Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/24/23 in all areas

 1. 2 points
  Крива жена и крива ламарина, само чукане ги оправя!
 2. 2 points
 3. 2 points
  Мъжките желания ги изпълняват златните рибки, а женските - шараните.
 4. 2 points
 5. 1 point
  В страничката са описани два варианта. По-добрият е да се пусне сигнал през приложението Гражданите. Те оформят сигнал, който отива директно към КАТ. Кифлата няма нужда да се обяснява на вас къде е била, защо е била, колко време й е бил фризьорът и т.н. КАТ й пишат акта, вземат и точки както си му е реда.
 6. 1 point
  Качих, 2 клипчета ако имате нещо на идея ще ви бъда благодарен , смених маслото на кутията нямаше стружки на пробката не мирише на прегрято вкючва добре 20230124_093906.mp4
 7. 1 point
 8. 1 point
  Здравей Наско! Линк: https://www.ato24.de/en/honda-atf-dw-1.html Вид и количество: HONDA ATF DW-1 (4 литра) - 1 бр. Линк: https://www.ato24.de/en/shell-helix-ultra-0w-30-a5-b5-1-l.html Вид и количество: SHELL HELIX ULTRA 0W-30 A5/B5 1 L - 6 бр. Стойност на поръчката: (63.92*1) + (8.79*6) = 116.66*1.9775 = 230.70 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка в ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА АД Начин на получаванe: - чрез куриер* (инфо на Viber) Клубни поставки: Не
 9. 1 point
  Точно там е големия проблем, сигурен съм че поне 50% от управляващите автомобили (за мен не са шофьори, водачи или както и да е) не могат да направят разлика между паркиране и спиране (и не само това), от тук и основателните понякога претенции на собствениците на гаражи за спиране пред тях. От 40 години съм шофьор и такова невежество и непознаване на правилата от правилника, и закона за движение по пътищата не съм виждал, и с всяка година става все по-зле и по-зле. Това е и една от причините за саморазправата и побоищата по улиците и пътищата. Един въпрос към колегата събудил темата, какво става ако някоя кифла спре пред твоя гараж и отиде до близкия фризьор за 2 - 3 часа, а като се върне и след твоя забележка ти се разкрещи че е спряла за малко и не е паркирАла? Законът за движение по пътищата, както и правилника за неговото прилагане са създадени с презумпцията че ще бъдат научени и ще се познават в детайли, да , ама не! лошото е че всичко се свежда до ниското образователно и интелектуално ниво на посочените по-горе 50%, че и повече от масите, а за купените изпити и СУМПС изобщо няма да се задълбочавам.
 10. 1 point
  Но пък си е актуална. Пред гаража на съседа 1 вечер видях непозната кола. На другата сутрин и бяха омекнали и 4-те гуми. Добре е да се прави разлика между спиране и паркиране, за да не се изпада в конфуз.
 11. 1 point
  Но е така - тествал съм всякак. Круиза се стреми да достигне (при доускорение) зададената скорост и да я поддържа на всяка цена, а човек е по-склонен да забави процеса и крайната скорост, за да е по-комфортно чрез деликатност. Аз в баири не го ползвам, защото )при еднаква целева скорост) където карам с крак, круиза е с предавка по-надолу и с повече газ, а по равното (но в трафик) се пъне да доускори бързо. Отделно радара е плашлив и намаля излишно, абе - тъп запъртък на изкуствен интелект. В резултат на тази сангвиничност електрониката е по-лакома - обратното на ЕКО режима, който па докъъът трепне да мръдне и аре, нема нужда.
 12. 1 point
  Защо не потърсиш професионална помощ? Тук баячите на боб и гледачите на кафе ще ти сменят и чистачките. R20 е с адски интилигентна сиагностика .Има живи данни на всичко.EGR клапана си има ход в десети от мм и се хваща много лесно с таргет хода..
 13. 1 point
  Една хитринка като слагате бойлер ,докато е празен свалете обрисувайте самия бойлер на опаковката от картон ,габарите и захващане. Така ще мерите с картона по стената,бързо лесно и удобно. Мисля дори че някой модели имаха размерите и габаритите върху опаковката разчертани.
 14. 1 point
  Доставяме и оригинални свещи от Япония. В момента държим налични никелови NGK-та Made in Japan. Цена: 17 лв.
