Към съдържанието


Помощ - вече съвсем не върви като загрее...
Civic 5ген D13B2


  • Не можете да пишете в тази тема
1 отговор на тази тема

#1 Syrkiovw

Syrkiovw

    Новак

  • Член
  • Pip
  • 5 Мнения:
  • Кара:Honda cicic d13b2
  • Място:Knezha

Публикувано 08 септември 2016 - 12:44

Здравейте,колеги!
От няколко месеца карам Civic 5ген.с прословутият на проблеми D13B2 двигател.
Когато я взимах,вървеше добре за конете си,но впоследствие започнаха проблемите.
1.Преливаше карбуратора,иглата си беше заминала,малко я побългарихме и изкара 2 месеца,имаше и проблем с тихите обороти,изчистих EACV-то,и се оправо,но един ден както си вървеше и спря,никакво палене докато не поизстина малко.
Взех направо нов карбуратор,и след като го сложихме беше добре за известно време,започна да гори доста и намаля вървенето,като подам гас и забива муцуната и се чуди какво да прави,тихите обороти сега са си добре,пали от четвърт(разбира се с предварително припомпване на педала на гаста да подкачи гориво),докато е студена си върви почти както преди,но като загрее и все едно някой я е удошил.Свещите са нови,смених и горивен филтър,този отдолу,но няма почти никаква разлика.Направо вече се побърквам от какво може да е,този човек от който я взех ми даде бележки кога са сменяни ремъка и ролката,вече са около 15хил.км а аз съм и навъртял 10хил. В много ядове,ако някой е имал подобен проблем,нека напише по нещо.
Благодаря.
  • 0

#2 s.s.d.d.

s.s.d.d.

    Потребител

  • Член
  • PipPipPip
  • 298 Мнения:
  • Кара:Honda
  • Място:Bulgaria

Публикувано 08 септември 2016 - 14:44

http://forums.hondab...353331&&&page=3


  • 0
Same Shit Different Day





0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни