Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Клиповете са по-големи от 8мб
 3. Yesterday
 4. Колеги смятам да си платя в Бултрако да ми издадат сертификат за емисиите на колата. Въпросче - 2,2 дизела е Евро 4 нали? Някой вадил ли си е вече, да сподели каква е процедурата Лека вечер
 5. ceco_accord

  Виц на деня

  Синчето на олигарх отива за пръв път самостоятелно на прием, но баща му с цел безопасност прикрепил и една от своите мутри. Пича знаел, че мутрата е проста гад и казал: – Виж, за да не излагаме нас и тати на приема и за да ни пуснат вътре, слушаш мен какво говоря и казваш нещо аналогично или съвсем близко до моето, Ясно? – Ясно. Обличат по един костюм и отиват на приема. На вратата ги посреща мъж във фрак. – Добър вечер господа. Вашите имена? Пича се изпънал и гордо заявил: – Граф Игнатиев. – Заповядайте – казал фейс контрола. След него се изпъчва мутрата с гордо вдигната глава и изломотил: – Площад Славейков .
 6. Здравейте , колеги! Интересува ме има ли нужда да се ходи на реглаж след смяна на тампоните на амортисьорите?
 7. Ти така или иначе с тази кола винаги трябва да си ги запалил, освен ако нямаш допълнително монтирани дневни.
 8. Здравей, поръчвам: 1. Линк: https://www.ato24.de/en/ravenol-break-in-oil-sae-30.html Вид и количество: RAVENOL Break-In Oil SAE 30 1X4 L 2. https://www.ato24.de/en/amsoil-assembly-lube-0-118-l.html Вид и количество: AMSOIL Assembly Lube 1Х0,118 L 3. Линк:https://www.ato24.de/en/ravenol-fo-sae-5w-30.html Вид и количество: RAVENOL FO SAE 5W-30 1Х5 L 4. https://www.ato24.de/en/ravenol-fds-sae-5w-30.html Вид и количество: RAVENOL FDS SAE 5W-30 1Х5 L 5. Линк: https://www.ato24.de/en/sonax-klima-power-cleaner-air-aid-100-ml.html Вид и количество: Klima PowerCleaner AirAid 1x100 ml Стойност на поръчката: ( 31,95x1 + 6,95x1 + 29,95x1 + 40,95 + 7.25) x 0,95 x 1,9675 =230,30 лв. Днес са преведени 231 лв.
 9. Здравейте, засякох реалния разход в града. Първото засичане - 10.5/100, второ засичане 8,5/100 и днес последното засичане 8/100. Зареждал съм на една и съща бензиностанция и на една и съща колонка, резервоара е пълнен сутрин на хладно и до едно и също положение. Може би свиквам с колата и разхода за това ми пада, а може и защото София е по-разтоварена, нали няма ученици сега. Карам я нормално, не се влача като чичо Манчо. Да кажа, че показанията по компютър се разминават с малко. Аз съм доволен, заложил съм си 10/100 градско! Ето и малко предпазни средства, защото не знам за старата, да ли ви бях споменал, ама бензинджиите много се натискат да ти мият фаровете и стъклото с оная мръсна гъба набита с пясък и резултата беше на лице, надрани фарове и предно стъкло. Ти му казваш да не ти мие нищо по колата той добре, минава негов колега и аз от касата гледам кая я мие и фаровете бяха после като след шкурка. Аз ги гоня и си зареждам сам, оливали са ми, препълвали са ми и т.н. Затова на тази ги фолирах, заедно със стоповете с прозрачно фолио Llumar, пази и от камъчета, гаранцията е 5 години, може да се подменя. П.С. CVT се оказва много приятно за каране, доволни сме...
 10. Не го смених, защото неделя нямах от къде да взема нов, а след чистенето работи без проблем. При следващото залепване ще е. Нямам представа с какво точно беше пълен, но се наложи да се чукне, за да се отлепи и след това да се изчисти с водна шкурка, за да може да се движи. Въпросния клапан е преди филтъра в изпарителя и напрактика преди него няма друг филтър.
 11. Клапана не е толкова скъп смени го нов ,какво беше му станало с графит ли беше задръстен.
 12. Аз на 99,99% съм сиг., Че не е минус и съм с 5s модела. При 8.ма ген. Се пускат 2 кабела от шофьорския фар 1.я захранва дългите 2.я от габарита към модула за да знае кога са се запалили късите. Трябва и още и 1 кабел към другият фар за дългите и всички са плюс. Аз сложиш модула като при 7.ма ген при двигателя.
 13. bayxyj

