Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/22/21 in all areas

 1. 8 points
  Ето и моята Хонда Акорд 2,4 АТ. Купих я март месец но имаше доста какво да се прави по нея Все още има какво да се прави но вече може да позира и да я показвам без да се притеснявам 😁
 2. 3 points
  Минах вече 1800 км. след смяната на демпферната шайба и проблемът със стържещия звук, заради който смених шайбата не се е проявявал. Бях скептичен, че ще е от нея, но това са фактите. Имам и обосновано предположение от какво може да е било стърженето - поради омекване на гумения демпфер при загряла кола, външната част на шайбата се посуква от напрежението на ремъка и леко опира в капака на ангренажната верига (стържейки метал в метал). Гледах снимки и видеа за смяна на шайбата на различни коли и на някои се виждат следи в полукръг от такова опиране в метала зад шайбата. Така че, към симптомите за износена демпферна шайба може да се добави и това стържене.
 3. 2 points
  Те са ти последната грижа ако спукаш на магистрала или в планината, но иначе не, не правят проблем за това и не би и трябвало.
 4. 2 points
  Радва окото този tourR. Със здраве да си я караш! Събира и бебета и байкове.
 5. 1 point
  Значи според този майстор, трябва всички в БГ да са сменяли по два пъти вериги. Питай го за верига на бмв ли говори?
 6. 1 point
 7. 1 point
  Само забележка, че тоя тест в определени случай нищо няма да покаже и проблема пак ще е там.
 8. 1 point
  Няма течове, губи антифриз, следва гарнитура на глава, въпреки, че е рядко срещано.
 9. 1 point
  Здравейте,благодаря за отговорите и като ъпдейт да напиша,че след около 400 500км градско и извън общо нещата се нормализираха и всичко е точно.
 10. 1 point
 11. 1 point
  https://hondaspareparts.co.uk/ Променили са си сайта и им е временно неактивна базата данни ... Пробвай тези: https://www.parts-honda.uk/ Намирам примерно: 37820-PNB-E03 и 37820-PNB-G03 Зависи какви екстри има явно.
 12. 1 point
  Ако Акордът е с OBD II, най-лесно се проверява с ELM 327 bluetooth и приложението Torque. https://youtu.be/LcrFDNJBoU4
 13. 1 point
  Отоплявам 120 кв. площ 5 радиатора с термоглави котел Bosch 16 kW горелка Шабленска Т на водата е 60 градуса... Горя 4/5 тона дървени пелети или 5/6 тона слънчоглед на сезон - този сезон ще пробвам сламени пелети... Парното работи от 17 ч. до 23 ч. и после от 4 ч. до 8/10 ч. - около 2 кг. на час... По някога гори по 24 ч. на ден...
 14. 0 points
  "Да не изхвръкне някоя биела само от таз ракета,че плитката ще побелее от яд" Не се сдържах от коментара в сайта. . 😂😅 Не е невъзможно . .
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×
×
 • Create New...