 15. 1 point
  Ако просто ти липсват елементи - можеш да си ги закупиш и запоиш. Ще добавя малко материали, които съм си запазил от едно време, 'га и аз се борих с този проблем.. дано помогнат. Релето фабричното е 12V 1A, а това което намерих е 12V 2A и пак работеше. K1 - Fujitsu Takamisawa Relais SY-12-K 12V DC 1xUM 1A 960 Ohm Relay Print 854943 C1 и C2 - 100uF R1 и R2 - 1 kilo ohm resister Brown, black, red, gold, bands И разбрах, че предпазителя вече си го имаш, и по-назад в темата е споменат - Polyswitch X72 XF030 (RXEF030) Успех и да споделиш как е минало
 16. 0 points
  Старата мома Гинка я отвлякоха ей така -посред бял ден, на паркинга на МОЛ-а. Три здрави маскирани момчета я хванаха под мишниците, запушиха и устата и набутаха на обширната задна седалка на огромен джип. -Слушай сега, госпожо! - започна да и обяснява единият. -Имаш две възможности! 1. Отиваме у вас, отваряш сейфа, ние прибираме съдържанието, а ти си оставаш у вас недокосната. Или 2. Ще се разкарваме из София и тримата ще се позанимаваме с тебе със с*кс нон-стоп, докато не свърши нафтата. Ясно ли ти е? Госпожица Геновева кимна няколко пъти с глава и премигна с влажни очи.... -Сега махам кърпата от устата ти, а ти, без да кряскаш, казваш накъде да караме! -Към бензиностанцията!!!
 17. 0 points
  Мацка с голям бюст карала стал Опел. Завалял дъжд, тя слязла да си сложи чистачките, навела се и бюстът опрял на капака.... В това време минавал един пиян, видял я и казал: - Госпожо, т`ва цял живот да го кърмиш, БМВ няма да стане!
 18. 0 points
  Някои карат със зор други с кеф
 19. 0 points
  - Ало Митьо, да ти е.а майката! Кога ще ми върнеш парите? - Ало, не е Митьо, майка му е на телефона. Пари няма, ама ти мини....
 20. 0 points
  Презокеански полет! Стюардесата: - Поради грешка в кетеринг компанията имаме 45 порции храна, а пътниците сте 137! Ако някой се откаже от вечерята си, ще получи безплатен алкохол до края на полета. След 4 часа стюардесата съобщава: - Ако някой промени решението си, все още има 35 порции храна!
 21. 0 points
  Иван бил женен , но имал голям мерак на малката балдъза .Чудел се как да и посегне , че не било редно, грехота , но мерака силен . В селската кръчма се събирали попа , даскала и кмета .Те като елит на селото , бистрели на винце и ракийка политиката и решавали проблемите на селото . Иван бил хитрец .Една вечер си намазал с катран лицето , турил си рогата от коча дето заклали миналата зима и почукал късно посред нощ на прозореца на даскало . - Даскале , аз съм Сатаната ! Ако Иван не чукне малката балдъза , ще има мор за цяло село .! Три пъти подред нощ ,тропал на прозореца на даскала и му говорел като Сатаната . На другият ден в кръчмата .Даскала недоспал , изплашен разказал на попа и кмета за случката : - Попе , ти си божи човек .Нощеска при мен идва Сатаната и ми каза , че ако Иван не чукне малката балдъза , ще има мор за цяло село . Попа : - Даскале , снощи тъй са беше накълвал с онази пивка ракия , че и св.Петър може да си видял . Иван слушал от съседната маса . Вечерта пак се дигизирал и при кмета : - Кмете , аз съм Сатаната ! Ако Иван не чукне малката балдъза , ще има мор за цяло село ! И пак три пъти му тропал на прозореца . Вечерта кмета изплашен , треперещ споделил за случката : - Попе и на мен ми се яви Сатаната .Каза ,ако Иван не ...малката балдъза , мор за цяло село .Кво ще правим ? Попа : - Кмете , от блаженото ще е .То мазните паржоли дето ги яде снощи , тъй действат тежко на стомаха и човек сънува кошмари . Иван пак чул и вечерта посетил дегизиран попа .Три пъти му тропал на прозореца и три пъти му казвал , че е Сатаната и ако Иван не чукне малката балдъза , мор за цяло село . На другият ден още по обяд попа събрал кмета и даска в кръчмата . Попа треперещ , озърта се : - И на мен ми се яви Сатаната .Боже, опази нас грешните ! - кръсти се . - Да вземем да направим нещо ? То грехота .Боже ,опази нас грешните ! - пак се кръсти . - Да отидем да говорим с баща 'и и момичето .Ей , там батя 'и наполовина да го тури , че барем половината село да спасим . Боже, опази нас грешните ! - кръсти се . Отишли при бащата на момичето и да кажат за случката и да спасят селото от мор . Попа : - Бат Любене , голямо зло тегне над селото .Ей , на Сатаната са яви и на тримани и каза , ако Йовка не даде на батя си , мор за цяло село .Боже , опази ! Ма грехота е , но нека Йовка да даде на батя си наполовина да го тури , че барем да спасим половината село . Йовка слушала зад вратата и като чула , излязла и тропнала с крак : - Или целия кат' на кака ,или мор за цяло село !
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...