![]() |
![]() |
| кирилица: |
![]() ![]() |
Nov 22 2006, 10:34 PM
|
|
![]() Павел ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 641 Joined: 18-July 05 From: Козлодуй-Ямбол Member No.: 1120 Кара: CRX D16Z5,ACCORD K20A6 |
аз се сещам за едни сентенции
FORD,кон и циганин зимата не работят и умират отведнъж. FORD-а е измислен за да има по-скапана кола от OPEL OPEL са изобретили ръждата а за CITROEN казват че когато собственика спре на бензиностанция,казва "масло догоре,а бензинджията му вика, да проверя ли нивото на бензина -------------------- punk's not dead
![]() ![]() |
|
|
|
Nov 24 2006, 09:39 PM
|
|
![]() Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1071 Joined: 10-February 05 From: Варна Member No.: 771 Кара: Championship White EJ9 |
малко голф тунинг - VRX
-------------------- |
|
|
|
Nov 24 2006, 11:36 PM
|
|
![]() forum warrior ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3484 Joined: 22-May 06 From: Варна или София Member No.: 2017 Кара: honda concerto d16z26 |
халогените мисля ,че са от WRC версията на Алеко
-------------------- "A human being should be able to change a diaper, plan an invasion, butcher a hog, conn a ship, design a building, write a sonnet, balance accounts, build a wall, set a bone, comfort the dying, ake orders, give orders, cooperate, act alone, solve equations, analyze a new problem, pitch manure, program a computer, cook a tasty meal, fight efficiently, die gallantly. Specialization is for nsects."
Robert Heinlein |
|
|
|
Nov 27 2006, 05:26 PM
|
|
![]() маймун ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 359 Joined: 27-September 05 From: София/Габрово Member No.: 1281 Кара: Сивик EJ9 D14A3 |
По повод голфа горе - има в Габрово и един учебен натокан (ако не е този де), ако някой може - да го щракне че на мен все ми избягва от кадъра (мноу бърз)
А това не помня дали е минавало (да ме извините ако сте го чели Как се произвежда ГАЗ Историята се разказва независимо, както в Русия, така и у нас, та има сериозна вероятност да се е случила наистина: Момчета от Пловдивско купуват нов руски лекотоварен автомобил "ГАЗель", за да развозват домати и краставици от оранжерията си. Добре ама още през първите няколко дни експлоатация установяват, че нещо в каросерията чука - метал върху метал. Неколкократно изпразват всичко отзад, включително се вадят резервни гуми инструменти, проверява се за нещо забравено по ъглите и под черджетата - НИЩО - щом автомобилът потегли и се друсне някъде, почукването започва! Накрая един ден им писва, намират няколко часа свободно време, тиха полянка и един чифт медицински слушалки и докато двама от тях леко разклащат на ръка "Газелата", то третия лази със слушалките по пода на товарното отделение, за да локализира почукването. След 30-40 минути местоположението на източника на звука е определено с точност до около 15 сантиметра и се оказва ВЪТРЕ в централната, поддържаща каросерията греда (забл.: тая греда представлява профил с приблизително квадратно сечение, образуват от заварката на два други П-образни профила, със страна около 15см). Маркират мястото, връщат се в гаража, вадят ъглошлайф и изрязват едно парче от гредата, колкото да надзърнат вътре. Когато парчето пада, точно насреща му се оказва една гайка - М24 - закрепена на края на къса (към 10-12см) верижка, а другия край на верижката пък е прикапан с лека заварка, къде средата на горната стена на съставната греда. На верижката виси и пластмасов маркер, от тия, дето се слагат по ел-инсталациите и се надписват с неизмиваем туш. На този също има надпис. Прочитат го: "Молодец! Нашел!" ("Юнак! Откри я!") This post has been edited by iSpider: Nov 27 2006, 05:27 PM |
|
|
|
Nov 28 2006, 10:49 AM
|
|
![]() маймун ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 359 Joined: 27-September 05 From: София/Габрово Member No.: 1281 Кара: Сивик EJ9 D14A3 |
|
|
|
|
Nov 28 2006, 10:04 PM
|
|
![]() Павел ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 641 Joined: 18-July 05 From: Козлодуй-Ямбол Member No.: 1120 Кара: CRX D16Z5,ACCORD K20A6 |
незнам дали е пускано
Интересен Начин За Спазване На Скоростта http://www.vbox7.com/play:b7addbc1 http://www.vbox7.com/play:ed327b8b -------------------- punk's not dead
![]() ![]() |
|
|
|
Nov 29 2006, 04:15 AM
|
|
![]() Старая се да не чупя много ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 732 Joined: 20-July 06 From: София Member No.: 2208 Кара: CIVIC '92 Sedan D15B2; Mitsubishi Pajero 2.5 td; Alfa Romeo 75 2.0 TS '92; Citroen GSA Pallas '82 |
Преди 3 години в Балчик ми изгоря бобината и отиваме във Варна да търсим по моргите.
