Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/07/19 in all areas

 1. 1 point
  Както обявих и в някои фейс групи . До 15 март по случай ,започването на сезона , и 100 годишнината на YACCO , всички ползват 12% отстъпка и безплатна доставка .
 2. 1 point
  Това за европа е просто зеленчук, не знам що са го свалили от менюто. Кво им е пречило ...
 3. 1 point
  Група белязала младостта ми. RIP Keith Flint https://www.youtube.com/watch?v=a4eav7dFvc8&list=RDa4eav7dFvc8&start_radio=1
 4. 1 point
 5. 1 point
  Здравей, Аз съм от т.н. Рексомани и за мен няма по-уникална от Хонда CRX 2gen. DelSol-a не е лоша кола но няма нищо общо с предшественика си. Съвет: покарай CRX 2gen. Ако сърцето ти забие лудо още на първите 200 метра - това е твоята кола. Ако ти се стори странна и некомфортна - вземи си DelSol. Рексоманията или е в кръвта ти (вероятно без да си го подозирал) или не е. Сърцето ти ще го подскаже. пс: първият линк - грозотия. не струва. вторият линк - нямам мнение третият линк - колата е преди фейслифта и не ми допада като цяло
 6. 1 point
  Като голям фен,бивш собственик на CRX 2 и Дел Сол Вти,мога да ти дам следният съвет: -CRX-2 е колата,която ще те грабне от пръв поглед,ще полудееш по нея и ще те доведе до болестта наречена Рексомания .Няма такава кола!Не случайно държи цена дори след повече от две десетилетия.Доказала се е през годините ,като страхотен автомобил.Няма комфорт,друса,бръмчи,много върви ,първична е,но има своя диря в историята на Хонда и стотици хиляди фенове.Топ версията е с мотор Б16А1,които са доста редки и скъпи. Дел Сола-а е доста по-съвременен автомобил,също така титулован и обичан.Страхотен дизайн,изпреварил своето време и актуален до сега.Вти с Б16А2 е доста добра машинка и си заслужава.Все още излизат доста добри и запазени екземпляри от фенове на марката.За тази кола не ти трябва друго освен едно прилично окачване и красиви джанти,като ти гарантирам,че ще събираш погледите навсякъде,където минеш Избора е твой.Аз лично бих взел Рекс ,защото ми е слабост.
 7. 0 points
  Ще се включа и аз, но по малко по-различен начин. Минималният ми разход е 7.4 на газ извънградско, но не мисля ,че е много показателен за к20 на акорд. През лятото имам повтаряемост от 7,6-8 извънградско до към 110-120 км в час, не по магистрала,обаче. Среден разход за автомобила 8.3 /100 газ и 0.35/100 бензин за 30 000 километра за година и няколко месеца, проследен с две приложения на телефона ми. Режимът ми обаче е лек 70/30 извънградско/градско и маслото тънко .
 8. 0 points
  Скивай го Такумито…..хе-хе. Жив и здрав да си братлееее
 9. 0 points
  Важното е че колегата взе правилното решение,ще има едно на ум при слагането на уредбата ще провери какво са му сложили.
 10. 0 points
  Ловато Смарт го има в два варианта , със нормално бързи инжектори (квадратни като форма) , и с бързи(кръгли).За К20 са подходящи бързите , разликата в цената не е голяма.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×