Затегнаха ми я преди месец, но сега пак се разтропа.Колко струва този рециклаж на рейката при тези момчета до ТУ София?П.П. То затова ли мойто VTI завива супер малко и немога да направя почти никъде обратен завой с едно навиване... возил съм се в 1.5 и завива 2 пъти повече?
  4. Много не съм компетентен и не разбирам от колите.Това което си написал колега - какво значи? Рейките ще са еднакви на външен вид - но като се сложат ще има разлика в..?Може и да ви е смешно, но не са ми ясни нещата, затова и се допитвам до вас.
  5. Ремонта на мотора няма да е на този етап. Т'ва са некви 1000 лева, които в момента не ми идват излишни. За това питам за други варианти, тъй като миналото лято карах с мотул 15W50 и пак си ми го гореше. После минах 20000км с 10W40 и си го гори. Немога да засека кое го гори повече - може би е еднакво. Пък отзад не е неква страшна пушилка да кажеш ето къде отива маслото.Както и да е. Разбрах, че немога да карам с такова.Ще си взема някакво друго както съм сега и ще си карам. Пък на есен, ако има кеш ще се отваря мотора.Поздрави и мерси за отговорите
  6. Тъй като рейката ми се е разтропала и пред мен е следната дилема:дали да рециклирам мойта, която си е оригиналната на VTI или да си търся такава втора употреба(от нов внос)?Ако мина на вариант втора употреба - дали рейките на 1.4 и 1.5 или 1.6(125) стават на EK4? По принцип този вариант ще ми е по-евтин, но дали ще е по-качествен? Естествено стига рейките да са съвместими?Който е наясно с тези неща нека сподели.Благодаря предварително на отзовалите се!
  7. Здравейте колеги.Въпросът ми е мога ли да сложа масло(MOTUL) 15w40 Минерално на VTI EK4(B16A2)? Дали ще навредя на мотора с такова минерално масло? Кажете си мнението и опита тъй като аз не съм компетентен.Мисълта ми беше да сложа по-гъсто тъй като 10w40 ми го гори доста и за това реших да пробвам с по-гъсто 15w40 mineral.Дали ще е проблем?
  8. Много е точен! Благодаря още веднъж, колега! :)

  9. Здравейте, продавам кристални стопове за сивик 6 генерация хечбек. Стоповете са отделени от защитните им стъкла, но стъклата са в комплекта. Купувани са от ибей за моят сивик, но така и не ми остава време да ги доизкусуря и да ги сложа. Който има мерак и време ще си ги нагласи и ще си ги кара. Ето и снимки: ЦЕНА: 80лв. За София може да се види в ж.к. Дружба 1, за останалите градове - изпращам с Еконт. Контакти: 1)GSM: 0878 777 379; 2)На лични.
  10. Здравейте, продавам цяло окачване от Civic VTI 6 генерация хечбек. Незнам дали това е стоковото окачване на тази кола, но беше на моята, която е заводско VTI. Амортисьорите не са изпуснали на външен вид. Незнам какво им е състоянието - не съм ги водил на шок тест. Продавам го, защото ми писна да съм нисък. Незнам колко свалят тези пружини, но ето как изглеждаше колата като бях с това окачване: Продавам го цялото комплект с тампоните. Ето и снимки: ЦЕНА: 160лв. За София може да се види в ж.к. Дружба 1, за останалите градове - изпращам с Еконт - 20кг е. Контакти: 1)GSM: 0878 777 379; 2)На лични.
  11. Седнали Цар Киро, Доган и Бойко на маса да пият и ядат. Цар Киро дигнал една чаша уиски изпил я на екс ,метнал я във въздуха и я гръмнал с пистолета на парчета:- Ние, циганите имаме толкова много злато и пари, че можем да си позволим да пием всеки път от различна чаша.Ахмед Доган, да не остане назад, изпил уискито, хвърлил чашата, пръснал я с пистолета и казал:- Ние в Турция имаме толкова долари ...и злато, и чашите са толкова евтини, че можем да си позволим да пием всеки път с различна.Бойко се озърнал наляво надясно. Налял си две чаши с уиски, изпил ги на екс, хвърлил ги във въздуха, извадил два пистолета, гръмнал Цар Киро, гръмнал и Доган, хванал двете падащи чаши и казал:-Ние в България, имаме толкова много цигани и турци, че може да си позволим да пием всеки път с различни.....
×
×
  • Създай нов...