Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. CVT ако такава е кутията ето това е маслото Не се навивай на нищо друго защото ти казват много по-хубаво е и става. Ако ти се пестят пари от тук в форума от общите поръчки 4л ще ти излязат 85лв https://www.ato24.de/en/honda-cvt-transmission-fluid-0-946-l.html в Бг искат за 4 л 140лв,
 3. Today
 4. jijane

  Странно виене

  Ако е лагера в капака ще си го разбрал до сега, защото се чува най-отчетливо на P и N. При ускорение вие на 1,2 и 3-та, на 4-та и 5-та почти не се чува. Не е проблем да се кара така.
 5. А още от запалването ли светва и така постоянно или светва в някакъв момент?
 6. Митко Йотов

  Обтегач на пистов ремък

  Купи си нов бе човек,защо го подлагаш на съмнение! Как ще сложиш обтегач втора употреба,какво ли ще очакваш от него.
 7. Emicha

  Плажни Хавлии Хонда

  Абре колега - ти жив ли си... ???
 8. Yesterday
 9. Да датчика на картера за нивото, жълта лампа. Хела е този втората употреба но и с новия пак светеше. Дали работи не съм сигурен на 100% но в момента имам три датчика де факто 1 нов и 2 стари, нещо не ми се вярва и трите да не бачкат.
 10. С кеф бих си купил от тук, но само стари или по-евтини модели видях. Няма 4 GB RAM, няма IPS, до процесорите не стигнах да гледам... Поправете ме, ако греша.
 11. Че са гледали и недогледали е ясно, ама защо не оставиш хората да подкрепят нашенския бизнес. На 30 поръчали директно от Китай има 1 купил от тук (пак от някой дето от там си ги е внесъл). Толкоз е евтино, че скоро китайците от нас ще си ги внасят за да не фалират.
 12. pln

  Плажни Хавлии Хонда

  Имаше амбиции и преди година, ама така и се разсъхна работата. А аз съм пропуснал първата реколта...
 13. dindin

  Плажни Хавлии Хонда

  Ааа и аз имам такава. Мноо е харна.
 14. И като се сетя ,че тия със втората ръка колко са полудели ... Скоро ми искаха 250 лева за щора за багажник .... Иначе за малшанса е ясен
 15. Bastards

  Странно виене

  Благодаря за инфото, поразчетох се малко и може да се окаже, че точно в този лагер е проблема. Въпроса е ,че е малко притеснително да се кара с надеждата,че не влияе на работата на кутията.
 16. Ако се молиш за дъжд, трябва да си готов и за калта. Това е част от сделката. Д. Уошингтън
 17. Никой не може да гадае - това е чарк. Може да изкара 5 дена или 5 години. И с новия е така, но е в гаранция.
 18. Странният звук го имам ! Чудя се дали си струва дам 20-30 лева са втора ръка...
 19. На угасен мотор, дърпаш силно ремъка напред към фара. Ако ти е лесно и не се връща рязко, а се бави е отслабнала пружина на самия обтегач. При работа на мотора издава странен звук и маркера танцува отвъд диапазона си. Имах такъв проблем и го смених с втора употреба - оригинален. Не знам колко ще изкара, но вече 3 години се държи прилично.
 20. ceco_accord

  Странно виене

  Има малка вероятност (ако е от кутията) да е превъртял лагер на капака и. Намира се от страната на лявото колело. Чувал съм за подобен проблем на Акордите преди фейса, но за 2006-та не съм срещал. Братушките са писали по въпроса и казват че не пречи на работата на автомата, но вие тихичко като тролей при ускорение. Със сигурност трябва да я чуе спец.
 21. Мазниците винаги плуват отгоре. Р. Ралин ---------------------------------------------------------------------------- Човекът с вкус по-трудно става подлец, най-малкото, защото е некрасиво. Г. Господинов
 22. ceco_accord

  Странна джаджа !?

  Някаква ТНТМ сглобка ще да е това, а за кутия е ползвана такава от патрони. :)
 23. Здравейте, извинявам че ви пиша на стената, но не мога да намеря във форума това което търся като помощ. Купих си ЦРВ 2004 г, има проблем че фреона чезне, преди два пак е бил при момчета които се занимават с климатици. Надули са го, 2 часа е работил климатика, но видимо никакви течове и налягане е държал, въобще никакъв проблем. Обаче след няколко месеца фреона го няма. Ще ви бъда благодарен ако ме насочите към някой сервиз. Или другия вариант всяка година пълнене, което не е много оферта. За уточнение предишният собственик " който е монтьор и мой приятел" също го е водил на доктор и същият резултат. Теч няма ама фреон също. Благодаря предварително.

 24. Здравейте, от една година съм собственик на Акорд 2.4i 2006 година. Вече навъртях близо 20к км и съм изключително доволен. Още при закупуването обаче усетих някакво виене при скорост 80-100 км/ч при подаване на газ. Тогава си помислих, че е от газовата уредба и не обърнах внимание... и така 1 година. През този период автоматика работи перфектно ( карал съм много автомати) и никога не правил проблем. Вчера обаче едно момче я тества и ми каза, че проблема е от скоростната кутия. Във форума прочетох, че е добре да се смени маслото на кутията и аз веднага запалих и отидох до София и смених маслото и филтъра на кутията в Бултрако. След смяната виенето обаче не изчезна. Чудя се каква може да е причината. Единственият проблем, който ми е правила комата беше много лек теч от хидравличната помпа, който отстраний преди седмица с подмяна на уплатненията. Пак подчертавам, че кутията продължава да работи перфектно
 25. Смени маслото на кутията ако не е сменяно, и по всяка вероятност ще спре да прави магарий.
 26. Точно CVT e кутията, карай я на сервиз за обслужване и проверка.
 1. Load more activity
×