Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/28/18 in all areas

 1. 1 point
  и като сложиш ецу полуоски и т.н къде са тези по 200 ,то само главата върви толкова
 2. 1 point
  (7) (Нова - ДВ, бр. 119 от 2002 г., в сила от 01.01.2003 г., изм. - ДВ, бр. 100 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г., изм. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г., изм. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г., предишна ал. 4 - ДВ, бр. 105 от 2014 г., в сила от 01.01.2015 г.) Служителят на общинската администрация може да изисква документи, удостоверяващи факти и обстоятелства, имащи значение за данъчното облагане. При прекратяване на регистрация на превозно средство данъчно задълженото лице представя документ от компетентен орган. Въпросът е дали има отношение само към предходната алинея, т.е. за освобождаване от данък или данъчно облекчение или е генерално, че така написано пак оставя място за тълкуване. И така написано излиза, че процедурата е само еднопосочна - само те да искат документи от теб ...
 3. 1 point
  Без опит с дизелова такава, но от прочетеното във форума, ниво на маслото над максимума може да означава грижи с dpf филтъра. Иначе изглежда със запазен интериор. Огледай състоянието на пластмасовите кръгли части по вратите вътре - често те се надраскват бързо. Имаш ли снимка на брояча на километрите на таблото - дето казваш, че е пресечен целия с линия някаква?
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 0 points
  В МакЛарън са им давали зор и са ги притискали, а в Торо Росо са им позволили да работят по-свободно и да комуникират по-ефективно със самия отбор. Дали са им информация за болида си повече, отколкото МаклАрън са им дали. МакЛарън и другите големи тимове като Ферари, много обичат да говорят с недомлъвки и да си крият тайните около болидите. Очакванията и целите в дават отбора са били напълно различни. В Торо Росо са им казали - "Хайде момчета да видим на какво сте способни! Дайте най-доброто от себе си, пък каквото се получи." А в МакЛарън са им казали - "Айдеееееее, ние трябва да се борим за титлата! Налягайте си парцалите, защото лошо ви се пише." Това е разликата според мен.
 7. 0 points
  Благодаря колега CARPERA! Смених си сам термостата, нищо сложно няма при смяната, всеки може да го направи, като следва клипа!
 8. 0 points
  Мда...на сайта на Хонда като отидеш на партномера за пружините пише :Погледнете в Аутодок измамниците какво препоръчват ,че ние не сме сигурни
 9. 0 points
  Писах ти на лични,за добър сервиз в Пловдив..!
 10. 0 points
  Привет, преди 10-ина дни се оказа, че купето е пълно с влага, която се отлага видимо по прозорците и пречи на управлението но автомобила. Преди 3 години теча в багажника бе довел водата от багажника до под задните седалки, сега същия номер, само, че теча не беше от щипките и тапите на задната броня, а от скапано място в ламарината на калника скрито под бронята. Може да ви се стори несериозно направеното от мен, но спешно за 4 часа, под открито небе и сам толкова. А именно- сваляне на броня, пилене с флекс до здраво, грундиране на пиленото, ал.парче ламарина занитено с попнитове и краищата намазани с Боди 999 за уплътнение, накрая пак грунд за украса и бронята обратно. От другата страна беше сходно в по- малък обем.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×