Jump to content

Класация


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 19.12.2018 in all areas

 1. 1 точка
  Затваряш се вътре,заключваш се и след около 30 сек. издърпваш на горе заключващите палци и отваряш вратата.Ако клаксона се задейства,алармата работи.
 2. 1 точка
  Защо ти казах за бозата 10w40. Има много предпоставки и фактори една батерия да си замине както всеки се е убедил зимата в пъти повече,повечето от тях са написани в тази тема.Една от тях е маслото при 10w40 сутрин при минус 7 гр това масло е станало по-гъсто от мед.Палиш сутрин маслената помпа не може да качи масло,филтъра пък изобщо не го филтрира байпасния клапан не отваря за да допусне мосло,защото ти се е досвидяло да вземеш хубав филтър маслен по-скъп от твоя с 7лв. Палиш мотора сутрин познай кой го отнася и откъде се иска енергията за всичко това .За това ти дадох линка вместо да сложиш боза в много случаи по скъпа от 40лв за 4л сложи си хубаво масло,дори не на промоция от общите поръчки пак идва на сметка 50лв. Моя фаворит в маслените филтри
 3. 1 точка
  Привет, преди 10-ина дни се оказа, че купето е пълно с влага, която се отлага видимо по прозорците и пречи на управлението но автомобила. Преди 3 години теча в багажника бе довел водата от багажника до под задните седалки, сега същия номер, само, че теча не беше от щипките и тапите на задната броня, а от скапано място в ламарината на калника скрито под бронята. Може да ви се стори несериозно направеното от мен, но спешно за 4 часа, под открито небе и сам толкова. А именно- сваляне на броня, пилене с флекс до здраво, грундиране на пиленото, ал.парче ламарина занитено с попнитове и краищата намазани с Боди 999 за уплътнение, накрая пак грунд за украса и бронята обратно. От другата страна беше сходно в по- малък обем.
 4. 0 точки
  За мен: Линк: https://www.ato24.de/en/motul-6100-synergie-10w-40.html Вид и количество:Motul 6100 Synergie+ 10W-40 2х5L Стойност на поръчката:(2х23,75=47,5)х1,9675=93,5-5%=88,8лв. Парите ще преведа по сметка. Начин на получаване чрез куриер.
 5. 0 точки
  Здравей , ето и моята поръчка. Линк: https://www.ato24.de/en/petro-canada-supreme-synthetic-5w-20.html Вид и количество:Petro-Canada Supreme Synthetic 5W-20 4 x1l Стойност на поръчката: (4x6.95=27.80)*0,95*1,9675 = 52... лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат преведени по сметка (внесени на каса) в БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД Начин на получаване: - чрез Куриер* Весело посрещане на празниците .
 6. 0 точки
  Колега нито ме познаваш, нито си диагностицирал тази кола. За да даваш персонално мнение. Имам си сервиз , те се занимават със колата. Идват вземат я колата на 6 месеца, и я преглеждат. Аз не се занимавам със глупости , сам да си чупя колата.
 7. 0 точки
  До колкото разбрах от майстора, който ми прави хидравличния маркуч, успокоява скоростта и потока на течността. Учил съм го едно време в университета по механика на флуидите, но не помня точно... това знам, това пиша. Надявам се на момчето или на други, които четат да им е от някаква полза. Ако мякой друг знае нещо различно нека да пише. Интересно ми е.
 8. 0 точки
  Колеги нещо не разбирам, досега си пишехме за акумулатори и за утечка на ток. И изведнъж мотора ми е , умрял. Защо го карам със ,,боза”.Ами ние във СОФИЯ, караме със „боза”,защо РАДОМИР ни е близо и ни е без пари „бозата”. А по въпроса за акумулатора , закупих Yuasa,12V 48Ah 430A. Направиха ми отстъпка , и го закупих за 160лв. За да може да се да се укрепи, както трябва. Колега Карпера , благодаря за сайта, от тях го закупих.
 9. 0 точки
  Здравей колега, по този маркуч се връща маслото от рейката. Не е под високо налягане и ако е пробит някъде виж дали не се трие в нещо. Металната му част, която си оградил в зелено му казват успокоител. Това е затворена система и ако казанчето дръпне въздух (ако го източиш например за смяна и т.н. ) то се налага да се обезвъздуши. Обезвъздушаването е изключително лесно просто пълниш до указаното ниво MAX и след това започваш да въртиш волана пълен ляв след това пълен десен и така, внимавайки да не остане без течност повтаряш 6-7 пъти. За каталожния номер нямам представа най- добре е по VIN да се потърси : ) Успех!
 10. 0 точки
  Тони, на ТОЗ колега не му обръщай внимание. Утечката ти е като на всички нас, просто акумулатора си заминава. И за Бозата също не обръщай внимание. Сега ще скочи да драска такъв си е.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+02:00
×