Jump to content

Andon D.

Фен
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Andon D.

 • Rank
  Потребител
 • Birthday 06/12/1974

Profile Information

 • Кара
  Хонда Civic 8 ген ; Хонда Джаз 2003 г
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  plovdiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Още малко да пораснат децата, че сега нямат търпение. После няма да искат да идват с нас и може да се обикаля на воля. 😜
 2. Слави,имаше едни мъдрости в подписа ти... Не сте ги спазили. За съжаление никой не мога да препоръчам.
 3. За съжаление и аз отмених почивката в Гърция, но поне ми върнаха капарото. Всичко изглежда вече разрешено относно карантини и т.н, но за мен има много премълчани и недоуточнени моменти с почивките. Декларация в България че си здрав, а в Гърция какви са условията. Никъде не прочетох за мерките в хотели, къмпинги, плажове и т.н. Ще се окаже кой не разбрал, кой не писал. Лично за мен е рисково лятото в чужбина, рзбира се всеки решава сам за себеси. Поздрави
 4. Симптоми на гарнитура на глава може би.
 5. Здравей,

   

  Интересувам се от покупка на Акорд 7 ма генерация бензин седан, каквито продаваш. Очаквам да продам моята кола скоро и мога ли да разчитам на някоя запазена която имаш?

  Благодаря. 

 6. Ще споделя и моите впечатления от Фена( Ванката). Та значи за първи път ще ходя до Дупница, човека ме чакаше търпеливо, намерхме се с негови упътвания и като почна един разговор, няма свършване все едно се познаваме от години. Много отзивчив човек и страхотен майстор. Като взимах колата готова пак няма тръгване. Разговори, теми много -Ванка бъди жив и здрав братле, рядко такива хора и професионалисти като теб. Следващия път ще те чакам в Пловдив като идваш на пистата и там по бира задължително.
 7. Здравей , На снимки е много хубава, ..но всичко е лъснато, двигателя е измит перфектно, всичкия нов внос е около 180000 км. И аз гледах, гледах и накрая реших да си правя старата бричка, поне си знам какво и е. Успех с твоя избор.
 8. Пуснах темата с друга цел, не да уронвам престижа на дилъра, напротив. Темата е за ключ. Моля модератора я заключи или изтрие. Благодаря.
 9. И за Пловдив и София ( Последните публикувани автомобила Акорд 2008 95 000км, Сивик 2005 г 165000 км) Може и да не съм прав - а дано ама надали.
 10. Здравейте, Прави ми впечатление за ниския пробег на върнати в Бултрако автомобили, та искам да чуя и Вашето мнение по въпроса. Възможно ли е официалния дилър на Хонда да "пипва" километража, предвид оригиналния софтуер и да замазва грешки или аз си внушавам? Ще очаквам мнения. Благодаря.
 11. Здравей, Възможно да е от ГИ и по точно от къде е свързан( има много писано за това), но много ми прилича на симптоми на гарнитура на глава(личен опит- имам същото ЦРВ и всичко започна така, има тема от мен). Дано не съм прав. Пожелавам ти да намериш проблема с най-малко главоболия. Безаварийно от мен Поздрави.😉
 12. Здравейте, Лично аз бих избрал регистрираната поради факта, че се спестява плащане на еко такса, висене в КАТ, то не че няма да се ходи до там ама все пак е по лесно. Обърнете внимание на окачването, как превклюва скоростите на автомата и дали няма ръжди. Волана е с калъф, предполагам е изхабен оригиналният, но и моят се изтърка за една година, така че е слабо място и не мисля че е фактор.Джаза е здрава и непретенциозна кола. Успех с избора.
 13. Не искам да спамя темата ама при ниския разход на Джаза дори и на бензин, заглавиято ми звучи като Тойота Приус на газ. Поздрави.😉
 14. Колега, Форума е основан на правила на взимопомощ и мнения. Мисля, че ако искаш помощ е хубаво да постнеш снимка, няколко по-подробни описания на проблема. Имам чувството че ти "Вадим с ченгел думите" а, ти ни даваш само констатации-заводска газова- ми добре, ама какво от това- разбираме ли къде е вързана охладителната система -не. Загрява -колко? до край е стрелката? Връща антифриза в казанчето и прелива? Никой не разбра. Въпреки желанието да помогна, аз съм дотук. Успех с твоя ремонт.
 15. Зравей колега, Всички симптоми клонят към гарнитура на главата. Не е задължително да пуши и да губи много течност, това е постепенно. За да си сигурен направи проба за газове в охладителната система (около 25 лв). Друго което се сещам и "души" охладителната система е свързването на газовата на "У" образният маркуч, повечето газаджии го свързват там, а това е доста неправилно. Надявам се да се окаже нещо дребно, но това е моето мнение. П.С. Минах през твоя филм и ти говоря от опит. Поздрави.
×
×
 • Create New...