Jump to content

doni

Фен
 • Мнения

  30
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно doni

Profile Information

 • Кара
  Хонда ЦРВ 1 ген; Хонда Джаз 2003 г
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  plovdiv
 1. Благодаря за инфото колега.
 2. Здравейте, Имам следния проблем-неработещ механизъм на центалното заключване на задна лява врата.Подозирам, че е електрически проблем, тъй като спря внезапно без всякакви симптоми.Опитах да махна кората на вратата но има само една видия на лоста за отваряне на вратата..Махнах го и освен че почти счупих част от кората(пустите щипки много яко я държат) нищо не стана.Проверих визуално снопа кабели към вратата.Стъклото отзад е механично.Колата е 2003 г. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем да сподели опита си. Благодаря.
 3. Здравейте, Мнения по снимки не могат да дадат правилното състояние на колата.Харесвате по снимка, отивате на място и се прави оглед с някой, който разбира.Нищо лично ,но темата заприлича на мобиле.бг. Поздрави.
 4. Здравей колега, Вижте дали отнякъде смучи въздух.Тези симптоми са при бедна смес на горивото. Успех с ремонта.
 5. Запотяване на стъкла

  Благодаря колега.Ще го пробвам и ще пиша.
 6. Колега при такъв отговор за маслото ти си прави изводите.Така написано си е съмнително.Ако се харесате с колата искай от сервиза гаранция. Това е моето мнение. Успех с избора.
 7. Проблеми с Honda Jazz

  Свещи .Проблемът при мен беше същия и се оправи след смяната на свещи. Успех.
 8. Запотяване на стъкла

  Да, благодаря колега.И аз подозирах филтъра на купето ,но не съм сигурен.Относно клапата работи. Благодаря.
 9. Здравейте, Пускам темата поради факта, че стъклата на ЦРВ то ми се изпотяват много досадно и парното трудно смогва да изчисти в началото.Правя сравнение с Джаза където това много бързо се оправя. Пробвах с влагоуловител но няма голям ефект. Моля всеки да сподели как се оправя със ситуацията. Препарати, други методи и т.н. Весели празници на всички.
 10. Вериги за сняг

  Здравейте, Благодаря за коментарите.Колега гумите са ОК както и грайфера и не не съм закъсал, само че ги знаете нашите полицаи като кажат задължително вериги на някой проход пък ти им разправяй че си 4X4. Та затова питам по принцип за вериги.Някой който е слагал.
 11. Здравейте колеги, Използвали ли сте вериги за сняг на вашите ЦРВ та ? Какви вериги(меча стъпка,обикновенни) и какви Ви са вчечатленията от тях.Поведение на колата, проходимост и т.н. Мисля че ще е интересно да споделим впечатления предвид времето и обстановката от днес.
 12. Тони питах и аз газаджии за ГИ.От цялата система на обикновенната газова остава само бутилката.Пък и със зареждането на газ са големи факири, не че на бензин не е така ама вървенето е друго пък и като пари почти ми се изравняват.Всеки си знае. А за ремонта на глава вече го правих има и писано за това в отделна тема.
 13. Карам с такава обикновенна и не те съветвам да си сложиш такава.По-добре ГИ.По голям разход на гориво около 3-4 л повече (то на газ не че можеш да хванеш на бензиностанциите номерата) играене на обороти при пускана на свободна поради по-големия приход на въздух , а бе по добре НЕ. Карам на бензин все по- честом, на газ не ме кефи. Това е от мен>Ти решаваш от тук нататък. Успех.
 14. Семейството се разрасна + 1 CR-V

  Айде със здраве и безаварийни.
 15. Дано да стане от първи път ремонта.Мой съвет е да прегледат и сегментите, така и така са отворили двигателя.При мен след смяна на гарнитура на глава се вдигна компресията както казаха колегите от форума маслените сегменти спечени и айде пак наново ремонт. Та ти си знаеш.Просто съвет. Успех с ремота и безаварийно оттук нататък.
×