  Свети чека

  При мен се получи същото и се оказа че е скъсана мембрана на- EGR клапан за Honda CR-V III (RE1–RE5, RE7) 2.2 i-CTDi 4WD, 140 - След смяна всичко е наред !
 14. Това за минусовото управление е спорно,преди да го провериш! Инъче всички стават,но аз избрах този от цитата горе.
 15. Georgiev crv

  Cruise Control - не работи

  Ако си от Бургас, или наблизо - имам интерфейс и HDS, където се вижда има ли ДПФ и какво се случва с него. Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk
 16. Това е доста добро решение. Аз смятам да пробвам с разтвор на ония антимухъл добавки, които се продават в строителните магазини Още нямам миризми, но ако се стига лесно до кондензатора значи ще го направя. При Авенсиса трябва да се свали купето на колата на една страна, и тогава може да се чисти [emoji16]. Затова там оправям нещата със спрей, който отпушва дори запушената дренажна тръба. Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk
 17. Здравей, занимава се да. Когато аз го посетих видях доста коли с изкривени елементи(имаше доста по-тежки случаи от твоя). Най-добре е да му се обадиш и да отидеш на място. Работи и в събота. Аз също съм много доволен от работата му. Цвета на пребоядисаните детайли не се различава от другите и колата направо изглежда като нова. Препоръчвам!
 18. Aко не се спазва правилото за изключване на климатика 5-10мин. преди края на пътуването след определено време пак ще трябва да се мине през същата процедура, за това, това което си посочил не отменя превенцията, а е просто сложен процес за решение на възникналия проблем. По-добре да си изключвам климатика, отколкото да си разглабям колата всеки месец.
 19. моите са на Осрам.. има едни филтри, където ги слагат за изчистване на шума от радиостанциите на такситата, ще пробвам с тях. Ако не стане, със сигурност няма да сменя лед-а, просто като слушам рафио ще паля фаровете
 20. От постването на темата се появи още един проблем. Колата започна да не може да превключва на газ. Смених капачката, върнах старите свещи NGK по каталог и изчистих клапънът на на изпарителя, който беше като залят с асфалт за 3 години употреба.. За моемнта изглежда, че са решени всички проблеми. Благодаря за съветите!
 21. Здрасти Чавдо. Ето какво е блюдото. :) Линк: https://www.ato24.de/en/honda-synthetic-blend-5w-30-0-946-l.html Вид и количество: Honda Synthetic Blend 5W-30 0.946 L 5 броя. Стойност на поръчката: 6,49 х 0,95 х1,9675 х5 = 60.66 лв Начин на плащане: - Парите ще бъдат предадени лично. Начин на получаване: - чрез Куриер. Мерси и приятна Ти вечер.
 22. Ми аз да се похваля взех си Гуми BFGOODRICH 225/65R17 102H TL URBAN TERRAIN T/A GO -https://medina-med.com/guma/0-01-17-0-0-03-1-0162/gumi-bfgoodrich-225-65r17-102h-tl-urban-terrain-t-a-go/193.76 лв.вкл. ДДС
 23. Колегата искаше да каже, че с тая плочка на газта от 90 е станала на 75 коня демек 15 са избягали от твоя мотор.
 24. Цената не винаги определя качеството. Пробвай тогава с евтин ЛЕД.
 1. Load more activity
×