Jump to content
ADH-Honda

Маркер боя.

Recommended Posts

Нито е техническа темата, нито е за основен форум, мисля, че съм улучил раздела (знам ли).Имам няколко драскотини по калници, брони... не ми се занимава да пребоядисвам цял детайл, просто не си струва. Знам, че има маркери с боя (paint kit repair или нещо от този сорт се води) които са именно за заличаване на драскотини, следи от камъчета по боята и т.н., има на всякакви марки, така и оригинални ОЕМ на Хонда, например ТОВА. Цената е смешна, въпроса е, че е отвъд окена. Нито ми се чака, нито ми се прави поръчка за едно такова дребно нещо, та да питам - някой поръчал ли е такъв тип оригинален маркер за боя, от Бултрако примерно ? В някаква тема преди време се дискутираше въпроса и някой колега бе споменал, че Бултрако ги предлагат тези маркери и то на поносима цена, но не помня кой бе човека и не мога да открия темата. Знам, че е по-лесно да се звънне един телефон в Бултрако и директно да си ги питам, ама... :D Благодаря :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Два пъти съм купувал коректор, определено върши работа. Цената юли 2012 беше 20лв от Бултрако. Ето резултата от първото използване на коректора. Преди:

 

Публикувано изображение

 

След:

 

Публикувано изображение

 

Ето и снимка година и нещо след това, вече едвам се забелязва:

 

Публикувано изображение

 

Е ако се вгледаш се личи, че нещо е правено, но според мен си заслужава. По принцип идеята му е да предотврати появата на ръжда. Новите шишенца по спомен бяха 19мл.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер е станало, почти не се личи че е имало интервенция по бронята! Точно за такива повърхностни драскотини ми трябва и на мен (не да заличавам ръжда), правил съм го номера с лак за нокти :lol: , но при него проблема е, че след едно лято и печене на слънцето се променя цвета, в случая от R81 "милано ред" като е намазан, след няколко месеца цвета става тип "имола ориндж" :rolleyes: И затова искам такъв маркер, да си е истинска боя и да не избелява.Само не разбрах - 20лв е цената за такова шишенце като от моя линк (14.7 милилитра) или за по-голямо, 19мл каквато спомена ?(ама съм неграмотник, ако може някой модератор да редактира заглавието и да премахне думичката "ЗА", заглавието да бъде просто "маркер боя")

Редактирано от ADH-Honda

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По спомени го карам, понеже коректора ми е на Враца, както и тетрадката с фактурите за колата :D/> Може и 19мл да е не си спомням, иначе изглежда ето така:

 

Публикувано изображение

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По толкова бяха маркерите миналата година . Ходих до Бултрако и ги мернах , че бяха 20тина лв . И имаше доста . Цял ред пълен с шишенца :cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...