Караме зад една кола. Кара я една руса мацка. А отзад, на капака надпис: "Внимание, колата е почти без шофьор!" Паднахме да се хилим -------------------- |
|
|
|
Nov 29 2006, 09:16 AM
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 626 Joined: 12-October 03 From: Несебър<->Варна Member No.: 27 Кара: сърф и колело |
![]() f***in' small car -------------------------------------------- ето го Илийката, който от малък има сериозен проблем с алкохола Т У К This post has been edited by emko: Nov 29 2006, 09:17 AM -------------------- HondaAddict
фен на ВИШ К'ФО НЕШТО Е |
|
|
|
Nov 29 2006, 06:07 PM
|
|
|
|
|
|
Nov 29 2006, 07:59 PM
|
|
![]() Старая се да не чупя много ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 732 Joined: 20-July 06 From: София Member No.: 2208 Кара: CIVIC '92 Sedan D15B2; Mitsubishi Pajero 2.5 td; Alfa Romeo 75 2.0 TS '92; Citroen GSA Pallas '82 |
Сега слушах по Ретро радио една анкета за: "Колко и по какъв повод ползваме клаксон в София".
Един пич ме накефи с отговора: Знаете ли какво е определението за нано секунда? Това е интервала от време между светването на зелената светлина на свтофара и клаксона на люлинския голфаджия зад теб. -------------------- |
|
|
|
Nov 29 2006, 09:57 PM
|
|
![]() ММ ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 164 Joined: 12-October 03 From: Трявна Member No.: 26 Кара: D16A9/ WRX STI |
малко голф тунинг - VRX ![]() хахаха колеги, тази голфара, съвсем случайно е от моят град, хаааааааахахаха собственост е на един пазач в банка/бобигард/(бодигард)/, има и един същия,голф само че син, той пък е VW GSI и е собственност на полицай, нема казвам имена нее коректно все пак хахахаха яко -------------------- Дедо Йоцо ръчка
|
|
|
|
Nov 30 2006, 08:40 PM
|
|
![]() Потребител ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1475 Joined: 29-August 06 From: София Member No.: 2271 Кара: 4runner |
Сега слушах по Ретро радио една анкета за: "Колко и по какъв повод ползваме клаксон в София". Един пич ме накефи с отговора: Знаете ли какво е определението за нано секунда? Това е интервала от време между светването на зелената светлина на свтофара и клаксона на люлинския голфаджия зад теб. Отдавна не съм се хилил толкова просташки |
|
|
|
Nov 30 2006, 10:46 PM
|
|
![]() We Love HI' BOOST ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2790 Joined: 13-November 04 From: Бездомен Member No.: 585 Кара: NoLimitPerformance D16 Boosted EG |
Колко бях щастлив! Срещах се с нея цяла година и накрая решихме да се оженим. Родителите ни помагаха по всякакъв начин, приятелите ни поддържаха. А приятелката ми? Тя беше просто приказна!
Единственото нещо, което ме смущаваше беше по-малката и сестра. Тя беше на 20 години и носеше мини полички и тесни блузки с големи дeколтета. Тя винаги се навеждаше когато беше близо до мен и ми демонстрираше бельото си. Сигурен съм, че това не беше случайно, понеже впоследствие не съм я виждал да го прави пред никого. В едни прекрасен ден сестра и ми се обади и ме помоли да отида да погледна сватбените покани. Когато отидох, тя беше сама. Каза ми, че скоро ще се женя, но тя има чувства и желания към мен, които не може да преодолее.Тя каза, че иска да прави любов с мен само веднъж преди да се оженя. Бях много изненадан и не знаех какво да отговоря. Тя ми каза: "Аз се качвам горе, а ти ако искаш просто се качи при мен и да правим секс". Бях шокиран. Бях застинал в учудване, докато тя се качваше по стълбите. Когато се качи, тя си свали бикините и ми ги хвърли. Постоях известно време, после се обърнах и се отправих право към входната врата. Отворих вратата, излязох от къщата и тръгнах към колата си. Моя бъдещ тъст стоеше на улицата със сълзи в очите, прегърна ме и ми каза: "Много се радваме, че ти премина през нашия малък тест. Сега знаем със сигурност, че няма по-подходящ мъж за дъщеря ни! Добре дошъл в нашето семейство!" Поуката от разказа: Винаги си оставяй презервативите в колата... ... -------------------- ..::No Limit Performance::.. Драг Рейсинг Тийм - 088888 76 75 Ангел Тончев Тунинг Магазин - Линк към Магазина Сервиз Бургас - Монтажи, ремонти, цялостни проекти ..:: www.NoLimit-Bg.com ::.. Поръчка и доставка на всичко от АНГЛИЯ и САЩ! Всяка седмица. Инфо ТУК! |
|
|
|
Dec 1 2006, 09:54 AM
|
|
![]() Eat my ass and balls ![]() Group: Admin Posts: 1384 Joined: 7-October 03 From: София Member No.: 1 Кара: Civic '93 1.5 VTEC-E |
Сега слушах по Ретро радио една анкета за: "Колко и по какъв повод ползваме клаксон в София". Един пич ме накефи с отговора: Знаете ли какво е определението за нано секунда? Това е интервала от време между светването на зелената светлина на свтофара и клаксона на люлинския голфаджия зад теб. Отдавна не съм се хилил толкова просташки Оригиналът на тази фраза всъщност е от Пътеводителя на галактическия стопаджия, но нищо. -------------------- "Information is not knowledge, knowledge is not wisdom, wisdom is not truth,
truth is not beauty, beauty is not love, love is not music. Music is the best." - Frank Zappa arrakis-studio.net | victor.ludost.net | myspace.com/liquidpension |
|
|
|
Dec 1 2006, 10:45 AM
|
|
![]() Станчо ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 606 Joined: 28-July 05 From: София Member No.: 1142 Кара: През деня с пуснати фарове |
а толкова спокоен човек изглежда
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Lo-Fi Version | Time is now: 7th Sep 2010 - 11:58 AM |