Jump to content

Andon D.

Фен
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Andon D.

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 06/12/1974

Profile Information

 • Кара
  Хонда ЦРВ 1 ген; Хонда Джаз 2003 г
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  plovdiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Не искам да спамя темата ама при ниския разход на Джаза дори и на бензин, заглавиято ми звучи като Тойота Приус на газ. Поздрави.😉
 2. Колега, Форума е основан на правила на взимопомощ и мнения. Мисля, че ако искаш помощ е хубаво да постнеш снимка, няколко по-подробни описания на проблема. Имам чувството че ти "Вадим с ченгел думите" а, ти ни даваш само констатации-заводска газова- ми добре, ама какво от това- разбираме ли къде е вързана охладителната система -не. Загрява -колко? до край е стрелката? Връща антифриза в казанчето и прелива? Никой не разбра. Въпреки желанието да помогна, аз съм дотук. Успех с твоя ремонт.
 3. Зравей колега, Всички симптоми клонят към гарнитура на главата. Не е задължително да пуши и да губи много течност, това е постепенно. За да си сигурен направи проба за газове в охладителната система (около 25 лв). Друго което се сещам и "души" охладителната система е свързването на газовата на "У" образният маркуч, повечето газаджии го свързват там, а това е доста неправилно. Надявам се да се окаже нещо дребно, но това е моето мнение. П.С. Минах през твоя филм и ти говоря от опит. Поздрави.
 4. Колегите правилно са порицали автора на темата. Има няколко теми и обсъждания за това, лично мои две. А иначе може да загрява от газова уредба(монтирана лошо),термостат, датчик, радиатор, спукан маркуч, гарнитура глава и т.н. Ако искате съвет задайте правилния въпрос, после може да пишете за решаването на проблема, общо взето за това е форума. От мен Успех с ремонта. Позрави.
 5. Andon D.

  Покупка CR-V 3 2008

  Кола с газ нов внос НИКОГА! Мое мнение. За истински цени и сравнение с тукащните виж на този сайт https://www.autoscout24.bg/?gclid=CjwKCAiAyrXiBRAjEiwATI95mchkzo7T_lNjxnxVvgVZXO02JU4EGBmMV1myI_iiFiSY8O72oTN6shoCjtcQAvD_BwE Помисли защо са различни цените. Успех с избора. П.С. ЦРВ е много хубава кола, но трябва да имаш късмет да попаднеш на читав екземпляр.
 6. Значи че от тук нататък закачаш лаптопа на компа на колата...и гледаш какво е. Ако неможеш сам -на специалист. Успех
 7. Шок бутона проверихте ли? Под жабката се опипва, бутона е с гумен накрайник.
 8. Колега и при мен го има този проблем. Моето решение на проблема е по- силно музиката и не се чува. Сериозно, пробвал съм какво ли не на двете коли, които имах със същия проблем, но нямаше ефект. Ако някой намери решение да сподели.
 9. Предполагам свещи. Ако не са сменяни си ги провери.Джазките са капризни и към тях. Поздрави
 10. Здравей Тони, Това дали да купиш тази кола можеш да решиш само ти.Ние от форума можем да помогнем само с мнение. Моето е, че не са неотстраними проблеми, но аз лично не бих си купил кола с десен волан и проблеми, които могат да ме изненадат.Цената е ниска, но ако има и други скрити недостатъци цената ще стигне и за кола с ляв волан. За да си сигурен- в доверен сервиз и каквото си решиш. Това е от мен.Успех с избора.
 11. Здравей колега, В Пловдив има няколко майстори специалисти по Хонди, така че потърси и друго мнение.
 12. Как го правят търговците,направо факири.Докато пробваш колата- перфектна, след като я регистрираш се почва "филма". Късмет с Вашата кола, дано проблемите са дотук.
 13. Към колегата sa4kov, Това което ще отбележа като нещо което няма да направя ако продавам колата си ,тасовете ми избождат очите(единия го няма,другият е счупен...тротоари може би,дупки...), волан с калъф(оригинала сигурно е изтъркан от каране).Обърни внимание на скоростната кутия,не трябва да има никакво свистене, при свободен ход или при натискане на съединител.Инче всичко друго е написано при покупка на Джаз. Успех при избора.
 14. Andon D.

  Странно тропане

  Здравейте, Съгласен съм с Емича за смяна на консумативи, но от опит с моята трошка(и аз го имам същия шум) залагам на кардан и по точно на карето което го държи в средата,ако е разбито и при рязко потегляне ще е същия удар и шум. Успех с намирането на проблема.
×