Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/12/19 in all areas

 1. 1 point
  Най-много ме кефи доводът защо не може да има отстъпка от данъка за газифицирани коли. Нямало как да се разбере ако имаш газова уредба дали ще караш на газ. Ама да ме извиняват "умните" ни управници. Аз тези 1000+ лв. инвестиция ги давам защото са ми излишни и ще имам уредба с гориво за 1 лв. ама нали съм богат ще сипвам бензин на 2 пъти по-висока цена. А за застраховките имам едно питане. Ако бебе бъде заченато в колата кой е бащата? Новия или стария собственик?
 2. 1 point
  А нямаше ли едни немски коли, които наскоро ги хванаха, че мамят точно с тези еко норми? Всичко е една пародия. На ГТП ми изкараха /карам на газ/, че вредните ми емисии са 0.00 или поне така ги разбрах. Ако толкова много ги интересуваше природата щяха да има дни с безбплатно ползване на градски транспорт и т.н. Не виждам как увеличението на данъка ще бори замърсяването. Този, който кара стара кола я кара защото няма пари за нова, а не защото иска да замърсява и увеличението на данъка няма да го накара да си купи нова кола. Ако правеха големи отстъпки или субсидиране от държавата при покупка на нова кола и унищожаване на старата съм съгласен. Тогава може и някой да предпочете да си купи нов таралясник за около 20к лева вместо примерно Акорд на 6-7 години за тези пари, въпреки, че аз предпочитам Акорда. Със застраховката е същата работа. Бонус малус системата /или там както се казва/ е добра система, но ако застраховката се правеше на човек, а не на кола. Много от водачите карат коли, които не са техни. Тогава как ще определиме каква е историята на колата или водача. Ако аз съм напълно изряден и дам колата на брат, сестра, жена, приятел и т.н. и той/тя направи някакво голямо нарушение или не дай Боже престъпление /като да го хванат с над 1.2 алкохол/ тогава какво правим? Продаваме колата или ги караме да ни плащат застраховките? Ако сме джигити след една година може да имаме увеличение от 400% на застраховката, но ако сме изрядни ще имаме намаление от 25% и то чак след 7 ГОДИНИ!!! Аз ли не разбирам нещо или системата е бонус само за застрахователите? Набиват ни яките цени с глупави оправдания и то само няколко месеца след издънката с "Олимпик"...
 3. 0 points
  Фукане и реклама щеше да е като сложиш линкове или кажеш кой сервиз го е правил Иначе, Romanoto е често предпочитано за модела, най-добре работи и добре са ти го препоръчали
 4. 0 points
  Аз имам в офиса скенер. Не е проблем да го сканирам безплатно
 5. 0 points
  Ееее, бива ли?! Човекът е попитал за "точно", а няма мнение по-горе, дето да не започва с "вероятно"... Иначе, хубава тема, ясно заглавие, смислен въпрос и полезно съдържание... Приносът й към форума е точно толкова голям колкото този, на спортен филтър към 20 годишно ЦР-В.
 6. 0 points
  Вероятно ще олекнеш с едни пари но може да пробваш поне ще подобриш притока на въздух в двигателя,познавам такива които смениха задните гърнета с спортни такива реващи здраво и си повярваха че станаха колите им бегачки. Освен филтъра знаеш че трабва да купиш двата спрея към него.
 7. 0 points
  Не си пали повече колата на под -10°С. Това бих те посъветвал аз и също си провери горивния филтър.
 8. 0 points
  Вероятно с николко.
 9. 0 points
  Благодаря!Получих си поръчката.Коректен както винаги
 10. 0 points
  Уикенда бяхме на гости в родителите на приятелката. По обяд "попаднахме" в протеста и реших да се присъединия, посвирихме, обиколихме няколко пъти града и отидохме на един голям паркинг. Там се наслушах на какви ли не простотии, но нещо друго ми направи докато се разхождах между хората. Не успях да преброя до повече от 5, преди пред погледа ми да попадне някой 10-15 годишен немски премиум седан или лимузина. Стоях си и си мислех, дали някъде другаде по света може да има протест срещу високите цени на горивата и вдигане на данъците с коли по над 200 коня, които са стрували нови по над 80к. Имаше от всичко по-малко - БМВ-та 5 и 6 серия, разни Мерцедес в211 е320, от предпоследните С класа с десни воланчета, имаше и няколко Аудита а8. Коли от класа на Акорд, 3серия и Цкласа бяха толкова много, че дори не правиха впечатление. Това на фона на протеста на французите, които карат някакви 1.4hdi двигателчета... някакси кой протест ви се вижда по-адекватен? Въобще самата идея, да идеш С КОЛА 300коня на протест срещу високи данъци и скъпо гориво ми се вижда несериозно. Имаше и хора, които протестираха там за гражданските. Ами единия сладур там, който псуваше като каруцар му запомних изпърдялата кола. Познайте след 2 часа, на влизане в града на знак 60, кръстовище след 100 метра кой ме изпревари с поне 100км/ч през лентата за ляв завой... Та този индивид реално протестира, защото иска да продължи да си кара по този начин и в най-лошия случай да му пишат един акт за неправилно изпреварване за 50лв. Не виждам как ще се оправи положението, предвид че след всяка крачка, която се опитва малко поне да ни доближи цивилизована държава, всички се вдигат на бунт. Еми времето е показало, че с граждански по 150лв необвързани с птп-та и глоби по 50-100лв нищо не става.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×