Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/22/18 in all areas

 1. 2 points
  Питай Фена. @fenabg Двигателят не е от най-масовите.
 2. 2 points
  Колега има директни полети от Варна до Кьолн или до Франкфурт. От там с влака, особенно от Бон (Кьолн) ти е много близо. Полета трае под 3 часа и цената на двупосочния билет е под 200 евро. А колкото до маршрута с автомобил, аз лично никога по вече не бих минал през Румъния. Правил съм го само първия път и не бих повторил. Тръгвайки от Шумен спокойно можеш в рамките на деня да стигнеш през Сърбия до Унгария. И така с една нощувка на следващия ден да стигнеш до крайната точка. Ще ти дойде малко натоварващо, но ще спестиш много като време и пари за хотел. Аз бих ти препоръчал маршрута който аз ползвам когато ми се налага да ходя с автомобила до Западна Европа. Тръгвам от Варна и в рамките на деня съм в Белград. Преспивам там и на следващия ден през Хърватска и Словения съм в Австрия. Този маршрут е много по разтоварен отколкото през Унгария и по границите няма опашки. Но... излиза с около 50 евро по скъпо в посока. Ако избереш тази опция можеш спокойно да го направиш с едно преспиване в Хърватска и от там на следващия ден до крайната точка. Ако имаш още въпроси не се притеснявай да питаш. С радост ще помогна с каквото мога като информация за маршрута.
 3. 2 points
  Здравейте, нов съм във форума и обмислям покупка на Сивик хибрид. Говорих с човека от Русе и доста ми обясни за батериите. Извършва проверка на заряда на батерията(50 лв.) и смяна на батериите, ако се налага. Самата батерия струва 100 лв. като се сменят по двойки. В Сивика има 7 или 11 двойки батерии, зависи от модела. Пускам снимка на сайта му, ако админите преценят да я изтрият, а инфо за човека ще дам на лични.
 4. 2 points
  Здравейте, Аз години спрях да минавам през Румъния заради "първите" няколко стотин км които понякога отнемат доста време. Пътуването през Сърбия е изключително "нормално" и 90% е само магистрала.Единствено може да има задръстване на границата с Унгария заради контрол и проверки.Като разстояние е почти еднакво,платените пътища в Сърбия ще Ви струват 13Е общо.Не подценявайте самолета,колкото и да не сте фенове :)) защото са си 20тина часа шофиране. Каквото и да решите лек път(или полет) :)).
 5. 1 point
  Тъй като съпругата ми иска да има камера за задно виждане в колата, обмислям варианта да я съчетая с тези така силно предлагани устройства в китайските сайтове, които имат всичко нужно и ненужно по описание, и общо взето на хартия изглеждат добре. Става дума за китайските навигации, които са за ОЕМ вграждане в таблото, работят с андроид и т.н. Та по този въпрос имам следните питания: - Някой докосвал ли се е до такава та дори да не е за ЦРВ и с какво впечатление е ? - Навигацията може ли да се ползва без интернет свързаност или трябва допълнителни дънгили да купувам и да поставям карти в тях. Общо взето заслужава ли си да дам 450лв. за туй нещо ? Чета различни мнения по другите форуми, и като цяло хората са доволни от тези по-новичките с по-бързите процесори и по-качествени дисплеи. За старите изрично се коментира че са дърво. Ако се счете, че темата е за друг раздел моля преместете я, тъй като се чудих къде да я постна и реших да е тук.
 6. 1 point
 7. 1 point
  ще снимам утре и ще кача да видиш. Един сезон ги карах с по-широки гуми 205/55/15 и колата изглеждаше много добре
 8. 1 point
  Колеги , и аз съм от по-малко от седмица с новата колица доста доволен съм , динамиката е доста приличина (чак не очаквах да е такава) . Вътре има доста нови благинки и екстри. Да си вържеш таблета с гугъл мапс си е доста приятна екстра и се избягват тапи и задрътвания За сега колата съм навъртял 350 км в София и съм с около 6/100 . Понякога старт стоп системата влудява ме ... не съм свикнал Не ми допадат меките пластмаси които са по таблото и като мина по паваж (примерно бул.Цар Борис почват да вибрират пластмасите и да поскърцват) Надявам се тази седмица малко да излезна извън София . Засичали ли сте дали борд компютъра и това което се зарежда дава ли голяма разлика ? На дизела на 8ма ген по борд беше 5/100 , а реално зареждах 5.6 , 5.7 ...
 9. 1 point
  Усещам лека разлика в + при превключването на АТ след пълна смяна на маслото ! Препоръчвам на всички при възможност да сменят ,не да доливат.
 10. 1 point
  Да споделя моят случай със загуба на антифриз на двигател D14A2. След дълго каране от Русе до Варна при спиране във Варна на светофара и работа на колата на място стрелката за температурата започна да се качва към максимума. След като потеглих в движение всичко се нормализира. Стигнах да крайната дестинация и поглеждам да видя какво става в радиaтора и гледам антифриза намалял. Огледах за видими течове, но ненамерих. След няколко дена по обратният път Варна - Русе всичко изглеждаше наред, НО спирам в Русе на първият светофар и колата пак започна да вдига температура. Прибрах се и на следващият ден отварям капачката на радиатора и пак антифриза нямалял. Проверка за протекла помпа и да верен отговор. Помпата пуска антифриз който се завихря зад мотора и като я гледаш от горе неси личи, а само на канал или вдигната кола на подемник. Това се оказа при мен. Така че вдигни колата и погледни да не е протекла водната помпа. Успех.
This leaderboard is set to Sofia/GMT+03:00
×